יש לי שאלה

The Cat Woman

New member
אוקי...... בואו ניסחף......

לא כולם כותבים שהם זיינים, אני בכלל בתולה. ואין קשר בכלל בין להיות זיין לבין מופקרות, חבל שאתה רואה סקס כמופקרות. למה נראה לך שיש כאן מתחזים??? הרי רובנו שמנו תמונות אז תסתכל ותיווכח בעצמך שאננחו לא משקרים! אז נכון- אני ההיפך מבלונדינית וגם החזה שלי לא שופע כמו של פמלה אנדרסון אבל... מה הקשר בין זה לבין חיים?! מי שמבזבז זמן זה רק אתה (או שזאת בת בכלל) שכותב הודעה כ"כ טיפשית... והפורום הזה זה ממש לא בזבוז זמן, כל אחד יעשה את שיקולי הזמן שלו! למה אתה מבזבז את זמנך מול פורומים אחרים? כל אחד ומה שהוא אוהב... אנחנו אוהבים ונמשכים יותר לפורום סקס כי אין בנו שמץ של תינוקיות כמו אצלך...

טינקר2ל

New member
די די די די בבקשה דייייייי!

תפסיקו להתנפל עליי,אני לא מתחרטת על זה עשיתי משהו שנהנתי ממנו וסבבה לי,לא ככה?

EmGee

New member
תגידי

את זאתי שהיתה חברה של שחר יעקובוביץ, לא?

חשטפית

New member
חבל שכך!

חבל שיש פה כאלו שחשים צורך וחושבים שזה מצחיק "לעבוד" עלינו ולעשות את עצמם ששכבו וממציאים סיפורים. אבל, מצד שני יש פה (והם הרוב!) שדוקא כן מדבר ומספר את האמת וממש לא מתלהב מכך. כמו שמישהי כבר אמרה...אנחנו פה לדבר, ללמוד, לספר חוויות ועוד הרבה דברים דומים. אם לא מתאים לך אז חבל...

blackhawk16

New member
אני מסכים באופן אישי עם זה שיש פה

כמה יוספים המספרים כי היו כאן כמה סיפורים שנשמעו מופרכים ומוגזמים לגמרי, אבל נראה לי שכל הזעם שלך כלפי אלה שזיינו, כביכול או באמת, הוא שום דבר מלבד קינאה. אני לא יודע, אולי אתה סתם משועמם שאתה מחפש למשוך אש בפורומים של אנשים שמתעסקים במה שמעניין אותם (לי זה קרה פעם אחת, כשרק התחלתי עם להיכנס לקטע של פורומים - נכנסתי לפורום וכתבתי הודעה קצת מתנשאת שהרגיזה מאוד את חברי אותו פורום אבל שם קיבלתי תגובות קצת פחות חריפות ויותר בוגרות, לא משנה) אבל בכל מקרה, מה שאמרת היה ממש לא לעניין והדוגמאות שלך היו מפגרות לגמרי ואני מסכים במאה אחוז עם מה שהחבר'ה כתבו לך קודם

למעלה