יש לי שאלה קצת מוזרה

שמופית

New member
יש לי שאלה קצת מוזרה ../images/Emo9.gif

אתן מכירות שירי אמבטיה לילדים ??? מה אתן שרות (אם בכלל) בזמן האמבטיה ? אני פשוט מנסה למצוא שירים לזמן הרחצה, וכל מה שהצלחתי עד עכשיו זה "הסבון בכה מאוד" ואני לא אוהבת את השיר הזה

dafgol

New member
אנחנו שרים עם דיסקים...

דיסק אחד במיוחד שבר אוהב באמבטייה " מקהלה עליזה " ,ואנחנו עושים לו פסטיבל מכל שיר...זה נורא מצחיק אותו. יש בדיסק שירים כמו : הסירים על הקיר , מכופף הבננות ,אברא קדברא , אישה באבטיח , ככה סתם...ושירים שאני באופן אישי מאוד אהבתי כילדה... וחוץ מזה אנחנו ממציאים שירים..... אני גם לא אוהבת את הסבון בכה מאוד ...לא שרה אותו לבר.

dafgol

New member
מקהלה עליזה ../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

" אוסף שירים קטנים " בהשתתפות : עוזי חיטמן , חני נחמיאס , עירית ענבי , ג'וליאן שגראן , שרי צוריאל , אהרון פררה . כמה ? לא יודעת , קיבלנו
. למה ? - ככה
הופק ע"י MCI האמת.....אחלה דיסק , אני באופן אישי אוהבת אותו יותר מ 100 שירים לקטנטנים. השירים : תזמורת של ממש , הסירים על הקיר , באה התזמורת , מפרשי זהב , שעון בן חייל , מקהלה עליזה , מכופף ה
ות , מאחורי ההר ,במדינת הגמדים , אברא קדברא , אלף כבאים , ככה סתם , יש לי גלידה , אישה באבטיח. מאוד אוהבת ומאוד ממליצה לשיר ולרקוד....בר מישוגע על הדיסק !!!!!!

T noki

New member
שירים שלאו דווקא קשורים

ניסיתי את הסבון בכה מאד...אכן לא משהו! אנחנו מאד אוהבים לשיר "גי-גע מי זה בא אמא אווזה" לברווזון של האמבטיה. ובכלל לחיות הצפות - כל חיה והשיר שלה (יש לנו צפרדע, חתול, כלב) עודדי גם אוהב את "במדינת הגמדים" ובכלל כל מיני שירים

מכיוון שאני גננת אז יש לי להציע לך

שירים על הצפרדע: קווה קווה קווה קווה צפרדע ירוקה קפצה קפיצה קפצה קפיצה ואת האף תפסה ואת הבטן תפסה ואת הרגל תפסה (זה משעשע אותם וחמוד) שיר על הכלב: איך נובח כלב האו האו האו בזנב מקשקש אוכל מבקש

שולה1234

New member
אני נקי ../images/Emo140.gif

מתוך הקלטת של דתיה בן דור - מי שטוב לו ושמח (שירי משחק)

lovely2

New member
יש לי ../images/Emo70.gif יש לי../images/Emo70.gif

לשירי עושה אמבטיה עם ברווזון ואני שרה לה את השיר על "הברווזה עליזה":
"הברווזה עליזה אותי מאוד הרגיזה המים היא התיזה-אוי שובבה עליזה"
"הברווזה עליזה אף פעם לא עומדת ולצלילי תזמורת תמיד תמיד רוקדת... לה לה לה לה לה לה לה לה לה...
יש לי את הדיסק "שירי חיות" השיר הזה נמצא שם-עולה 9.90 בשילב (9.90 זה הלימיט שלי...
)

yaelli10

New member
גם לנו יש, את אותו השיר ואת אותו

ברווז צהוב.... בעצם ברווזים, קנינו ביורו אחד ביריד. שלושה גדלים.... הם לא ממש יציבים על המים אבל כן על הבטן... כיף לראות את שירי מתענגת

eti3

New member
שלום לכולם

יש את השיר אני רוחץ ידיים טרילי ליל לי בסבון ומים טרילי ליל לי והלכלוך מהר מהר בורח וטוב לי טוב עכשיו וגם שמח וכשאני נקי אני מותק

שירי ל

New member
ויש לו המשך ../images/Emo13.gif

אני מצחצח שיניים טרילילי במשחת שיניים טרילילי ואותו פזמון ואמא לי חופפת טרילילי את הראש וגם שוטפת טרילילי ואותו פזמון מתוך שירי משחק של דתיה בן דור

טוטי30

New member
אנחנו שרים מלא דברים, בעיקר שטויות

השיר שעושה הכי הרבה רושם על רועי הוא "מים בסבון..." מים מים מים, הו מים בסבון...
(במקור - מים בששון....)

שמופית

New member
../images/Emo6.gif אהבתי טוטי ../images/Emo45.gif

נראה לי שבאמת אין ברירה אלא להמציא שירים או לשיר כאלה שלא קשורים למים ונקיון...

אנחנו שרות הכל

כל שיר שאי פעם למדתי או שני זוכרת אני מזמזמת,שרה ומצחיקה את מוריאל בנוסף קיים אוסף דיסקים מעולה לדעתי של מדיה דירק שנקרא אוסף הילדים ויש בו הכל כולל ספרון עם מילות השירים החל מיונתן הקטן,אבא שלי,עשר אצבעות,לדוד משה,שירים לחגים,שירים ליום הולדת בקיצור 5 דיסקים מדהימים !!!!

איצית

New member
אני שרה יצירה מקורית משלי

מילים ולחן: איצית אמא מסבנת את יד ימין, את יד ימין של ש-חר אמא מסבנת את יד ימין, את יד ימין של ש-חר ושוטפת במים ושוטפת במים אמא מסבנת את הבטן החמודה של ש-חר אמא מסבנת את הבטן החמודה של ש-חר ושוטפת במים ושוטפת במים וכו' כפי שאתן מבינות יש מקום רב לאילתורים לפי מצב הרוח, וגם אין צורך להמציא חרוזים. מומלץ. אבל אני צריכה להוסיף שבזמן האחרון אני שרה לו פחות באמבטיה. שמתי לב שכשאני רוחצת אותו ואני שוקעת לי במחשבות, הוא במקביל ממלא את השקט ו"מפטפט" בהתלהבות. אז אני לא מפריעה לו. רק מידי פעם אני אומרת 'אהה, כן' או 'מה באמת?' לעודד אותו.

איצית

New member
אני יכולה להבטיח לך

שלא. אבל מה אכפת לי, הקהל שלי לא מתלונן

למעלה