קראתי למטה שאתם מתכננים לעשות מפגשון פורומון ברוק עצמאות... בין ההופעות הלא מעניינות (סאבלימינל וחברים). אבלללללל אחרי זה תרצו להידחף קדימה להופעה ולא יהיה לכם איך, אז תהיו בבאסה נוראית! פשוט נוראית!
הייתי בהופעה בצוללת של מוניקה ודי הרס לי שאנשים עשו פוגו. אין לי בעיה עם פוגו הקטע זה שכולם היו שם יצורים קטנים שעשו פוגו בפצעים ונשיקות וכאלה שירים. בהופעה של היהודים עוד מילא ב180 סבבה אבל בפצעים ונשיקות???
לא היה פוגו בפצעים ונשיקות אם היה פוגו הייתי מצתרף ומשום מה לא זכור לי שעשיתי פוגו בפצעים ונשיקות.... עשינו פוגו בשירים שהיה צריך לעשות בהם.... אתה יכול לשאול את אביחי ואור!
לא זוכר פוגו בפצעים ונשיקות אולי היה אחד סימלי . הפוגו ה"גדול" היה ב"על הריצפה" !!!!! אני זוכר אז זה כי נימרחתי בפוגו הזה על הריצפה וזה היה נראה לי אירוני . אבל היה כיף ... דרך אגב תרשיש , איתי חושב שאני באמת גזען ?!?!?
על איזה שירים של אביב אפשר לעשות פוגו? מלאך? מקסימום עכשיו מעונן שאני מ-מ-ש מקווהההההה שהוא ישירררררר!!!!!!!!!!!! ד"א, למישהו יש מושג אם העשור לעכשיו מעונן 100% ב-24.5???. וכמה עולה כרטיס? in thanks from head