יש לי שאלה

נכון

אין בשירים של אביב גפן מה לעשות פוגו אבל בנתיים את לוקחת את הסיכון שיעשו פוגו ביהודים מוניקה סקס וכל הלהקות האלה... חחח איזה מצחיק אם מישהו יעשה בסבלימינאל פוגו חחח כולם מחרימים אותם

fuggi

New member
חחחחח דוגרי ../images/Emo60.gif

לא נראה לי שיהיה להם בפני מי להופיע, למרות שאני זוכרת שיר אחד שלהם בעל פה. אבל זה לא כי אני נהנית ממנו - פשוט כל פעם שאני נוסעת עם אח שלי הוא שם תשיר הזה
וגם הדג נחש די חביבים, דווקא נראה לי שבהופעה שלהם אני איהנה.

fuggi

New member
מעגל דיסקו ../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif

סתם... פותחים כזה מעגל והולכים חצי מכות כזה... לא יודעת להסביר, דברים שהולכים טוב עם אינפקציה ומוניקה סקס וכאלה...מתפרעים.

רותמיקה

New member
לא ממש...../images/Emo29.gif

עם מוניקה סקס גם אי אפשר ממש.. רק אולי עם איזה שיר או שתיים.. בכל מקרה, פוגו, מתחיל בצורת מעגל, אנשים נדחפים רצים על אנשים דוחפים והאנשים שעומדים מסביב דוחפים את האנשים שבפנים וכמעט הולכים מכות
יותר דחיפות ממכות.

tribe spirit

New member
נחמד...NOT../images/Emo118.gif

נשמע די דבילי...אז אמ זה באמת ככה לא שווה להיות מקדימה..

...

אני אחד שנכנס לפוגואים זה נחמד... זה לאנשים שמעדיפים לא לקפוץ עם הקהל או להרים ידיים אבל בכל זאת רוצים להתפרע...

fuggi

New member
מה ז"א בכל זאת? ../images/Emo60.gif

זה הרבה יותר להתפרע מאשר לקפוץ ולהרים ידיים... התבלבלת בכיוונים.

חחח צודק\ת

חח התכוונתי שזה לאנשים שמשעמם להם לקפוץ כל ההופעה והם רוצים להוציא אנרגיות.... רק מי שנכנס נפגע (גם זה לעיתים רחוקות...)זה לא אמור להפריע לאנשים שמחוץ לפוגו... שאני חוזב על זה זה באמת משעמם לקפוץ כל ההופעה.... זה טוב פה ושם להכנס לפוגו להשתחרר קצת....:)

חחחח../images/Emo24.gifנעים להכיר

אני לא נכנס הרבה ואני לא נכנס לפוגואים עם אנשים גדולים... בהופעה של מוניקה בצוללת נכנסתי היה בסדר... ולא עשו פוגו בפצעים ונשיקות!

חחחח... ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

פוגו זה דיי כיף, ולעיתים קרובות אתה נפגע..., חחח לעיתים קרובות אתה גם נפגע מהמאבטחים....
אגב.., מקווה שאתה מצטרף אלינו לפורום!!!
|חיבןק|

../images/Emo3.gifastronomy domine... נחמד

היי אני יודעת שיואב און ליין הרבה זה יכל לפגוע בך יואב?

jamesT

New member
במוניקה לא עושים פוגו קשה

אני הייתי באוזפסט ושם היה פוגואים רצחניים והייתי ברייג' שהיו בארץ ופעם באמסטרדם ושם היה פוגו ממש רציני (3 אנשים נהרגו) והייתי באודיוסלייב ושם היה עוד פוגו טוב ואני עושה גם פוגואים בבצר עם חברים כשמישהו משלנו עולה לרדיו, בבצפר שלנו יש מן רדיו להפסקות ואת כל החברים שלי ואותי העיפו ולקחו את המפתח כי לא הפסקנו בסוף ההפסקה וגם כי שמנו דברים כבדים מדי. אז אנחנו לוקחים רדיו על קולי ופורצים לתדר שם ומפוצצים אותם בזמן שיעורים או כשיש מוזיקה גרוע ברדיו... אז פעם חבר שלי שם באמצע שיעור והכל החברים שלי התחלנו באמצע שיעור היסטורים עם פוגו מטורף וכל הבנים בכיתה נכנסו ואז התחלנו עם כיסאות ושולחנות (אני שברתי שולחן על חבר שלי) ואיזה ערס זרק כיסא על המורה (איזה אידיוט!)

רותמיקה

New member
../images/Emo45.gif נכון מאוט!../images/Emo29.gif

אני עשיתי בפוסי של לוסי ארג היה מצוין!!

למעלה