SuGaRBabe1
New member
יש לי שאלה...
אוקיי, שבוע הבא יש לי מסיבה די חשובה ויהיו שם אנשים ש.... רצוי שיראו אותי במיטבי
יש לי עיניים ירוקות, יש לי טיפה נמשים מתחת לעיניים ושפתיים בצורת לב, אבל ממש קטנות כאלה... בכל מקרה, חשבתי על להתאפר ככה- מייקאפ אני שונאת, אני לא מרגישה איתו נוח, אז זה בכלל לא בא בחשבון, אבל חשבתי לשים פודרה מעולה באבקה שיש לי... נראה לכן בסדר לשים רק פודרה בלי מייקאפ? כי ניסיתי כבר כמה פעמים לעשות את זה בשביל להסתיר את הנמשים, זה לא ממש מכסה אותם לגמרי אבל זה מטשטש אותן וזה נראה נהדר, מה אתן אומרות?
עוד משהו, בקשר לעיניים, חברה שלי המליצה לי לשים על העפעף עצמו צללית בצבע ורוד בהיר, ועל עצם הגבה לשים צללית בצבע ורוד יותר בהיר עם נצנצים, בתוך העין עפרון שחור ומסקרה, מה אתן אומרות...? או שיש לכן המלצות יותר טובות אני אשמח לשמוע
בקשר לשפתיים, זאת הבעיה הכי גדולה שלי, לדעתי הן קטנות מדי ואני מנסה המון דברים בשביל לגרום להן להראות גדולות יותר, ניסיתי המון סוגים של ליפגלוס וכלום לא עוזר בצורה משמעותית, חשבתי לשים שפתון מס´ 6 של מייבלין (לא מהסדרה של water-shine, מהסדרה השניה) ועל זה גלוס שקוף, מה דעתכן..? אני אשמח לשמוע עוד המלצות לדברים אחרים וגם הצעות לשיפור...
תודה!!
אוקיי, שבוע הבא יש לי מסיבה די חשובה ויהיו שם אנשים ש.... רצוי שיראו אותי במיטבי