המשך קצר-
כמובן שאסור לשכוח שהבשר הוא לא המקור היחיד הוא המקור העיקרי של הוויטמינים הנ"ל... ולכן אפשר לחיות גם בלעדיו. במיוחד בתקופה מתקדמת כמו זו. ---- אפשר לחשוב על זה כמשהו שאני מאמינה בו- אני מאמינה שכבת אדם אין לי הזכות להתעלל בבע"ח, שהם יצורים לכל דבר, בשביל הנאה באכילת בשר שאני יכולה להתקיים בילעדיו. כשאכלתי בשר בתקופה שלפני שנהייתי צמחונית- אכלתי יצור חיי, לא מאכל, ובגלל זה הפכתי להיות צמחונית. אני חייה? כן. המודעות שלי בקשר לוויטמינים רק גברה- כי היה לי גם ככה מחסור... כל חצי שנה בבדיקת דם יכולים לגלות כלמני מחלות- ייתרון. אני מוסרית יותר. אני לא נגררת אחרי אכילת בשר רגילה, אני יודעת לעמוד בפיתוי. --- יש טבלאות ברזל- מישמש מיובש מכיל די הרבה ברזל, למשל... גרעיני חמנייה... דברים שלא ידעת! --- היום אפשר- ואני חושבת שעל כל אחד לכבד את דעות האחר... ולא להתחיל להגיד דברים חסרי בסיס- למשל- שלהיות צמחוני זה לא בריא... כי כל אחד יכול לאכול בשר- כן? אבל להפסיק? ללכת נגד הזרם? זה משהו יותר חזק מאי-אכילת בשר, חוץ מזה שזאת דעה (ממש כמו חילנוי-דתי, דעות...) זה משהו שקשה לעשות- ואני מאוד גאה בעצמי כצמחונית, הצלחתי לעבור המון פיתויים, זה מחזק אותי נפשית מאוד- ואני גם אוכלת טוב, אז מה אני מפסידה? (ופה אני חייבת להוסיף שאין לשאול כל רופא על מזון אלא דיאטנית- זה התפקיד שלהןוהן נמצאות בכל קופת חולים)