יש לי שאלה קטנה..

the freaky girl

New member
יש לי שאלה קטנה..

זו רק אני או שבבתים רוסיים יש חינוך אחר? יותר נוקשה.. למשל: סבתא שלי, עם הדעות הקדומות שלה (אוי אלוהים..), חושבת שילדות צריכות להיות תמיד נקיות, מסודרות ומתורבתות (...) ולא לשכוח.. במטבח!! זה נראה לה מובן מאליו שבנות צריכות לעזור ולחיות כל היום במטבח, ואם נגיד אחי עשה משו, זהו, צל"ש לבנאדם.. זה כזה מרגיז
איך אני אמורה לגרום לסבתא להבין שזמנים משתנים?

אממ אולי פשוט תחזרי למטבח כמו אישה

טובה? חחחח אני צוחק
את לא יכולה לשנות שנים של חינוך לדעות קדומות, את צריכה ללמוד להתפשר ולדעת איך להוציא את המיטב . ההורים שלי עד עכשיו יותר סלחניים כלפי אחותי כי היא "תחתן ותמצא בעל עשיר והכל יהיה בסדר". אז מה? גם בנות וגם בנים צריכים להיות מתורבתים ,מסודרים ונקיים ולתרום את חלקם במטבח. זזתי להכין סלט. אלכס

Mistical

New member
אוייש אני שונאת את זה..

עם כל הכבוד לסבתא שלי (ואני חולה עליה כן?היא הכניסה עכשיו אבקת כביסה למקרר
), אני שונאת את זהההההההה! קשה לה לקבל את העובדה שעושים חורים בעוד מקומות חוץ מחור אחר בכל תנוך.. וגם מעצבן אותי שהיא ל מקבלת את העובדה שקשה לי לפעמים, ואני לא מושלמת! אז אני לאאאא מקבלת 100 כל הזמן (בעצם אף פעם..
), ואני לאאאאאא בחדר מסודר, ואני לאאאאאאא זה, ולאאאאאאא זה.. וכמה שהיא מעצבנת אותי לפעמים, וזה מגיע עד כדי צעקות וקללות (כן, כן, גם אני אשמה
), אין כמוהה
. ואגב, באמת נראה לי שבבית רוסי יש חינוך אחר.."טוב יותר"

איזה טעות..איזה טעות..לא צריך לצעוק

צעקות לא יביאו אותך לשום דבר. אם הם צועקים הם מפסידים. את צריכה לנצל את המצב לטובתך, כי ריבים וצעקות לא יביאו אותך לכלום :) תשמשי בדרכים דיפלומטיות,כמו :אני לומדת למבחן חשוב בגלל זה לא סידרתי את החדר. או אם קבלת ציון לא טוב אז ניסיתי לעזור כמיטב יכולתי בבית בגלל זה לא הלך לי משו במבחן, פעם הבאה אני אלמד יותר ומבטיחה שאקבל ציון טוב יותר. את צריכה לזכור שסבתא רוצה בטובתך , איזה בעל ירצה אישה לא מסודרת עם ציוניים נמוכים?
(ציניות לא להפגע). אלכס

the freaky girl

New member
אתה חושב שזה עוזר?

תאמין לי שלא.. אם אני נגיד משתמשת בתירוץ:"למדתי למבחן חשוב ולא היה לא זמן.." היא אומרת לי שאם הייתי מסדרת את החדר, היה יותר נעים ללמוד בו, וכשהוא מבולגן אי אפשר ללמוד.. בדר"כ, סבתא מכריחה אותי לעשות את הדברים מיד, ואם לא, היא נעלבת, או שמתחילה לכעוס, ולהתקשר לאבא לעבודה, ולעשות סיפור... בסוף אני זו שיוצאת בחרא.. לך תבין..

האמת שבחדר מסודר באמת יותר נעים

ללמוד, הוכח מדעית. אם זה לא עוזר, אז זו פשוט תקופה. אחרי כמה שנים הם יעזבו אותך לנפשך, כמו שעשו לי :) אלכס

אוףףף אני מת להתגייס כבר....חייב

אני כבר מוחה לענייני בקו"ם...ושיפצור וכו'....אני מת להתגייס.....אני יודע שזה קצת מאוד מוזר...אבל אני פשוט מת כבר להיות על מדים...

eMiFrEaK

New member
ממש לא מוזר......

אני בעצמי כבר לא יכולה לחכותתתתתתתת לגיוס!! עוד קצת =) ואני יחזור הביתה פעם בשבועיים!! עוד קצתתת

תני לזמן לעשות את שלו...

עוד מעט סבתא כבר לא תהיה במצב של לדבר... סתם...שמעי, אנשים בגיל הזה אי אפשר כבר לשנות, הם עברו מספיק בחיים כדי להיות בטוחים בעצמם שמה שהם אומרים וחושבים ככה צריך להעשות. אל תקחי את זה קשה, תנסי פשוט להתעלם כמה שיותר או משהו כזה.

l1zard

New member
וואי..

סבתא שלי בהשוואה לאחרים (שהגיבו עד עכשיו) דווקא מה זה מאגניבה
..
חיחיחי... יש לה רק בעיה עם הבלאגן התמידי בחדר שלי אבל היא חיה עם זה כי היא עברה דירה לא מזמן וכבר לא גרה איתנו.. חיחי..
אמממ... אפילו לפירסינג היא מסכימה.. (הייתי בשוקיה
) חוץ ממקום אחד-לשון.. שזה המקום שאני הכי הכי הכי רוצה שם עגיל
... וכל השאר היא כזה יענטו חברה חברה שלי
.. היא רואה שלא טוב לי מתחילה להוציא ממני למה לא טוב לי ואז היא מנחמת אותי ומייעצת לי וכל זה.. היא חמודה.. אין כמו ספתא!!!

למעלה