יש לי שאלה...

אנשובי

New member
יש לי שאלה...

....איך היתה פעם הראשונה זתומרת זה היה עם מישהו שאתה ממש ממש ממש אוהבים (כמו שאני רוצה שיהיה) או שזה היה סתם סתוץ?

SYCHO

New member
לא הייתה עוד

אבל אני מקווה שזה יהיה עם מישהו שיאהב אותי (ואני אותו) ולא יהיה סטוץ כי זה דיי דפוק....

Jinaaa

New member
פעם ראשונה.....

הפעם הראשונה שלי הייתה מתוך אהבה עמוקה
. אני חושבת שבחיים שלי לא הרגשתי כל כך שלמה עם מעשה שעשיתי, זה היה הדבר הנכון עם הבן אדם הנכון, פשוט נכון :)

The Cat Woman

New member
לא הייתה..... ו....

אני רוצה להשאיר את זה כך עד סוף י"ב ואז- חגיגות! סתם... שהפעם הראשונה תהיה מאהבה, אין לזה גיל מדויק... מתי שאני ארגיש מוכנה!

טינקר2ל

New member
הפעם הראשונה שלי...

זה היה בתאריך 03.03.03 איזה מגניבבבבבבבב!חח סליחה שאני מזכירה את זה כל הזמן... טוב בכל אופן,זה היה עם מישהו שממש אבל ממש אהבתי(דגש על אהבתי...)והיינו ידידים ועד היום אין לי מושג איך הוא מרגישה כלפיי...אולי הוא גם אהב אותי,אולי הוא סתם היה חרמן באותו רגע...וגם לא אכפת לי כי אני לא מדברת איתו יותר
...לא מזמן רבנו וגיליתי שהוא יכול להיות דפוק אמיתי וגם התאהבתי במישהו חדש אז שכחתי ממנו
....

Ryuu Akuma

New member
נצל"ש..

סליחה שאני מנצל"ש פשוט משעמם לי.. אז קודם כל אני יענה שלא תכעסו.. את שלי עדיין לא היה.. ואני כן מקווה שזה יהיה מאהבה אבל.. לכו תדעו.. ועכשיו לנצל"ש (אין לכם מה לקרוא זה מיועד רק לטינק2ל): טינקר2ל..שמתי לב לחתימה שלך.. עכשיו.. לא היית מעדיפה את החתימה המלאה ( זאת שאני מכיר לפחות ?) היא הולכת ככה Me no Worry me no care me go marry a milioner if he die me no cry me go marry another guy i'm a bitch i got class you'll mess with me i'll kick your ass for all the guyz who think their cool just remember BITCHES RULE את זה אני מכיר.. תהני..

טינקר2ל

New member
חחח גדול!!!!אהבתי!

ת'אמת אני לא מכריה את זה,חברה שלי הביאה לי רעיון לחתימה....אבל אני לא יכולה להשים את הגירסה המלאה כי אין מקום...
מקציבים מקום קטן לחתימות גרררר...

kundason2003

New member
טינק, את מוזרה...

במבן הטוב כמובן... זה נראה כאילו הכל קורה אצלך כ"כ מהר! בחיי, עבר חודש ושבוע, וכבר יש לך מישו חדש... הלוואי עלי כזה רצף של אירועים...

kundason2003

New member
שלי

היתה ב1.2.03 גם תאריך מגניב... זה היה ממש מעולה... עם חברה שלי, שאהבתי אותה מאד באותו הזמן (לא כ"כ מזמן, אבל בינתיים השתנה המון...) זה היה אצלה, בשבת בבוקר... הורים לא בבית... היה נחמד ביותר!

שלי...

ביום שני ה- 17.3.03 בערב לא תאריך מגניב, סתם מספר, יומיים אחרי שחגגנו שנה יחד. וזה היה עם הכי הרבה אהבה שאפשר. מסוג הרגעים שאתה פשוט מרגיש שזה זה, זה הרגע הנכון. אוהבת כינרת

למעלה