יש לי שאלה

popo11

New member
../images/Emo45.gif אני אשמח לשמוע על נרות!

ואני מציעה שתפתחי שרשור חדש בענין. hoggle זה מתוך המבוך? גם אני מעריצה נלהבת וותיקה...

hoggle

New member
כל הכבוד!

אכן הוגל זה מתוך המבוך!!! וגם אני מעריצה נלהבת. אני אאמץ את העצה שלך ואפתח שרשור חדש בנושא.

saritpe

New member
אותה דעה...

אני הייתי אצל טלילה איבגי בקורס של צביעה דקורטיבית , ממש נהינתי (אני וכל חברותיי שהיו אצלה) סדנא ממש מהנה וגם אישה מקסימה.

osni

New member
paint magic../images/Emo142.gif

בחנות יש צבעים לקירות לעץ וכו´ והם מעבירים גם סדנאות וגם קורסים.יותר לכיוון צביעת טכניקות שונות על עץ קיר. לאחרונה הם התחילו גם עם פסיפס, פיסול בנייר. יש להם אתר , אינני יודעת את הכתובת.

av_i_va

New member
אענה לך באופן כללי../images/Emo140.gif

לא אתייחס באופן ספציפי למחיר, מהות או ידע. רק סקירה קצרה להבנה כללית. הדרכה, זה עניין של עצה וביקוש. חנויות שמוכרות מוצרי לאומנות הבינו מהר מאוד שקיים מחסור במקומות מסודרים בהם ניתן ללמוד טכניקות אומנותיות באופן מקצועי. היה כאן זיהוי של פוטנציאל עיסקי, דהיינו רווח. למי שיש קצת "ידיים טובות" ומעט הבנה בשפות זרות, קונה חוברות שמתפרסמות ברחבי העולם ובהתנסות של ערב אחד, הופכת למדריכה. הדרך היחידה "להצדיק" את המקצועיות, היא על ידי מחיר מפולפל. גם לדעתי זה ממש לא מוצדק וזה אחד הסיבות העיקריות שהביאו אותי לפתוח את הפורום הזה. (שפעל קודם כשנה בוואלה) לכן, אני חוזרת ומציעה לכל אחד: תבדקו היטב אם יש צורך ללכת ללמוד בסדנא. גם אם תקלקלו 10 עבודות ראשונות, זה עדיין יעלה גרושים! הגבתי כך גם בעבר כשמישהי המליצה כאן בחום עם הסדנאות של מגי´ק פיינט (או פיינט מג´יק?)
כובן שכל הנכתב כאן - זה בגדר המלצה בלבד. שיהיה יום נעים!

דנה2909

New member
אביבה היקרה

תודה רבה על התשובה האכפתית. אני יודעת שאני רוצה בתור התחלה ללכת לאיזשהי מסגרת מסודרת ואחרי כן לעשות דברים לבד. הסתובבתי בחנות ההיא אתמול ולא ידעתי מאיפה להתחיל. יש לי משהו בראש שבא לי לעשות אבל נראה לי שזה מתקדם מדי לאפס ידע ונסיון שיש לי ושאני צריכה להתחיל בקטן - כמו שהמלצת לי. שאלה לי, מה את חושבת על ההדרכות שמעבירים במתנ"סים למינהם (למרות שזה לא הכי רציני)? אין כל כך מתנ"ס בסביבה שלי אבל סתם אני סקרנית לשמוע את דעתך.

av_i_va

New member
../images/Emo140.gif

את לא באמת מאלצת אותי להגיד לך מעל דפי הפורום מה דעתי על הסדנאות במתנסים? נכון? (למרות שמידי פעם יש גם יוצא מן הכלל)

הממ...

אני עברתי מספר סדנאות במתנ"ס ע"מ להתנסות בחומרים. מניסיוני, אם מחליטים לנסות סדנא עדיף לחפש אחת שנמשכת לאורך השנה ומגוונת מספר חומרים כמו ציור על משי, ציור על עץ, רקמה אומנותית וכו´. זוהי בעצם סדנא אחת שבמשך הזמן ניתן להחליף בה את נושא העבודה. כך ניתן להתמקד ולהשתפשף בנושא המועדף תקופה מסויימת ולאחר שמרגישים שמיצינו ניתן לעבור לנושא אחר.

אתי@

New member
אביבה, תודה על העצה ../images/Emo140.gif

הסיבה שרציתי לעשות סדנה, היא שרציתי להקנות הרגלי עבודה נכונים. כמובן שצריך ללמוד מטעויות ולקלקל כמה עבודות, אבל קיויתי שבסדנא מהסוג הנ"ל אני ארכוש כמה טיפים חשובים שיעזרו לי לבצע עבודות יותר מקצועיות. בכל אופן אני חושבת שאתחיל לבד, ואחליט בהמשך אם לקחת סדנא או לא. תודה
אתי

av_i_va

New member
שלא יהיו לך ציפיות יתר../images/Emo140.gif

בסדנא את מקבלת את המינימום שבמינימום. אף אחד לא שש לגלות לך טיפים. הרי אחר כך לא תרצי לבוא לסדנת המשך...
תחילטי במה את רוצה להתחיל - וכולנו כאן. תקבלי את כ ל הטיפים שאת צריכה.

אתי@

New member
../images/Emo6.gif אז אולי כדאי לשלם 800 ש"ח

ולקבל יותר מהמינימום
(ואולי אני לא אקבל יותר מהמינימום
)

saritpe

New member
הצעה...../images/Emo20.gif

אני לא יודעת איפה את גרה, אבל בהרצליה יש חנות מקסימה בשם "על קצה המכחול" אבל מעבירים שם סדנאות (אני חושבת שבערך 6 שעות ביום שישי) של:ציור על עץ, צביעה דקורטיבית ועוד´ , מוכרים שם גם חומרים במחירים סבירים.

av_i_va

New member
רצוי להעביר ללוח מודעות../images/Emo140.gif

רצוי להעביר את המידע ללוח המודעות. שימו לב! הלוח מחולק לנושאים על מנת להקל על המשתתפים. אנא הקפידו להעביר כתובות לנושאים הרלונטיים.

av_i_va

New member
הצעתי בעבר...../images/Emo140.gif

ואני חוזרת על הצעתי אפשר לקיים מפגשים יזומים ליום כיף ויצירה. בכל פעם באזור אחר. בצפון כבר אמרתי שאני מארחת. מי מצטרף???

osni

New member
גם אני אפילו שאני מהמרכז

ואפילו אביא אתי חברה שעוסקת באותו תחום אבל לא גולשת מושבעת.

למעלה