יש לי שאלה

EmGee

New member
יש לי שאלה

אם אתם כאלה זיינים כמו שאתם כותבים למה אתם מבזבזים את החיים שלכם מול הפורום הזה? כאילו זה עושה לכם להתחזות לילדות בלונדיניות עם חזה שופע שהזדיינו כבר בגיל 13 ושיצא לכם 70% מופקרות?

EverMan

New member
אין פה מתחזים.

וזה שמזיינים זה לא אומר שאסור לזיין את השכל קצת בין היתר. מותר לי לכתוב בין 3-5 בבוקר בפורום ? "בין זיון לזיון" ? יש לי אישור ? אי אפשר לארגן הפגנות , שתהיה לך חברה , להזדיין פה ושם , ללכת לבי"ס , והכל בו זמנית ? אפשר גם אפשר. חבל שאתה כל כך צבוע שחושב שכולם פה שקרנים. פרויד היה אומר עליך דבר אחד : "על ראש הגנב בוער הכובע".

כן אני איתך.. איזה אנשים מגעילים

מסתובבים פה לפעמים!!! וואי ואני אחת מהן לפעמים בעעעע אז יאללה לגמילה.... בקיצור אמרת שיש מתחזים? מה נראה לך משעמם לי אני ימציא חבר ואני ימציא זיון ואני ימציא סיפור רק בשביל שלחבורת חרמנים יהיה מה לקרוא ?! או שלא כולנו פה רק כדיי להחליף *מידע* *עצות* *רעיונות* *חוויות* וסתם שאלות שעוזרות.. אתה מוזמן להצטרף ולראות בעצמך!

EmGee

New member
תקראי

הסתכלתי מה הולך כאן בפורום וזה ממש לא קולע להגדרה שנתת לזה. חבל שאתם מזיינים את השכל על זיון ראשון בגיל 12 כדי לתפוס גובה ליד אנשים באינטרנט שבחיים שלכם לא פגשתם ואז נכנסות לכאן ילדות סקרניות בנות 12 ורואות שזה בסדר להזדיין בגיל שלהן. וסתם הנה כמה דוגמאות: דוגמא1 דוגמא2 דוגמא3

אוקיי מאמי

ההיא שרשמה 12 התכוונה שפעם ראשונה שהיא הביאה ביד זה גיל 12 זה רלוונטי לחלוטין הוכח מדעית ורופאים יסכימו איתי שאפילו ילד בן 4 שקופץ על הסוס צעצוע שלו נהנה מזה ובהגדרה רפואית מביא ביד ההיא שהייתה באורגיה - מקרה חריג סו וואט היא עוד תלמד מהטעויות שלה אנחנו נדאג לתת לה להבין ואני בעיקר ינסה לעזור לה ו.. ההוא עם האשכים לא היה לי כוח לקרוא.. תשמע ילדות בנות 12 לא צריכות להכנס לפה מלכתחילה !!!!!!!!!

אה ועוד משהו

נראה לך שפורום אחד קטן יקלקל את כל הנוער בישראל? חחח איזה שטויות תאמין לי שהנוער מושחט גם בלי זה סקס זה הדאגה האחרונה שצריכה לעניין אותך מה שבני נוער עושים בימינו שיהיו בריאיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

The Cat Woman

New member
מה אתה רוצה להגיד בזה?

אתה לא חושב שיותר אומלל מצידך לחקור את הפורום??? מה מצחיק כ"כ במישהו שיש לו אשכים מוגדלים??? מה רע באורגיה? אז יש אנשים שמתלהבים מזה, כל אחד והאופי שלו! לדעתי אתה ממש מסכן אם אתה יושב כל היום ומחפש סיבות למה הפורום הזה והאנשים שכותבים בו דפוקים, משועממים וחסרי חיים! לפי מה שאני רואה פה- מנת המשכל של רובנו הרבה יותר גדולה משלך... שים לב במה אתה מתעסק בזמנך החופשי... אז אולי האומלל זה אתה ולא אנחנו.

EmGee

New member
ואתה נותן את ההצהרה הזאת ע"פ

הכרות אישית עם כל מי שכותב כאן? לי אישית אמרו מספר אנשים כאן שהם מתחזים לבנות שרמוטות ואני אמנע מלפרסם שמות אבל הם לא היחידים. אני לא מכיר אותך אישית ולא עקבתי אחרי ההודעות שלך ואולי אתה תמים אבל הרוב כאן זייני שכל בתולים. ובקשר למה שכתבת בסוף אז זה לא פרויד אמר את זה, ומה הקשר? אני לא מתחזה למישהו שכל היום מזיין והדבר האחרון שאני אעשה זה להתלהב על משהו אישי כמו זה. ועם כל הכבוד מי שמתלהב על כמה שהוא מזיין הוא בסך הכל ילד קטן.

ranzz

New member
הגיוני שיש פה זייני שכל

אבל יש פה גם אנשים איכותיים שמנהלים דיונים איכותיים, וזה מה שמשנה.

קודם כל

גבינת האהבה, למה ילדה בת 12 לא צריכה להכנס לפה בכלל? איזה מין שטויות את מדברת, מותק? ילדה בת 12 גם כן בתהליך התבגרות מסויים, את שכחת כשאת היית בת 12? אני לא מבינה אנשים, מה זו ההתנשאות הזו?! ואמג'י, אני חושבת שזה דיי ברור, שיש כאלה שסתם אומרים, ולמרות שרוב חברי הפורום יכחישו, זה ככה, יש כאלה שמספרים על חיי מין שאין להם בכלל.. נו, אז מה? מה הביג דיל? שישקרו, שיעבדו על כולנו בעיניים, הבנאדם רוצה ללמוד קצת, להשתתף בדיון, אני צריכה להיפגע אישית בגלל שהוא משקר?..? לא נראה לי.

מותק שאני הייתי בת 12 לא חשבתי על

להזדיין והדבר הכי נועז שעשיתי היה לאונן תעשי טוהב ילדה בת 12 ילדה ילדה ילדה תינוקת עם מאה דגשים לא צריכה לקיים יחסי מין נקודה היא יכולה להתעניין אבל לזיין ? לאיזה עולם הגענו ? תגידי זה תקין שבת 12 שעוד לא התפתחה אפילו לא חצי מכמה שהיא צריכה לפני זה תקבל זין? ה-ל-ו- ? מה את חולנית? יש גם חוק בארץ לגבי זה (חוק בתחת שלי אבל לא משנה) ותעשי לי טובה מה התנשאות אם אחותי שאין לי בת 12 הייתה מזדיינת הייתי הורגת את מי שזיין אותה ומעקרת אותה כמו שמישהו אמר פה פעם

אממ למה נראה לי שקראתי שהחוק

אוסר על מתחת לבני 14 או 16 להזדיין? וחוצמזה מגיל 16 זה כבר לא נחשב לבעול קטינות מ14 כן ובנות 12 לא אמורות להזדיין בלי קשר חוק לא חוק זה חוקי הטבע פשוט! אני לא מאמינה שאף אחד לא מסכים איתי!

אנשובי

New member
לא

אני אישתי לא כתבתי שאני אחד שמזיין כול אחד בכול מקום (בכלל אני בתול) והפורום הזה לא נועד לדבר על הסקס שהיה לי אתמול אלא על סקס בכללי שאלות כאלו באלגנים אף אחד פה לא מתחזה ואם לא טוב לך פה אתה מוזמן ללכת

למעלה