יש לי שאלה

גלית 14

New member
יש לי שאלה

דבר ראשון שלום לכולם גבר שני : האם מבחינה אסטרולוגית יש התאמה רומנטית (יעני אהבה) בין בת שנולדה ב2.1.87 לבין בן שנולד ב7.7.87 ???? תודה גלית

wintermute

New member
שלום גם לך

אז את רוצה לדעת אם יש התאמה בינך לבין אסף? (אני נמצא גם בפורום על בנים ועל בנות) הפרטים שהבאת לא מספיקים כדי להביא לך תשובה חד משמעית אבל אני הסתפק בהם, אז ככה את מזל גדי והוא מזל סרטן שני המזלות הם קוטביים מה שאומר או משיכה מיידית או דחייה את הגדייה פוחדת להראות את רגשותייך ומעט נוקשת בתחום זה והוא רגיש ומחפש מישהי שהוא יוכל להיפתח רגשית בפניה אם תוכלי להתגבר על פחדייך בפני חשיפה רגשית זו יכולה להיות אהבה אמיתית תביאי עוד פרטים (שעת לידה ומקום לידה) ושבי ויאיר יוכלו לדייק יותר ממני (אני חדש בתחום) ובכלל לדעתי את צריכה לנסות את מזלך ולראות בעצמך אם מתאימים מבחינה מבחינה רומנטית (יעני אהבה) ליאיר ולשבי- תקנו אותי אם טעיתי -עדי-

גלית 14

New member
שמתי לב שאתה גם בפורום על בנים

ועל בנות... אז כאילו מה שאני צריכה לעשות זה פשוט להגיד לו? אני נולדתי בבית חולים מאיר ואין לי מושג שעה ואני יודעת שהוא נולד בניו זילנד.... תודה גלית

wintermute

New member
את יכולה

בבקשה לכתוב לי אם לפחות צדקתי בהערכה הראשונית? -עדי-

גלית 14

New member
כן....

אני לא ממש מגלה לאנשים שאני אוהבת אותם בנים את הרגשות שלי זה קשה לי אבל עם בנות וידידים דווקא אין לי בעייה....ובקשר לאסף אני חושבת שאתה צודק...אני לא ממש יכולה לדבר בשמו גלית

התאמה אסטרולוגית - על שום מה?!

ובכן.. קודם כל עדי - אכן צדקת בניתוח הכללי על גדי וסרטן, ובכלל גדי וסרטן הם מזלות קוטביים, מה שמבחינה אסטרולוגית מראה על התאמה ``מושלמת`` (מהמילה ``משלים``), אבל לאודווקא דחייה! אך טעית לגבי הנתונים - כי תאריכי הלידה של שני בני הזוג יכול לתת לך ים של אינפורמציה ע``י התאמת מפות, ובניית שתי מפות אחת על השנייה (אין צורך בשעה, שממילא מספקת רק את האופק והבתים, למרות שהם יכולים להוסיף ה-ר-ב-ה). ועכשיו אלייך גלית... כפי שכבר עדי יידע אותך, כשהשמשות נמצאות קוטבי אחת לשנייה (במיוחד אם זה בטווך של עד 8 מעלות, כמו אצלכם..) יש משיכה חזקה... וכך הדבר גם לשאר הכוכבים... ונראה שאצלכם יש הרבה כוכבים קוטביים... מה שבהחלט מראה על משיכה. ההיבט ההרמוני בין הירח לשמש שלכם, בהחלט מראה על כך שאת משרה עליו ביטחון, ומחזקת את הדימוי העצמי שלו... אופייני לסרטנים להיות ביישנים, ובכלל טיפוסי לגדיים לחשל אותם... אבל הירח שלו בהחלט גורם לך להיות קצת יותר רגישה ומופנמת, ומרסן את הביטחון המופרז אצלך, או בכלל את הרצון לייחודיות, כי איתו תמיד תרגישי בצורך להיות תמיד איתו. אולי זה לא המקום ``לזבל`` לך את השכל באיך מערכת היחסים תהיה אם היא תהיה.. ולהגיע ישר לעניין... כלומר, האם לגשת או לא לגשת. אז קודם כל - זו בהחלט משיכה הדדית... הוא פשוט ביישן בשביל ``לפעול``. ארבעת הכוכבים בסרטן, והירח בעקרב בהחלט מראים על אדם שזקוק לאהבה, אדם מאוד אמונציונאלי ומאוד תלותי. הירח יכול לגרום לו לשחק אותה ``קול`` או קריר... אבל זה בכלל לא כך! בגלל שסרטן מודגש אצלו, ובמיוחד בגלל שנוגה ומאדים ``שוכנים`` להם שם - הייתי מציע לך לגשת אליו בצורה הכי ``נשית``, אינטימית ורומנטית (בלי להגזים, כן!)... ותראי איך הוא יימס לאצבעותייך. בהצלחה ;-) שבי

wintermute

New member
תודה על התיקון :)

ובקשר לסרטוט ולקריאה של מפות אסטרולוגיות, אתה יכול להמליץ לי על תוכנות וספרים? (בדגש על ספרים) -עדי-

ובכן...

