יש לי שאלה

Ronnie O

New member
אתה מדהים

מאניה-דיפרסי אגו מאניק... פשוט.... לא ייאמן....

Ronnie O

New member
לא ממש. לא...

אני חושבת שההבדל בין התגובה הרצינית וקיצונית שלך השתנתה פלאים אחרי שעה וחצי לתגובה קלילה ונחמדה יחסית. אז המאניה דיפרסיה עדיין בתוקף. ואגו מאניק? שמע, יש לך קטע כזה שאתה מקטין אחרים בשביל לצאת גדול. כבר סיכמנו את עניין המתנשא נראה לי..

Symbolic

New member
אולי כי אני לא לוקח דברים כ"כ קשה?

ומנסה לנתח כל דבר? אני עדיין עומד מאחורי ההודעה הקודמת שלי אגו מניאק במאניה דיפרסיה? שמעי, מה שעושה לך טוב לחשוב, תחשבי. את לא מכירה אותי, ואני לא מכיר אותך, חבל שאת יוצאת בכאלה הצהרות ואמירות אבל שוב, שיהיה בכיף אני לא לוקח את זה אישי כי זה לא אישי (אם היית מכירה אותי הייתי לוקח אישי, זה לא המקרה) בכל אופן אני מציע להפסיק עם העוינות, זה מיותר ולא תורם לכלום

Ronnie O

New member
זאת לא עוינות.

עוינות זה רוע ושנאה. אני לא רואה פה רוע ושנאה... אני רק רואה אותך, מנסה לצאת גדול, בוגר ו"נבון" יותר. כשלפני שניה היית החמום, המתנשא והעולב.

Symbolic

New member
איזה חמום?

איפה את רואה חמום? ויצאתי איתך מתנשא כי בהודעה שכתבת כתגובה למה שאני כתבתי נטפלת לקטנות אולי הייתי צריך להתעלם, יש מצב שזו האמת בכל אופן אני מפסיק להתנצח איתך זה חסר טעם נפרד כידידים?

Ronnie O

New member
להזכירך

אני כולה שאלתי מה זה VRB, ואתה ענית לי תשובה מגעילה... בהחלט ניפרד כידידים! (בדיוק עד להתנצחות הבאה.) אני מקווה מאוד שבפעם הבאה נסכים...

jokeron

New member
תודה על העזרה

ורציתי לדעת אם יש הרבה הצעות עבודה? או שמה שמציעים על הפעם הראשונה לקפוץ על ההצעה? ואמרו לי גם שרוב הברמנים המצליחים זה מזמן אמיתי ורק אצלם כדי ללמוד... כמה זה נכון?

obbb

New member
תגובה

כן לרוב על ההתחלה יש הרבה הצעות עבודה (בוורקוהוליק) העניין הוא שרובן לא באמת אטרקטיביות. בתי קפה, בר מסעדה, וכו'. יש עניין של מיקום שלרוב פוסל אפשרויות. עצה שלי - אם יש לך אוטו - עשה סיבוב בברים שאתה רוצה לעבוד בהם (דגש על - אתה רוצה), קח את הרדיוס שאתה יכול להגיע אליו באופן קבוע, תהיה מוכן להרבה סירובים, בכל מקרה אם יקבלו אותך באחד הברים - הרווחת. אם לא - לא נורא. לאחר מכן נסה את האופציות הפחות מועדפות. רק שתדע שלפעמים הברים שנראים מעולים לעבודה הם הרבה פחות ממה שזה נראה, וההפך.

למעלה