יש לי שאלה קצת מצחיקה אולי

• פותח הנושא Eve22
  • פורסם בתאריך

Eve22

New member
יש לי שאלה קצת מצחיקה אולי

ואולי לא קשורה לפה כל כך... אני עובדת, בעבודה כל יום אני עובדת במקום אחר, ויש שני מקומות שאני לא מסוגלת לעבוד בהם, ברגע שאני מגיע לשם יש לי כאבי ראש, נהיה ממש חם לי, יש לי סחרחורות ובחילות, וכשאני חוזרת הביתה אני סובלת מכאבים ממש חזקים ומבחילות חזקות, אני ככה הבנתי שאני צריכה להביא אישור מרופא שאני לא יכולה לעבוד שם, רופא משפחה שלי לא יודעת מה לעשות... מה אני יכולה לעשות במצב כזה... לאן לפנות... כי זה ממש מפריע

שווה לבדוק אולי...

האךם שני המקומות הללו אינם מאווררים? אולי מדובר במרתפים, או חדרים שלא "נכנס אליהם אויר"? נסה לבחון מה משותף לשני המקומות הללו והאם זה חוזר על עצמו באופן קבוע. אולי יש טעם לבצע בדיקות סביבתיות ואז המצב אולי יהיה ניתן לשינוי (לאחר שיתבצע אבחון של הבעיה הסביבתית). במידה וכל זה לא יעזור - כדאי לפנות לרופא תעסוקתי ולא לרופא המשפחה.

Eve22

New member
זה מקום נורא קטן

בקושי נכנסים לשם 4 אנשים, יש שם הרבה מנורות, שנמצאות נורא נמוך, וכמעט ואין אוורור, ושני המקומות האלו זהים. לאיזה רופא כדאי לפנות? אני חושבת שזה בטח קורה מצפיפות והחום , בקיץ אני לא יודעת מה אני יעשה...

Eve22

New member
תודה

מקווה שזה יעזור, אני אפילו לא יודעת איך להסביר בדיוק...

רופא תעסוקתי

אכן, כמו שכתבתי בתשובתי הקודמת, וכמו שחיותה כתבה: צריך לפנות לרופא תעסוקתי. האם אפשר לאוורר את המקום הזה?

נ.ב - כדאי גם..

כדאי גם לשקול פניה למשרד לאיכות הסביבה: אולי, למשל, מדובר במרתף שיש בו ראדון??? מומחה באיכות הסביבה או בטיחות וגיהות שיבוא לבקר במקום יוכל אולי למצא דרך להתגבר על כך.

Eve22

New member
זה לא מחסן, ואין דרך לאוורר

דווקא את המקום הזה... המקום הזה זה נראה כמו פיטריה, שעומדת במקום כזה שאי אפשר להתקין דווקא שם מזגן או משהו, יש אוורור קצת אבל לידו יש הרבה מנורות שנורא מחממות ונכנסות לעיניים. וההרגשה לאו דווקא בגלל החום.

נראה לי ש...

נראה לי שחוסר האוורור הוא הבעיה, אבל היות ולא הייתי שם וגם בגלל שאינני מומחית באיכות הסביבה, עדיף לך להזמין בדיקה- בהנחה שהמעביד לא יתנגד.

למעלה