לגבי תוכנות מומלצות - הייתי ממליץ על ה- ASTROSCAN (צירפתי קישור), למרות שתומר (חבר פורום) טוען (ואולי בצדק) שהיא מסורבלת, ולא רק בגלל שהיא רצה על דוס, אבל לי היא נוחה מאוד... בכל אופן, תמצא שם מפות של מפורסמים רבים החל מג`ורג` וושינגטון, וכלה בבריטני ספירס ;-). תוכנה אחרת היא אסטרולוג 5.4.. היא תוכנה מצויינת ומקצועית, אבל בכלל לא ידידותית.. ולא הייתי ממליץ לך להתחיל איתה. עוד תוכנה טובה (היא אפילו מחשבת לבד שעון קיץ ובכלל קווי אורך ורוחב.. למשל יש שם אפילו את קווי אורך/רוחב של חצי מערי ישראל!, וזה בהחלט יתרון... אך היא מוגבלת ל- 30 יום.. עיצוב מדהים (לפחות אני חושב..) תוכל להוריד אותה מ- world-of-wisdom.com... לגבי הספרים - ספר מצויין שמציג לך לעומק את כל המזלות זה ספרה של לינדה גודמן, סימני שמש (מומלץ בחום) לגבי ספר המלמד על ניתוח מפות... אני התחלתי עם טלילה סטן בספרה: אסטרולוגיה וההורוסקופ שלך... שהוא בהחלט ספר טוב. גם גידי גלבוע כותב בצורה קלילה על האסטרולוגיה ובצורת קורס, בספרו: קורס אסטרולוגיה שלם... אם זאת, החיסרון שלו הוא שגידי גלבוע, בניסיונו להפריד בין העיקר לטפל, החסיר הרבה דברים עיקריים בספרו - חבל... אך למתחילים זו בהחלט פסיעת רגל טובה בדרך ארוכה זו... לקינוח, למה שלא תקרא (אחרי שכבר רכשת ידע בסיסי) את ספרה של רימונה כהן - אסטרולוגיה למתקדמים. -תהנה- שבי ;-)

wintermute

New member
עכשיו אני מוריד icq

אז אני אכתוב לך את המספר ואת הכינוי כשההתקנה תסתיים :) -עדי-

גלית 14

New member
שבתאי!!!

וואי זה כל כך נכון...מהי הדרך ה``נשית`` להראות לו את זה? תודה רבה רבה גלית

מהי הדרך הנשית???

ובכן, למה שלא תעשי את זה בצורה אישית (ולא במקום רועש כמו מועדון?..), תזמיני אותו.. לא יודע.. לבית קפה אולי? תתנהגי בצורה טבעית... לא ישירה מידי, לא בדיבור מהיר... הכל צריך להיות איטי ובטוח - את לא רוצה להפחיד את הסרטן המבוהל, נכון? אני סומך עלייך, שבי :cool:

גלית 14

New member
מממ.....

כן....תודה..... נראה לי שאני יעשה את זה בבי``ס באחד ההערבים שיהיו.... אם יקרה משהו אני יעדכן... גלית

גלית 14

New member
אני מקווה שיהיה מה לספר...

אבל לפי מה שאתם אומרים יהיה.....חיחיחי..... תודה רבה רב רבה רבה ... נתתם לי את האומץ שהייתי זקוקה לו גלית

גלית גם לפה הגעת!!

אני מאחלת לך בהצלחה עם אסף...... עכשיו נעבוד אלי.... תספרו לי קצת על מזל מאזניים כי אני לא יודעת שום דבר עליו!!!

מה זה? מתקפת ``על בנים ועל בנות``?;-)

ובכן, שלום לך נוני (עד כמה קטנה?)... ^^^מזל מאזנים^^^ ________________ מזל מאזניים זה המזל ה- 7 בגלגל המזלות, והראשון מהמזלות ``החברתיים``, כלומר הלא-אנוכיים... ולכן, הוא ה-מזל (בה``א הידיעה) המתקשר לחברה ולזולת. אז ככה... מזל מאזניים הוא מהמזלות הכפולים, ועל כן הוא תמיד זקוק למישהו שיאזן אותו, בד``כ זה מישהו ההופכי לו באופי... המזל מאוד סביל ונוח כלפי החברה - מסתגל במהירות ופתוח לדעות הזולת... נ ראה שהוא ``מבין`` את עמדת כולם. חבריהם ועמיתיהם אוהבים אותם - וכאשר הם מתאהבים, הם מסורים לאהוביהם. אהבתם יותר אידיאלית מחושנית. הם רומנטים מלידה ובעלי נטייה לרגשנות, גם אם הם מנסים להסתיר זאת או להתכחש. הם לא סובלים חילוקי דעות, ואוהבים לארח ולשמח אנשים. הם נהנים ליישב סכסוכים בין חבריהם... ומשרים רושם של רגועים וצייתנים... אבל שתי כפות למאזניים - אח``כ צץ לו הצד העקשן שלהם (כנראה מטלה הקוטבי) ואז הם לא כל כך נחמדים ;-) הכסף בד``כ זורם אליהם בקלות - אך הם צריכים להיזהר. כידוע יש שתי כפות למאזניים, כך שיחסם לכסף נייטרלי, והם נוטים מקיצוניות הפזרנות, לקיצוניות הקמצנות. בד``כ הם נעים מקיצוניות לקיצוניות ודעתם לא אחידה. כשהם צריכים לקבל החלטה לוקח להם הרבה זמן.. למה הם בוחנים את כל, אבל את כל, האפשרויות האופציונליות.. כמה זה עולה? זה שימושי? זה כדאי? אולי באמת אני אקנה? אבל זה לא גדול מידי? מה אתם חושבים? לא לא אני לא אקנה.. נו טוב... זה בערך המונולוג שלו עם עצמו - בד``כ הוא יעשה את הצעד הנכון (איך אפשר לטעות אחרי כל החישובים האלה?). הוא אוהב יופי, ונוטה לעצלות.. שבי :)

יש לי עדיין שאלות

תודה על כל הפרטים דווקא מזל נחמד יש לי לאיזה מזל מזל מאזניים מתאים.....ולמה כתבת שם הרבה דברים בגרשיים???

למעלה