ידעתי שאסור היה לי להבריז משיעורי אנגלית... גם תימני וגם מבריז מאנגלית, איך אתה מצפה שאני אדע אנגלית?! סופרמן יקירי, לצערי אין לי כ"כ מושג (בעצם שום מושג) באנגלית! יש לך קישורים לאתרים בעברית?... ואגב, שוב- אין כאן שום סתירה לדברי התורה- לפי הרב אלבו ועוד דעות אחרות ביהדות שלא מסכימות עם העניין שעד אחרי דור המבול לא אכלו האנשים בשר.
אתה מתכוון הרבה קוק שהיה רב ראשי ראשון של ישראל? מאיפה זה ידוע לך? מעניין אותי כי יש לנו ספר שלם עליו בבית ולא נתקלתי שם בפרט הזה.. והייתי מצפה שזה יהיה כתוב שם.
נכון שרק אחרי המבול התיר ה' אכילת בשר. אולי אכן מהסיבה שכתובה שם אבל אם זה אכן מהסיבה הזאת אז למה הוא ציוה גם דברים כמו שראוי לאכול בשר ודגים בשבת או אכילת קרבנות (או שאולי דווקא זה ענין אחר כי זה קרבן)?
הרב שאר ישוב כהן ניסה לתרץ לי את זה כששאלתי אותו לטעם של הכשרות. הוא אמר שלדעתו כנראה הכוונה היתה שבני האדם יהיו צמחונים רק זו גזירה שהציבור לא היה יכול לעמוד בה. לכן כדי לא להתיר לחלוטין את הרסן הוטלה המגבלה של כשרות. אני שואל את זה אחרת: אם ה' התכוון שלא ניזון מחיות מדוע עשה אותן מבשר?
העולם נברא בשביל הקניבלים!! אנחנו צוונו לא לאכול בשר, כדי שלא נגמור להם את האוכל! אנחנו נעשינו מבשר, כדי שיהיה להם מה לאכול, כמנה עיקרית (חיות זה קינוח)! בור ועם ארץ!
ועוד נקודה שאכשהיו לא הזכרתי- פעם צדו- הבשר היה באמת יותר הכרחי... אבל נראה לך שפעם לקחו את העגל ולא נתנו לו לזוז כדי שיהיה טעים יותר? צריך לכבד את הבע"ח, יש להן נשמות ורגשות בדיוק כמו לך- כמו שאתה לא הולך לאכול את עצמך כי אתה עשוי מבשר, לא את המשפחה שלך, ולא אנשים תמימים כמוני (אני מקווה)- אתה לא חייב לאכול בע"ח... במיוחד אחרי ההתעללות שהם עוברים כדי שיהיה לך טעים יותר... שזאת בכלל חוצפה!