יש לי שאלה קטנה..

חחח..

גם סבתא שלי מגניפה כזאת.. מה לעשות שלפעמים רבים?
עדיין- אין כמו סבתא

bariska

New member
ממ לא שלי לא כאלה...

בעצם אולי זה בגלל שאני לא גר איתם..

מממ

סבתא שלי עליה השלום הייתה מאוד מאוד לא כזאת.. כאילו לא היה משנה לה אם הבית נקי או לא נקי רק היה משנה לה אם אני אוכלת טוב (והרבה)
נראה לי כשהייתי מברקת אצלה הייתי אולי מעלה 2 קילו היא יכלה להכין כזה אוכל טעים! אמא שלי לעומת זאת די היסטרית כשמדובר בניקיון החדר או בסידור הבית. כאילו היא אומרת לי "אוי לא את כבר בת 17 ולא יודעת לבשל עדיין איך תחתחנתי בעלך יעזוב אותך אחרי יומיים לא תוכלי ככה לגדל ילדים" וזה רק בגלל שאני לא יודעת להכין עוף לכו תבינו.. ואבא שלי זה כבר סיפור רוצה שהכל אבל ה-כ-ל יהיה לי 100 ואני אומרת לו "אבא זה בלתי אפשרי מה יש לך?" והוא כזה "לא את חייבת 100 במתמטיקה!" חחחחח לכו תבינו..

l1zard

New member
תתפלאי

אבל זה כן אפשרי =] יש לי מישהי בכיתה עם ממוצע כמעט מאה במחצית שעברה. לא היה לה מאה רק בספורט. איך? לא יודעת. אני מניחה שהיא חרשנית חבל"ז... מי יודע? =]

bariska

New member
לא יש תילדים האלה

שקולטים מהר.. אני על ממוצא 100 יכול רק לחלום חח

חחח..

יש לי אחת בכיתה, זונה כזאת..היא מפגרת..יש לה מנת משכל כמו של תפוח אדמה.. לא סליחה, תפוח אדמה יותר חכם ממנה
אבל מה?היא חרשנית בטירוף ואין לה בכלל חיים, אז גם אם היא תקבל 99 היא תתחיל לבכות. הא בכלל כזאת מפגרת..העבירו ילדה שישבה לידה מקום, ההיא התחילה לבכות והלכה להתקשר לאמא שלה.. לכו תבינו..

bariska

New member
כנראה זה כל הסבתות ככה

ולגבי האמא...חחח תארת בדיוק את אמא שלי רק שאותי היא לא מכריחה להכין עוף..אבל בניקיון...אם יש איזה פרור קטן על הריצפה אז אויויוי עדיף להיתרחק מהבית באותו רגע..הניקיון הגנרלי מתחיל..

Angel lips

New member
זה לא רק חינוך רוסי

אלה ניראה לי יותר חינוך אירופאי, לא?

vk3

New member
אוי סבתות, סבתות...

על זה האמת דיברנו המווון עמודים לפני ודיון זה תוכלי למצוא ברשימת שאר הדיונים... אי אפשר איתן ואי אפשר בלעדיהן !!! אצלי כמו אצל כולנו הסבתא היא משהו, משהו... אני מת עליה ! ואכן יש לה דעות קדומות וכו' וכו', אבל דבריה שווים זהב ! גם אם היא לא צודקת, הקשיבי לה... אל תתווכחי... הרי בסוף כול סוף תעשי כרצונך. צריך לנצל את השנים הללו עם... סבתא ! לא לכולם יש את ההזדמנות הזאת... עדיין הן נשים מאוד חכמות ומתורבות. אז לפעמים רצונותינו אינם מתלכדים עם רצוניהן. נוט אה ביג דיל ! מבליגים ! אבל להסיק מסקנה לפעם הבאה תמיד מצליחים... אפילו עצה קטנה ! תלמדי מה מכעיס אותה ואיך לעקוף את ההפצצות... אל תעשי דווקא ! החינוך הנוקשה שלהן רק תורם לנו, לדעתי ! והאוכללללל.................

ואל תשכחי

להסתובב עם סרט ורוד ענקי בשיער אני לא יודע איך זה במשפחות רוסיות אחרות.. ההורים שלי, למרות שהם רוסים, הם היפים לחלוטין. ככה זה כשמהגרים לארה"ב בשנות ה- 70. סבתא שלי זה כבר סיפור אחר, היא חיה לה בדעות הקדומות שלה משנות ה-40,50, אבל לא ממש מתייחסים לזה, מסבירים לה שזאת תקופה אחרת, היא שותקת, עושה את המשחק הנעלב שלה והולכת.

tan4ka

New member
וואלה סבתא שלי גם כזאת...

אלוהים היא משגעת אותי....ככה....

למעלה