יש לי שאלה?

• פותח הנושא yags
  • פורסם בתאריך
תסלחי לי מיטל

אבל אני לא מאמין באלוהים ואני לא מרגיש שום ריקנות... את מדברת שטויות ואין לך שום בסיס למה שאת אומרת יש לך הוכחה לכך שאיזה שהו אלוהים קיים? את אומרת שיש אלוהים איזה אלוהים קיים? שטויות שטויות שטויות אין אלוהים

פופית

New member
אולי לא הסברתי את עצמי נכון...

העלתי שתי סברות 1. או שיש אלוהים אבל אנחנו פשוט לא יודעים איזה... 2. או שאין אלוהים ונתתי סיבות לפי דעתי ( כמו שאמרתי אני עוד לא סגורה על זה ובטח שאין לי בסיס מוכח לכך) לכך שבני אדם המציאו את המושג הזה בכלל. לא התכוונתי אליך ספציפית! למשל כל החוזרים בתשובה אומרים שהאמונה ממלאת אותם. לא אמרתי שמי שלא מאמין באלוהים מרגיש ריקנות... סליחה על הבלבול מיטל

suffer

New member
אתה חושב שאין אלוהים..

אני מאמינה באל ואלה יהודי מאמין באלוהים אחת והיוונים האמינו באלים רבים כל אחד מאמין באל שונה או לא מאמין באלים כמו שיש דתות שונות זה לא רלוונטי לשאול שאלה כזו כדי לשכנע מישהו שיש אואין אלוהים וזה גם לא רלוונטי לנסות לשכנע אנשים שיש או אין אלוהים כי כל אחד חיי באמונה שלו...

SaberTooth

New member
למרות שזה לא המקום לדון בסוגיה זו..

למרות שזה לא המקום לדון בסוגיה זו אני אענה: לדעתי אלוהים הוא שם שנתנו בני האדם לטבע ולמה שהם לא מבינים. אלוהים הוא פשוט שם שבניח האדם נתנו לכוחות הטבע, מכוון שהם לא מבינים איך ולמה הם פועלים, היה הכי קל להגיד שיש איזשהו כוח עליון שמפעיל אותם.

Rutterkin

New member
הדעה שלי

רבים אומרים אלוהים, אל , אלה. אני אומר אולוהות ואני בטוח שרבים פה חושבים באותו כיוון שלי. האלוהות היא דבר מאוד מופשט , אין לה אישיות מסוימת שהיא יכולה לאהוב ולשנוא או להיות נקמנית וכדומה. אבל , ניתן להיעזר בה ו"לקרוא" לה. אבל מאחד ואיננו מודעים לה מספיק אנחנו נעזרים בשמות שונים שיתאימו לצרכים שלנו כאשר אנו נעזרים בה. בעקרון האלוהות זה הכל, זה העצים , השמיים , האדמה , החיות ובני האדם. זה לא איש חביב עם זקן לבן שיושב לו למעלה, (או אולי כן?) זאת בכל אופן דעתי. כמובן שיש גם יישויות אבל קשה לדעת מה התפיסה האלוהית שלהם.

korinalir

New member
מסכימה ניסחת יפה../images/Emo45.gif

והאלוהות היא גם בתוכינו...

ShiVeee

New member
מזכיר לי..

אם מדברים על איש זקן וחביב זה מזכיר לי שיש לי פרסומת של רוטב טבסקו... אלוהים שם הוא איש זקן שרואה טלויזייה ושם רוטב טבסקו על האוכל שלו... הוא מפספס אותו והטבסקו נופל בצורת מטאוריטים שמחריבים את ניו יורק... פשוט גדול...

אני חושבת שהאלוהות היא כל דבר

וזה כולל גם את מעיין
, שלדעתי יש בה אלוהות. וגם בשאר יושבי הפורום יש אלוהות, וגם בעצים, ובפרחים, ובחיות, וביסודות, ובעיקר באוזי וכו´... לדעתי כולנו נוצרנו מהאלוהות ולכן כולנו מתחברים בסופו של דבר, אבל שומרים על אינדבידואליות מסויימת גם במוות וגם בחיים. לפי האמונה שלי האלוהות נמצאת בהכל והכל נמצא באלוהות ומכאן באים ה"ניסים והנפלאות" שעליהם הפורום הזה מדבר.

Rutterkin

New member
תסלחי לי ירדנילה

לא שמתי לב שכתבת את ההודעה, די חזרתי על מה שאמרת

דווקא...

לפי הזמנים אתה כתבת קודם את ההודעה, וכנראה אני לא שמתי לב..
מבקשת את מחילתך:) מה זה משנה? כנראה יש לנו את אותה האמונה, פשוט קצת פיתחתי את הרעיון כאן:) מעיין, אני מקבלת בכבוד רב את התפקיד....

Rutterkin

New member
אופס....נכון

תתביישי לך, כותבת כך את מה שאני אמרתי
נו טוב רואים ממי למדת :)

למעלה