יש לי שאלה קצת דיבילית

a b c 1 2 3

New member
יש לי שאלה קצת דיבילית

אבל הייתי שמח אם תענו לי. הלהקה הזאת, איירון מיידן, הם עובדי שטן או משהו? ואני מאוד רציני, כי פעם מישהו אמר לי שכן, וזה די מעניין אותי לדעת מה הם באמת...

ההודעה הזו הולכת..

לסחוף אחריה עוד שלל הודעות ציניות בנושא, אז החלטתי להיות היחידי שעונה ברצינות..התשובה היא ל-א!

a b c 1 2 3

New member
תודה.

אבל למה התכוונת: "עוד הודעות ציניות בנושא"? אני לא היחיד ששואל את זה?

פשוט הרבה יגידו לך שאתה מפגר.

או שיגידו שהם שטניסטים מעעגניבים ששוחטים חתולים בליל אמצע הקיץ. הם לא שטניסטים. ואתה לא היחיד ששואל את זה. יש עוד כאלה שחושבים שאם מישהו מנגן מטאל אז הוא חייב להיות שטניסט.

BlizzardOzz

New member
אילו מטויות!

ברור שהם לא! בדיוק כמו שאומרים שסלייר הם נאצים, אנשיים אומרים הרבה שטויות!

MetalSlider

New member
שוב פעם זה../images/Emo4.gif

זה שיש להם שיר על אוושביץ' לא אומר שהם נאצים... הם שרים אותו בצורה נטרלית לא כיהודים ולא כנאצים... תראי לי להקה שמכבדת את עצמה ואין לה שום שיר על מלחמה או קטע חשוב בהיסטוריה... וחוץ מזה...גם לפנתרה יש איזה שיר שהם משווים את היהודים לכלבים של הנאצים

l o s t

New member
לא רק שהם עובדי שטן....

הם לוציפר בכבודו ובעצמו ....

Minimal Affair

New member
אתה צודק.

זאת באמת שאלת דבילית. בכל מקרה, הם לא שטניסטים, הם עובדי אלילים, האל שלהם הוא: "אדי" מן כזאת דמות שמושלבת עם גולגלת. בגלל זה הוא גם מופיע בכל האלבומים שלהם, זאת מן מחווה לאל שלהם, והוא גם בעצם זה שכותב להם את מילות השיר. הם שוחטים אוגרים בשביל אדי, ואפילו פעם בשנה הם מתכנסים בריו, ועושים טקס ענקי לכבודו, משהו אכזרי חבל על הזמן. אתה מבין, כל האלבומים של מיידן, זה מן תנ"ך כזה, כמו שלנו - היהודים יש את התנ"ך להם יש את האלבומים, שכל אלבום זה סיפור עם מוסר השכל, רובד התנ"ך(או כפי שהוא נקרא אצלם: The Bibleddy) הוא רובד היסטוריוסופי, הוא בא ללמד אותנו שאדי הוא הכל יכול. האלבום האחרון שלהם: "ריקוד המוות" מספר בעצם על כל הדברים המגניבים שאדי עשה, בזמן שהוא רקד, הוא היה במלחמת העולם הראשונה, וכו'... למשל, בלייז היה בלהקה מספר שנים, אבל אז הוא אמר שאדי עושה אלבומים מסריחים(אקס פקטור) אז אדי התעצבן בצורה אכזרית, ונתן לבלייז מחלה(סליחה על הציניות) , זה מה שאומר שאסור להתעסק איתו. אז אם מישהו יגיד לך שהם שטניסטים, תירק למניאק בפנים ותגיד לו שהם לא. סוף פסוק.

למעלה