יש לי שאלה!!!

Inis mor

New member
יש לי שאלה!!! ../images/Emo35.gif

בדקתי ממש טוב את ה"שאלות הנפוצות" בפורום ולא מצאתי את התשובה אז אני פונה אליכם. האם פינק פלויד-יחד או לחוד (הכוונה עם סיד, בלי סיד, רוג' או גילמור לחוד) זכו איי פעם בפרסים?! גראמי, BRIT , אוסקר לפסקול...או כל דבר אחר...?

wish i was here

New member
אני חושב שהם זכו בתהילה גדולה

אבל לא באף אחד מהפרסים הנ"ל....הם כן נכנסו להיכלי תהילה שונים ובתארים "לא רשמיים"

מממ, אני לא חושב

מה שאני יודע שהם זכו להיכנס להיכל התהילה האמריקני ב-1995 ולהיכל התהילה הבריטי השנה (לפני חודש). אוסק לפסקול? אני חושב שהפרס הזה הוכנס לא מזמן(ב-10-15 השנים האחרונות) והפסקול האחרון של הפלויד היה ב-1972 לסרט "העמק" - OBC.

DOCTOR ROBERT

New member
הם קיבלו גראמי ב-1994

על Marooned מהאלבום Division Bell בקטגוריית השיר האינסטרומנטלי הטוב ביותר. דווקא הפלוידיאנים הוותיקים לא ידעו את זה? מוזר...

FunkyMonk

New member
The Dark Side of the Moon

נכנס לספר השיאים של גינס, כ-360 שבועות ברצף במצעד הפזמונים הבריטי.

Glcok

New member
אם אינני טועה

האלבום היה 741 שבועות במצעד (אם זה אותו המצעד), שהם 14 וקצת שנים..

אין להם אתר

ה"היכל" הוא בעצם תוכנית טלוויזיה של אחד מהערוצים של ה-BBC. התוכנית משודרת זו השנה השניה. היו הרבה בדיחות על זה.

Inis mor

New member
זהו...

שלי באופן אישי זה נורא מוזר. אני אגיד לכם מאיפה הגיע השאלה-אני וחברה טובה שלי העלנו תאוריה שכל טקסי הפרסים האלה לא שווים בגרוש כי-הגדולים באמת, אלה שכולם מכירים ומוקירים וזוכרים אף פעם לא באמת זוכים בפרסים-אלה יותר אמנים "של הרגע"! אז היא אומרת לי-"ומה עם הלהקה הכי אהובה על ששתיינו-פינק פלויד? מה איתם?" ואני אומרת לה -"את צוחקת עלי! DARK SIDE חייב היה לקבל לפחות גראמי אחד. והחומה...בטוח קיבלה משהו!" והנה...אני מגלה שזה לא כך!!! מה שמוכיח-שהטקסים האלה-בהרבה מהמקרים באמת לא שווים שום דבר! אם הייתי יכולה הייתי נותנת להם את פרס-"הלהקה הכי אהובה על ALI וחבריה בכל הזמנים!"...ועל מדינת ישראל ע"פ סקר YNET שהכניס 3 אלבומים של פינק פלויד ל 5 הראשונה(!!!!!)

ה"פרסים" האלו ניתנים בד"כ

ע"י תעשיית המוסיקה, היינו גורמים מסחריים, שנותנים אותם לאותם אמנים שהם רוצים לקדם. שיקולים אמנותיים הם משניים, אם בכלל הם קיימים. מסיבה זו טקסים כאלו והפרסים האלו אינם ממש רלבנטיים. מה שיותר משנה זה מה אומרים המבקרים היותר רציניים, ומה נשאר לאורך זמן.

חרטושה

New member
זה סוג של פרס.

הפלויד זכו פעמיים ב"אלבום יהלום". פעם על ה- Dark side ופעם על החומה. כלומר זה יותר מתקליט זהב ויותר מתקליט פלטינה, שמקבלים על מכירה של יותר מ- 10 מיליון עותקים.

Inis mor

New member
זה נכון...

שדארק סייד היה איזה-30 שנה ב 200 הגדולים ונחשב לאלבום ששהה הכי הרבה זמן במצעד מאז ומעולם??? (אגב...נראה לי שמאז האיחוד הוא חזר לשם...) מתוך עניין-כמה אלבומים הם באמת מכרו...בסך הכל?!

כמה עשרות מיליונים.

DSOTM ו"החומה" נמכרו, כל אחד מהם, בלמעלה מ-30 מיליון עותקים בכל העולם. ועל כך יש להוסיף גם את האלבומים האחרים, שנמכרו במיליונים רבים.

לא.

מיליארד = 1,000,000,000 = אלף מיליון הפלוידים מכרו רק כמה עשרות מיליוני עותקים. שזה הרבה, אמנם, אבל לא מתקרב בכלל למיליארד.

Inis mor

New member
קראתי...

עשרות מליונים...? יו 2 מכרו 150 מליון... והם קיימים רק חצי מהזמן. נשמע-נורא הזוי.

למעלה