יש לי שאלה !!!!!

חתולית1

New member
../images/Emo24.gif תודה!

לא ידעתי איזה חברת תקליטים יש לA1 בדיוק ולא שמעתי את האלבומים שלהם (חוץ משיר אחד מהאלבום השני שילדה אחת מהכיתה שלי התלהבה ממנו). למעשה היו לי כמה דברים מהעיתון TV HITS על בן(עט+פנקס, שלט לדלת וכדור) אבל נאי צריך לשלוח אותם לילדה אחת. בכל מקרה זאת העטיפה של האלבום שאייץ´ וקלייר תכף יוציאו ותאמת העטיפה ממש מזעזעת! לא יודע איך אפשר לקנות אלבום עם עטיפה כזאת... בטח זה רק כדי להשוויץ שקלייר התארסה.

Sababush

New member
חחח ../images/Emo13.gif

A1 הם בסוני מיוזיק, כמו שסטפס היו (איזו חברה H וקלייר דרך אגב?) ות´אמת, העטיפה באמת מזעזעת!! תמיד שאני בלונדון אני עוקבת אחרי להקות וכאלה וחיכיתי מחוץ לתכנית טלויזיה בשם CDUK בשביל לראות את להקת בלו וH וקלייר יצאו.. H היה נחמד הוא אמר כמה מילים אבל קליר הייתה קצת סנובית ות´אמת, מה שהיא עשתה בשיער נראה פשוט נורא, העדפתי את הבלונד ללא ספק!

חתולית1

New member
דווקא מה שהיא עשתה בשיער

בקליפ נראה טוב פשוט לא בתמונה.הייתי פעמיים בלונדון ופעם אחת שהייתי בכיתה ג´ אז זה לא נחשב... שהייתי שם קניתי ממש מלא פיצ´יפקעס על סטפס! יש סיכוי שיש לך תמונות שלהם? חברת התקליטים שלהם זה WEA שקודם לא שמעתי עליהם... והוספתי תמונה שקלייר מ-א-ממת בה כדי להזכר בבלונד הישן והכובש

Sababush

New member
היא נראית ממש טוב בתמונה הזאת! ../images/Emo13.gif

תגיד, זה נכון כל השמועות האלה שיש עליה שיש לה סרטן השד או שהיה לה? הייתי המון פעמים בלונדון... חולה על המקום הזה! ויש לי 3 תמונות שלהם מהופעה שהייתי בה ביולי, אבל רק אחת יצאה יחסית טוב אז הנה היא... ואני מצטערת על זה שסרקתי קטן ושי על זה מלא כתוב... חחח

חתולית1

New member
איזה חמודה תודה על התמונה!

בכל מקרה לאמא של קלייר הבנתי שיש סרטן השד ופעם קלייר הרגישה שיש לה גוש בשד אז היא מאוד נלחצה, הלכה לבדיקה ובסוף לא היה לה. בדיוק שהייתי לפני שנה וקצת בלונדון היתה פרסומות אז לקחתי פליירים של זה כי היא הופיעה עליהם. תגידי יש סיכוי שקנית לי סינגל של אייץ´ וקלייר? אני יודע שאם את לא אז זה נשמע לך מוזר אבל יש ילדה אחת שהבאתי לה כל מיני דברים והיא עשתה לי טובה וקנתה לי!

Sababush

New member
מזל

ולא... מצטערת :-| לא קניתי אף סינגל שלהם... פעם הבאה, אם נשאר בקשר אז תזכיר לי
חחח

חתולית1

New member
חח....

ללא נורא
אני מת לחזור ללונדון אני רוצה להיות בהופעה של אייץ´ וקלייר אבל הבעיה שזה לא שווה ללכת אם אני לא יודע בוודאות שאני אקבל כרטיס ממש ממש טוב. לא משנה. רק שתדעי יש לי כל מיני קטעי וידאו על המחשב של סטפס עם A1 ובטח שנשמור על קשר(רק שגרמתם לי להגיע למסקנה שבאמת הגיע הזמן לשנות את הניק ניים הדפוק הזה אם אחותי תתן לי)!

Sababush

New member
חח ../images/Emo13.gif

כשתיסע ללונדון אני מצטרפת!! חחח אני מנצלת כל הזדמנות אפשרית לנסוע לשם.. זה כל כך כיף! יש לך ICQ או MSN מסנג´ר? וד"א... אתה מוזמן לשלוח לי את הקטעי וידאו האלה אם בא לך!! חחח תודיע לי כשאתה משנה שם.. חח... זה דיי מצחיק לחשוב שאתה חתולית

RIP CURL1

New member
אוי סטפס להקה שנשכחה

אני רואה לפעמים את הקליפים שלהם באיטס אבל H & CLAEIR מראים באופן סביר לא חורשים עליהם או משהו אבל אני רואה ויש להם בינתיים שתי קליפים לפחות ממה שאני מכיר ושתי השירים אהבתי

Sababush

New member
חח.. ../images/Emo13.gif

זה של BLUE, לא של A1 אבל לא נורא, BLUE הם הלהקה השניה שאני הכי אוהבת, אז דווקא קלעת בול! חחח וזה באמת שיר יפה

Sababush

New member
כן, מצטערת שלקח לי הרבה לענות

לא הייתי פה כמה ימים... אני עכשיו אכנס לענות

חתולית1

New member
איך ראית את הקליפים של אייץ´ וקלייר

??? אני יודע שאמ טי וי ובוי אייץ´ 1 מעולם לא הראו. ברדיו השמיעו את DJ רק פעם איצ במאה אף אם. אולי בלווין ראית? בבקשה תעני זה חשוב לי. ודרך אגב עכשיו הם שיחררו רק את הלהיט ה3 שלהם.

Sababush

New member
האחרון שיצא בינתיים

זה MAKE IT GOOD והבא יהיה LEARN TO FLY ועוד שיר חדש שעוד לא יודעת איך יקראו לו... דיברת על איי1, נכון? חחח

למעלה