יש לי שאלה קטנה

• פותח הנושא parw
  • פורסם בתאריך
צריך להוציא ממנו מה שחשוב

בגדול צריך להמציא לכל המילה איזושהיא אסוציאציה שתקשר בין המילה המקורית לפירוש שלה.

אינטגרל

New member
חח.. כן..

כששננתי (יותר נכון ניסיתי) לשנן את האות א´, המצאתי כל מיני קשרים כאלו.. אבל קצת קשה למצוא למילים כדון אלונתית......

אינטגרל

New member
חחח.. יפה ! :)

צריך להקים מילון שלם כזה.. שעוזר לזכור. צריך דימיון טוב בשביל דברים כאלו!

עלית פה על סטארט אפ!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif

באמת צריך להעלות מילון שלם כזה!!!! אני אפרסם בכל פעם רשימת מילים וכל אחד יתן הצעות לאסוציאציות!!! או שכל אחד יעלה מיוזמתו! רעיון ענק!!!

בעקרון עדיף ללמוד כמה שיותר אבל

אבל מומלץ להתחיל ללמוד חודשיים לפני המבחן קריאת ספרים/כתבות באנגלית + שינון מילים במילולי רצוי אפילו לפני כן. בהצלחה

646

New member
הכי טוב הספר של היי קיו

אישית אני ממליצה לעשות כל יום מנה קטנה, של איזה רבע שעה, ככה מעכלים את זה הכי טוב. אני מתחילה כבר

תראו מה מצאתי! - תרגול באנגלית../images/Emo140.gif

אתר לא מתוחכם מדי אבל מכיל המון תרגילים באנגלית מכל הסוגים. לא כולם רלוונטים לבחינה אבל כולם יוכלו לשפר לכולנו קצת את האנגלית. ילד חורף

646

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif רוצה להיות בטוחה ....

אני מקווה שלא כופים על האוניברסיטאות לאסור פסיכומטרי. האם עלול להתרחש מצב שבו הפסיכומטרי יבוטל ובמקומו נצטרך לשבת על התחת וללמוד בגרות במקום ההנאה המושלמת של תרגילי הלוגיקה המדהימם
האם יגזלו מאיתנו את הדרך הקלה היפה ומהנה של תרגילי לוגיקה ויכפו עלינו ללמוד רק לבגרות, או שמא מי שרוצה ילך לבגרות מורחבת ומי שרוצה ילך לפסיכומטרי
תודה

IיבI

New member
אני טוב במתמטיקה, יהיה בסדר במילולי

אבל מה יהיה באנגלית? אני לא משהו...

IיבI

New member
אני מ-ק-פ-י-ץ!!../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

בבקשה תענו לי! זה חשוב...

אינטגרל

New member
אנגלית...

ממממ.. מהניסיון שלי בנתים הדרך הטובה ביותר לשיפור האנגלית (לגבי הפסיכומטרי\בגרות, לא כולל חלק דיבורי) היא לקרוא. אם לא.. תאלץ להשתמש בשיטות של הכרטיסיות ואיחסון מידע בראש... כמו כן, צפיה בסרטים באנגלית , ללא הסתכלות על התרגום עוזרת מאוד על הבנת "בניית משפטים".. שזה נותן חוש טעם לפתרון שאלות בפסיכומטרי. שאלות רבות באנגלית עניתי נכונה (בתרגול) רק בגלל "השמיעה והטעם הזה", גם כשלא הכרתי את המילים.

קריאה באנגלית -

דרך מעולה לשפר את רמת האנגלית שלך, ובכלל דרך כיפית להעביר את הזמן. ראה לינק לאתר ebooks מעולה.

באמת אתר טוב!! ../images/Emo45.gif

סחטיין - אני אוסיף את זה לקישורים כשיהיה לי כוח להזיז את התחת העצלן שלי

אבי גבע

New member
ביטול הפסיכומטרי ?

אם אני רוצה להרשם לשנה"ל שמתחילה ב oct 2003 אני אצטרך פסיכומטרי או שהבחינה הארורה הזו תבוטל עד אז ? אוניברסיטת ת"א מתייחסת לבחינה הגבוהה שנעשית בפסיכו או לבחינה האחרונה ? מה המועד האחרון שאפשר לעשות בו את הבחינה בשביל להתקבל לשנה"ל שמתחילה ב oct 2003 ? אבי גבע

אז ככה...

א)הבחינה לא תבוטל אלא תישאר בגדר המלצה . תוכל לבחור או להתקבל על סמך הבגרויות (מומלץ רק אם יש לך בלשון מעל 90 ובאנגלית ומתמטיקה 5 יח"ל משהו כמו 95 ומעלה ובשאר הבגרויות מומצע גבוה ,בערך מעל 90 , כלומר עדיף לעשות את הפסיכומטרי) או לעשות את הבחינה. ב)נדמה לי שכל האונ´ מתייחסות לציון הגבוה שהצלחת להוציא בפסיכו´. ג)בשביל להתקבל לשנה"ל שמתחילה באוק´ 2003 , אתה צריך לעשות את הפסיכו´ עד מרץ/אפריל ,בכל אופן כדאי שתשאל מישהו שיודע קצת יותר בנושא. בהצלחה.

liransa

New member
ראיה מרחבית

אני צריך את עזרתכם! מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור מאיפה אפשר לתרגל שאלות על ראיה מרחבית דחוווווווווף! גם ספרים יעזרו בתודה מראש

למעלה