יש לי שאלה...

SuGaRBabe1

New member
יש לי שאלה...

אוקיי, שבוע הבא יש לי מסיבה די חשובה ויהיו שם אנשים ש.... רצוי שיראו אותי במיטבי
יש לי עיניים ירוקות, יש לי טיפה נמשים מתחת לעיניים ושפתיים בצורת לב, אבל ממש קטנות כאלה... בכל מקרה, חשבתי על להתאפר ככה- מייקאפ אני שונאת, אני לא מרגישה איתו נוח, אז זה בכלל לא בא בחשבון, אבל חשבתי לשים פודרה מעולה באבקה שיש לי... נראה לכן בסדר לשים רק פודרה בלי מייקאפ? כי ניסיתי כבר כמה פעמים לעשות את זה בשביל להסתיר את הנמשים, זה לא ממש מכסה אותם לגמרי אבל זה מטשטש אותן וזה נראה נהדר, מה אתן אומרות?
עוד משהו, בקשר לעיניים, חברה שלי המליצה לי לשים על העפעף עצמו צללית בצבע ורוד בהיר, ועל עצם הגבה לשים צללית בצבע ורוד יותר בהיר עם נצנצים, בתוך העין עפרון שחור ומסקרה, מה אתן אומרות...? או שיש לכן המלצות יותר טובות אני אשמח לשמוע
בקשר לשפתיים, זאת הבעיה הכי גדולה שלי, לדעתי הן קטנות מדי ואני מנסה המון דברים בשביל לגרום להן להראות גדולות יותר, ניסיתי המון סוגים של ליפגלוס וכלום לא עוזר בצורה משמעותית, חשבתי לשים שפתון מס´ 6 של מייבלין (לא מהסדרה של water-shine, מהסדרה השניה) ועל זה גלוס שקוף, מה דעתכן..? אני אשמח לשמוע עוד המלצות לדברים אחרים וגם הצעות לשיפור...
תודה!!

shiraz2

New member
היי חמודה..

קודם כל.. בעניין המייק אפ אני לא מבינה למה את מרגישה לא בנוח איתו, את המייק אפ את לא אמורה בכלל להרגיש כמו כל שאר האיפור שאת שמה. אולי תנסי סוגים שונים של מייק אפ? אני ממליצה לך להשתמש במייק אפ נוזלי של חברת No7 שהוא באמת קליל וטוב. בכל אופן אם את מרגישה שהפודרה מספיקה לך ושאת מגיעה איתה למטרה הרצוייה אז תמשיכי להשתמש, אבל תקחי בחשבון שאם תשימי את המייק אפ קודם ומעל את הפודרה תגיעי לתוצאות יותר טובות. בקשר לשפתיים- אני מציעה לך לקנות תוחם (עפרון לשפתיים) בצבע אחד יותר מהצבע הטבעי של השפתיים שלך. תשרטטי את הקו של השפתיים שלך ואז בעזרת מברשת קטנה טשטשי טוב טוב את הקו ככה שישתלב באופן טבעי עם השפתיים. על זה את יכולה למרוח את הליפגלוס הרצוי.. בהצלחה, תהני במסיבה....... נשיקות, שירז

MaYo0sH

New member
תשובה..

טוב תראי: 1. בקשר לפודרה- אני לא מבינה בכלל למה את שואלת. אם זה נראה טוב ומטשטש את הנמשים אז למה לא? אפשר להשתמש בפודרה בלי מייקאפ. 2. לדעתי תשתמשי בצללית בצבע סגול, זה מאוד מתאים לעינים ירוקות. 3. בשביל להגדיל את השפתיים רצוי שתשתמשי בצבע בהיר, ומעל זה תמרחי גלוס שקוף. תהני במסיבה!! :)

צרות של עשירים:))))))))

ובכן להלן תשובות. 1. פודרה ללא מייק אפ בדרך כלל לא מחזיקה מעמד. מרחי קרם לחות על הפנים ועליהם טיפות קלות של מייק אפ נוזלי ותמרחי. הקרם יעזור לך למרוח את הכמות הקטנה בצורה אחידה וקלה וללא שכבות מיותרות ומכבידות. אחר כך תפדרי ותיתאפרי. בכל אופן אם את מבסוטה מהמראה שלך רק עם פודרה פשוט תמשיכי כך. 2.אם העין שלך ירוקה אני ממליצה על תיחום חיצוני ופנימי בשחור, צללית בהירה אפילו בגוון העור (או המייק אפ) ועל עצם הגבה אכן צללית לבנה בהירה מבריקה. את יכולה לוותר על הצלליות ופשוט לפדר אחרי המייק אפ עם פודרה מבריקה היא נותנת מראה מבריק לכל העין ולא צריך יותר. כמובן בתוספת תיחום פנימי וחיצוני של העין בשחור. מסקרה. והמון מסקרה. 3.כדי להגדיל את השפתיים עשי את הפעולות הבאות. עיפרון בגוון השפתיים, תעברי איתו על הקו החיצוני של השפה. מרחי גלוס בגוון שאת אוהבת ובמרכז בשפה התחתונה מרחי נקודה בהירה של מייק אף לבן או גלוס בהיר יותר. וטשטשי אותה לתוך הגלוס הראשון. מרכז השפה התחתונה כאשר הוא בהיר נותן אפקט של שפה מלאה יותר. בהצלחה. וכמובן התשובות של הבנות הן טובות מאוד.

SuGaRBabe1

New member
אוקיי..

קודם כל, תודה לכולכן על התשובות...
דבר שני, בקשר למייקאפ - לא יודעת, תמיד הוא היה נראה לי מיותר כזה ומרגיש כמו מסכה, בגלל זה אני לא ממהרת להתחיל להשתמש בו, אני דווקא אוהבת את המראה של פודרה לבד, כי זה עושה לי אשליה כזאת של פנים חלקות עם הגוון הטיפה יותר כהה של הנמשים... אם אתן מבינות למה אני מתכוונת... בכל מקרה בהודעה שכחתי להזכיר שעל הפודרה אני כמובן שמה סומק, כי בגלל שאני בהירה אני נראית חיוורת תמיד... עוד משהו, בקשר לצללית - אני יודעת שהצללית שהכי מתאימה זאת צללית סגולה ויש לי המון צלליות בגווני סגול, אבל די נמאס לי מצלליות סגולות, איזה עוד צבעים נראים לכן מתאימים? ניסיתי ירוק, זהב, ורוד, לבן, כחול, ושום דבר מהם לא הדגיש לי את הירוק שבעיניים כמו הסגול, חלק מהם אפילו הדגישו את החום יותר (כמו הכחול והירוק)... בקשר לשפתיים, כנראה לא הבנתן אותי אבל אני לא מדברת על העובי, עם העובי אין לי בעיה, הבעיה היא באורך, זתומרת שהשפתיים איך אני אגדיר את זה, "קצרות" אולי..?
וזה נראה ממש מוזר, אז אם יש לכן רעיון בקשר להארכה חוץ מעפרון אני אשמח לשמוע... אהה, ודבר אחרון, לאודם שני - לא הבנתי את הרעיון של ליפגלוס בגוון אחד ובאמצע להכניס נקודה בהירה יותר ולטשטש אותה בליפגלוס הכהה, אז אם את יכולה להסביר יותר בפירוט זה מאוד יעזור
תודה רבה לכולכן...

למעלה