יש לי שאלה

fuggi

New member
יש לי שאלה../images/Emo70.gif

קראתי למטה שאתם מתכננים לעשות מפגשון פורומון ברוק עצמאות... בין ההופעות הלא מעניינות (סאבלימינל וחברים). אבלללללל אחרי זה תרצו להידחף קדימה להופעה ולא יהיה לכם איך, אז תהיו בבאסה נוראית! פשוט נוראית!

fuggi

New member
דוגרי... אבל חפיף ../images/Emo60.gif

חח איזה חמודה המומיה

חחח... ../images/Emo168.gif

האמת שזה דיי כיף פוגואים , אבל תלוי לפעמים אתה לא נהנה מההופעה בגלל זה....

gushi

New member
בוא אני אגיד לך משוּ

הייתי בהופעה בצוללת של מוניקה ודי הרס לי שאנשים עשו פוגו. אין לי בעיה עם פוגו הקטע זה שכולם היו שם יצורים קטנים שעשו פוגו בפצעים ונשיקות וכאלה שירים. בהופעה של היהודים עוד מילא ב180 סבבה אבל בפצעים ונשיקות???

טוב..., אז.... ../images/Emo168.gif

זה כבר אנשים שאין להם חיים....חחחחח..... הם רק מחפשים מתי לעשות פוגו...

?????

לא עשו פוגו בפצעים ונשיקות!!!!! אני הייתי איפה שהיה תפוגו ואנשים לא זזו בפצעים ונשיקות...

shocked!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo10.gif

לא היה פוגו בפצעים ונשיקות אם היה פוגו הייתי מצתרף ומשום מה לא זכור לי שעשיתי פוגו בפצעים ונשיקות.... עשינו פוגו בשירים שהיה צריך לעשות בהם.... אתה יכול לשאול את אביחי ואור!

Or Jacob

New member
היי אני אור :

לא זוכר פוגו בפצעים ונשיקות אולי היה אחד סימלי . הפוגו ה"גדול" היה ב"על הריצפה" !!!!! אני זוכר אז זה כי נימרחתי בפוגו הזה על הריצפה וזה היה נראה לי אירוני . אבל היה כיף ... דרך אגב תרשיש , איתי חושב שאני באמת גזען ?!?!?

אור...

חתימה יפה... ממתי אתה וקורן? למה לא רשמת פול דה פלאג? חחחחחחחחח זה היה ממש כיף לעלות עליך שאתה על הרצפה....

Or Jacob

New member
אתה עלית עליי ???!?!?!?!?

אתה בקושי נכנסת ! אני נכנסתי הכי הרבה אז גם נפלתי , לא נורא . אור.

fuggi

New member
אני בספק אם מישהו יעשה פוגו ../images/Emo60.gif

בהופעה של אביב גפן... אין לו שירים מתאימים לפוגו... ולכן אני איהנה מההופעה בשורה ראשונה

מה?!?!?! ../images/Emo168.gif

למה לא ?!!?!? מה את חושבת שהוא ישיר רק שירים מממנטו מורי?! אני לא חושב...

fuggi

New member
מה זה קשור? ../images/Emo60.gif

על איזה שירים של אביב אפשר לעשות פוגו? מלאך? מקסימום עכשיו מעונן שאני מ-מ-ש מקווהההההה שהוא ישירררררר!!!!!!!!!!!! ד"א, למישהו יש מושג אם העשור לעכשיו מעונן 100% ב-24.5???. וכמה עולה כרטיס? in thanks from head
ובעלי ההומור הדבילי יבינו

shaai

New member
התבלבלת בפורום חמודה.. חח ../images/Emo13.gif

והעשור כנראה לא יהיה ב24.4 בינתיים הוא ב12.7 ניייס דאיי..

fuggi

New member
לאלא ../images/Emo60.gif

אני וחן ניהלנו שיחה נוקבת על פוגואים
והגענו לאביב... בפינגווין כתוב שהעשור ב-24.5

העשור לעכשיו מעונן

העשור אכן ב 24.5 זה לפחות מה שאני הבנתי שאביב אמר בהופעה של דניאל לפני חודש בערך

למעלה