לא נראה לי שהם יודעים להשתמש במחשב ... או לפחות באינטרנט מספיק כדי לסייר בפורומים וכאלה :X
ק קורורו New member 31/5/06 #21 לא נראה לי שהם יודעים להשתמש במחשב ... או לפחות באינטרנט מספיק כדי לסייר בפורומים וכאלה :X
ר רייסטלין מאגר New member 1/6/06 #28 אם לא טוב לך את מוזמנת ללכת מפה. עכשיו תירגעי ותרגיעי גם את החברה שלך. זה פורום של ילדים בני 15. בעיות? היציאה שם!
אם לא טוב לך את מוזמנת ללכת מפה. עכשיו תירגעי ותרגיעי גם את החברה שלך. זה פורום של ילדים בני 15. בעיות? היציאה שם!
ר רייסטלין מאגר New member 1/6/06 #30 את מתלוננת יותר מדי. או לפחות גורמת לזה להיראות ככה. זה לא נעים. נסי להימנע מזה.
A Apikachu L New member 2/6/06 #32 מילי, סתום את הפה. למה אתה כל הזמן צועק על אנשים? לאנשים, להזכירך, לוקח זמן להכיר את חוקי ההתכתבות באינטרנט. ובכל פורום בשל עצמו. תחכה, הם יתרגלו.
מילי, סתום את הפה. למה אתה כל הזמן צועק על אנשים? לאנשים, להזכירך, לוקח זמן להכיר את חוקי ההתכתבות באינטרנט. ובכל פורום בשל עצמו. תחכה, הם יתרגלו.
ר רייסטלין מאגר New member 3/6/06 #33 את אל תטיפי לי. מה זה קשור לחוקי ההתכתבות באינטרנט? זה קשור לנימוס ודרך ארץ.
A Apikachu L New member 3/6/06 #34 לוקח זמן ללמוד... אוף מילי, אתה כל כך חמום מוח. אל תדאג, זה יעבור לה! ואני לא מטיפה. אני מנטפת.
ש שאנגו16 New member 1/6/06 #27 מי רוצה לקרוא שירים שלי?! יש לי שני שירים שכתבתי... להלהלהללהלהלהלהלהלהההה.... רוצים לקרוא? מי שרוצה שישאיר תגובה
מי רוצה לקרוא שירים שלי?! יש לי שני שירים שכתבתי... להלהלהללהלהלהלהלהלהההה.... רוצים לקרוא? מי שרוצה שישאיר תגובה