זה היה בתאריך 03.03.03 איזה מגניבבבבבבבב!חח סליחה שאני מזכירה את זה כל הזמן... טוב בכל אופן,זה היה עם מישהו שממש אבל ממש אהבתי(דגש על אהבתי...)והיינו ידידים ועד היום אין לי מושג איך הוא מרגישה כלפיי...אולי הוא גם אהב אותי,אולי הוא סתם היה חרמן באותו רגע...וגם לא אכפת לי כי אני לא מדברת איתו יותר
...לא מזמן רבנו וגיליתי שהוא יכול להיות דפוק אמיתי וגם התאהבתי במישהו חדש אז שכחתי ממנו
סליחה שאני מנצל"ש פשוט משעמם לי.. אז קודם כל אני יענה שלא תכעסו.. את שלי עדיין לא היה.. ואני כן מקווה שזה יהיה מאהבה אבל.. לכו תדעו.. ועכשיו לנצל"ש (אין לכם מה לקרוא זה מיועד רק לטינק2ל): טינקר2ל..שמתי לב לחתימה שלך.. עכשיו.. לא היית מעדיפה את החתימה המלאה ( זאת שאני מכיר לפחות ?) היא הולכת ככה Me no Worry me no care me go marry a milioner if he die me no cry me go marry another guy i'm a bitch i got class you'll mess with me i'll kick your ass for all the guyz who think their cool just remember BITCHES RULE את זה אני מכיר.. תהני..
היתה ב1.2.03 גם תאריך מגניב... זה היה ממש מעולה... עם חברה שלי, שאהבתי אותה מאד באותו הזמן (לא כ"כ מזמן, אבל בינתיים השתנה המון...) זה היה אצלה, בשבת בבוקר... הורים לא בבית... היה נחמד ביותר!
ביום שני ה- 17.3.03 בערב לא תאריך מגניב, סתם מספר, יומיים אחרי שחגגנו שנה יחד. וזה היה עם הכי הרבה אהבה שאפשר. מסוג הרגעים שאתה פשוט מרגיש שזה זה, זה הרגע הנכון. אוהבת כינרת