יש לי שאלה

כנראה שאני אוהב ``גרשיים`` :)

ולגבי התאמות... אני בטוח שתסדרי מצויין עם טלה (מזל קוטבי/משלים), וגם עם אריה וקשת (מזלות האש..), תקשורת טובה עם תאומים ודלי... ומשיכה חזקה ל- שור ודגים, וקצת סכסוכים עם סרטן וגדי.. למרות שהמאזניים די מתאים את עצמו לכולם... חוץ מלעוד מאזניים... למה מה המזל של בר המזל<? (משחק מילים ;-)) שבי

עוד שאלה

תגיד לי איך שתי בנות אחת מזל מאזניים והשניה קשת מסתדרות??? הרבה ריבים???? סיכסוכים וכאלה??? פשוט החברה הכי יובה שלי ואני כל היום רבהות ואני לא סובלת אותהץ....אולי זה קשור

אוקיי, לא הבנתי... היא החברה

הכי טובה שלך... ואת לא סובלת אותה?! האם רק לי זה נשמע מוזר??? ייתכן שהמארסים שלכם תוקפניים אחד לשני.. זה הכל ;-) שבי

כן כן כן....ף

היא פשוט עולה לי על הכריזה בזמן האחרון...וכשאני חושבת על זה תמיד זה היה ככה!! היא עולה לי על העצבים אני לא יכולה יותר יש ריב...משלימים....אבל עכשיו זה ריב ענק`י והוא על שטות....אז אני רוצה לדעת אם קשת ומאזניים מסתדרות?

מאזניים וקשת... ידידים מצויינים!

לא יותר מזה... מאזניים הוא מיסוד האוויר, והקשת - מהאש! ונכון שאוויר מלבה את האש... אבל אם הוא נושף יותר מידי הוא מכבה אותה.. ותאמיני לי שדבר אחרון שאש רוצה זה להכבות... אז הוא מחזיר מלחמה! אבל כשמזג האוויר יפה, והרוח נושבת קלילה... אכן תצמח מערכת יחסים טובה - עובדה! היא החברה הכי טובה שלך, לא?! את באמת רוצה לוותר עליה בגלל איזה ריב טיפשי?! שבי

אז אתה אומר ש...

שהחברות בין מאזניים לקשת היא קיצונית....או שהיא מלאת עצבים או שהיא רגועה ושלבה.... תאמת היא פשוט עולה לי על העצבים אז כרגע אני לא מדברת איתה!! פשוט מאוד פתחה תפה יותר מידי....אבל אני לא רוצה לוותר עליה בכל זאת היא עדיין חברה טובה...רק שהיא כפוית טובה

לא קיצוניים, אלא - לא יציבים....

אבל זה ממש לא צריך להפריע לך.. אני בטוח שעד שתקראי את ההודעה הזו כבר תשלימו, לא?!

הנה קראת ואני עדיין לא מדברת איתה!!

אני צריכה זמן להרגע מכל השטויות שהיא עשתה עוד שבוע נראה כבר מה יהיה...

משפט קטן לחיים:

``להתעצבן פירושו להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים... האם זה שווה את זה?`` לכל אחד יש את הקטעים המעצבנים שלו, הרי אף אחד לא מושלם, נכון? יאללה תעשו כבר שולם! שבי

Hermione

New member
קשרים בין מזלות

מהם הסיכויים לתפתחות קשר (לא דוקא קשר רומנטי) בין מזל בתולה ומזל גדי?

למעלה