יש לי שאלה קצת מוזרה

יש כמה שירים שאני שרה ליובל

יש את הקלטת תינוקצב ובה יש את השיר: פץ' במים פץ' בוא נשטוף את האוזניים וכו' יש את: בוא נשב בתוך סירה עם הרוח הקרירה נתנדנד מצד לצד נתנדנד ולא נפחד בוא נחתור עם הידיים ונתיז עם הרגליים שפריץ' שפריץ'שפריץ' סילונים של מים (מתוך דיגדיג דוג) אני שוטף ידיים טרילילילי בסבון ומים טרילילילי והליכלוך מהר בורח וזה עושה לי טוב וגם שמח וכשאני נקי וכשאני נקי אני מותק אני מסבן את הגוף בסבון ומים....... אני חופף את הראש בשמפו ומים..... וכו'..... וחוץ מזה שאני שמה לה כל מיני קלטות מרגיעות כמו החסידה המוסיקלית שזו קלטת שירים על הגוף של הילד מאוד יפה ומרגיעה, קלטת של שירים שנקראת מה יש לי בכף היד,ועוד קלאסיים למינהן.

עמית@

New member
אני ממציאה שירים (ועם הקול שלי זו

חויה די מצמררת
אבל תמר נהנית..) ואני שרה את השיר שאני זוכרת מהימים שאחותי היתה תינוקת מ"דיג דיג דוג" (ברווזוני מצפצף, רק אותך אני אוהבת- באמבטיה נתרחץ איזה כיף...) אבא שר לה דיקלומים שהוא ממציא

26יפעת

New member
גם אני ממממציעים

מה שמצחיק זה שאני שרה כל יום את אותם שירים וגיליתי אתמול במקרה שנכנסתי לאמבטיה, שבעלי מחקה אותי ושר לו את אותם שירים... (כשאני לא בסביבה כמובן)

דג,דג,דג../images/Emo19.gif

כשעומר נולד והיה עדיין קטנטן שרנו לו את דג,דג,דג, שט שט שט במיים במיים שט לו דג וגם:" שני דגים יצאו לטייל בים והם שוחים... מוכר לך? חוץ מזה שהכי כיף זה להמציא שירים תוך כדי..

למעלה