יש לי שאלה...

וואו

תאריך, זו בעיה.. אוקיי.. אם אני זוכרת נכון. 15.8.02 או משהו בסביבות זה. וזה היה עם ידיד טוב שלי... הלוואי והפעם הראשונה שלי הייתה מתוך אהבה כלפי מישהו, אני מתחרטת על הפעם הראשונה שלי עד היום...

notorious KIM

New member
כיתה ח', 13

בבית שלו באמבטיה, ז"א בחדר אמבטיה על הרצפה. כולם היו בבית. הייתי בטוחה שאני מאוהבת בו בטירוף ושאח"כ נהיה ביחד זה לפחות מה שהוא אמר. בכל אופן אהבה לא הייתה שם וקצת יותר מאוחר הבנתי שזאת הייתה סתם משיכה ולמדתי שאין כזה דבר אהבה עד עצם היום הזה. אז למתקשים .. בחיים לא עשיתי את זה מאהבה לא מאמינה באהבה ולא חושבת שזה קיים באמת

ƒire

New member
לא מאמינה באהבה ?!

אני חושב שאהבה זה אחד הדברים היחידים בעולם שלנו שעוד נשארו טהורים וטובים. צחוקים,בילויים,חברים,ספורט הכל טוב ויפה אבל אהבה זה משהו שמעל. הבטחה שלי - את עוד תשני את דעתיך ... תזכרי את מילותיי

notorious KIM

New member
יודע עברו כמה שנים מאז..

וכמה אנשים. יפה לך שאתה מאמין אני שמחה בשבילך אני פשוט לא. לא באהבה וגם לא בהבטחות. אבל שמחה בשבילך שאתה כן אז HAVE FUN

ƒire

New member
הפעם שלי ...

לפני כשנה (לא זוכר תאריך). עם מישהי שאני כבר לא חבר שלה או אפילו ידיד. תשוקה הייתה שם אבל לא אהבה. לא משהו שאספר לנכדים (כאילו משהו כזה מספרים לנכדים
) אבל נחמד.

icy rain drop

New member
הפעם הראשונה וה-מ-ז-ע-ז-ע-ת

היתה עם החבר, שאהבתי, אבל היום זה נראה כמו משהו שאולי לא הייתי צריכה לעשות מצד שני, אולי כן. לא יודעת... אני מניחה שכל דבר הוא לטובה.... מה שבטוח- כינורות לא נגנו שם וזיקוקים לא עפו באויר, זה פשוט כאב. אפילו לא נהניתי.

לא נורא אחרי הפעם הראשונה זה כבר..

לא כואב. למרות שלי טיפה כאב ולא ירד לי דם אבל לא ממש נהנתי. כי בפעם הראשונה אף פעם הבחורה לא נהנית. היא אחר כך הולכת עם התחת בחוץ כאילו זיינו אותה בתחת!

כל אחד והמבנה שלו

אולי הוא באמת לא היה עדין ופצע אותך או משהו כזה. בדקת את זה? מתי זה היה?

זה לא משנה אם יורד דם או לא..

בדרך כלל יורד לאישה דם כי הוא קורע לה את הקרום. אבל למשל אני, כשכבתי בפעם הראשונה שלי לא ירד לי דם וכאב לי טיפה. זה תלוי באמת בסוג הגוף של האישה ואיך שהוא מקבל גוף זר לתוכו.

icy rain drop

New member
המממ, צ'מעי, אני ממש לא יודעת

זה לא נראה כאילו שהוא פצע אותי... וזה היה לפני כמעט שנתיים

למעלה