יש לי שאלה:)

Angel lips

New member
יש לי שאלה:)

אני כותבת כאן בפעם הראשונה, אבל באופן קבוע קוראת כאן הודעות של אנשים. יש לי שאלה, לפעמים נידמה לי שאני בהריון אחרי שמאחר החזור וזה.. וניראה לי ממש מפחיד לספר להורים שאני בהריון, באיזו דרך עושים זאת? מה אומרים? איך הייתם מגיבים כהורים? יש לציין שאני לא בהריון אלא בתדירות גבוהה עולה לי השאלה הזו לראש ודרך אגב אני בת 17

g i l i

New member
שלום מלאכית שפתיים (../images/Emo8.gif )

תראי בתור אחת שהמחזור מאחר לה כל שלושה חודשים בערך אני רוצה לספר לך שלפי איך שאני רואה את הדברים תמיד קיוויתי שאמא תשים לב לבד או משהו והבנתי שזה לא עובד ככה.. בשלב מסויים תצטרכי לספר לאחד מהם.. אם יש אחות גדולה או משהי שיותר נוח לך לדבר איתה ואת יודעת שאמא תבין ממנה יותר טוב אולי זה עדיף... הדבר היחיד שאני יכולה להיות בטוחה זה שאמא לא תכעס...

Angel lips

New member
תודה על העצה

אבל זה ניראה לי דיי מפחיד לספר, איך מספרים את זה בצורה פחות טראומטית ויפה יותר :)

מה מפחיד יותר?

לספר להורים או להיות בהריון? אוקי. התשובה בגוף השאלה ,נכון. אז נכון, הריון זו טיפשות מיותרת. אבל טיבם של אנשים, גם קצרי רגליים שהם עושים שטויות. מרגע זה-כמה שיותר מהר שתשתפי את ההורים(רק אימא, רק אבא, כל השבט.. מה שנוח לך) יותר מהר תוכלי לטפל בבעיה. היום יש גלולות היום שאחרי, היום שלפני וכו. יש כמה דרכים לבדוק בכלל אם את בהריון, בכלל לפני שנכנסים ללחץ. ואם הבת שלי תהיה בהריון-אז לא נעים אבל לא נורא. עברנו את פרעה, נעבור גם את זה.

עינת

New member
ברוכה הבאה מלאכית../images/Emo140.gif

דבר ראשון נשאלת השאלה האם יש לך ממה לחשוש? האם הריון הוא מצב שיכול להיות (כלומר האם את מקיימת יחסי מין?). אם כן אני חושבת שהדבר הטוב ביותר הוא לבקש מאמא שתקבע לך תור לרופא נשים , מה שיהיה פתח לשיחה בנושא, כמו גם בדיקה והצטיידות באמצעי מניעה לא יזיקו

qt1

New member
היי Angel lips ../images/Emo24.gif|

לפי מה שאת כותבת המחזור שלך לא סדיר ,רצוי שתגשי לרופאת נשים ותשוחחי איתה על כך. את יכולה ללכת עם חברה טובה או קרובת משפחה או אפילו אמא ובמידה ואת מקיימת יחסי מין בלתי מוגנים עד-כדי כך שאת חוששת לעיתים שאת בהריון, את יכולה לבקש גלולות למניעת הריון ולפתור לעצמך את החרדה מהריון בלתי רצוי. מה את אומרת? אני מצרפת קישור לדלת פתוחה...זה יופי של אתר למתבגרים ובכלל

Angel lips

New member
אז ככה

אני מקיימת יחסים, ואמא יודעת על כך... אני נורא פוחדת להשתמש בגלולות ממש הפחידו אותי איתם, וכמה פעמים שהבטחתי לעצמי שמעכשיו רק עם קונדום אני לא עומדת בזה ולפעמים הולכת על משגל נשוג או איך שקוראים לזה :) אבל ניראה לי מפחיד לספר דבר כזה להורים

מייקי69

New member
נו נו נו

אם הייתי אמא שלך, קודם כל הייתי כועסת מאד מאד מאד על כך שאת לא משתמשת בקונדום!!!! שמעת??? מיד להפסיק עם המינהג הזה, אלא אם כן מדובר בחבר קבוע, שנבדק ונמצא נקי ובריא! מה לעשות? הימים ימים מסוכנים, ותאמיני לי - הריון זה כלום לעומת המחלה הנוראית ההיא. שניהם, אגב, יכולים לקרות ברגע. לא יודעת מי הפחיד אותך בנושא הגלולות. שטויות ברסק תפוזים. לכי לרופא נשים ותשמעי דיעה מקצועית בנושא זה. ומהר! יש איזו בדיחה (שאני הולכת להרוס) האומרת ש - 40% מההריונות הלא מתוכננים קורים תוך כדי משגל נסוג, ו - 60% קורים מ-קיום יחסים בימים הבטוחים. אז קחי את עצמך בידיים, ואל תחכי שזה יקרה לך. קודם כל רופא. אחר כך קונדומים (ויש מדליקים), ובסוף - גלולות. אה, ואז השאלה שלך לא תהיה רלוונטית בכלל, אז אני פטורה מלענות

Angel lips

New member
חחחחחחח

ברור שזה עם בן זוג קבוע... אני אתנפח מגלולות, יש המון חברות שהשמינו מיזה מפחיד

שטויות במיץ!!!!

אין לי מילה אחרת לאמר . עוגת קרם משמינה דלי גלידה משמין גיל ההתבגרות (לעיתים) משמין. לא לעשות ספורט חוץ מסקס (וזה לא מוריד כל כך הרבה קלוריות) משמין. אבל גלולות לא משמינות. לא גורמות לעקרות לא גורמות לשיעור יתר להמשיך? אז כמו שמייקי אמרה לך- אוי ואבוי לך רק עם קונדום ורק עם גלולות. כי הריון הרבה יותר משמין אגב. לכי דחוף לרופא נשים, התאימי את הגלולות המתאימות לך, יש כיום (בניגוד לתקופה שאימא שלך הייתה נערה) גלולות מינימליות עם השפעות הורמונליות מינימליות אפילו. לא נעים לך ללכת לרופא? - לעבור הפסקת הריון (הפלה) הרבה פחות נעים.
כששואלים אותי, מהו גיל המינימום לתחילת קיום יחסי מין? אני עונה - הגיל שבו הבן אדם בוגר לקבל החלטות אחראיות. החלטה אחראית היא יחסי מין מוגנים אם לא רוצים תינוק לא לשמוע לבת דודה של השכנה מקומה ג- בתור מקור מידע מוסמך. את בן אדם בוגר? (לא בעינין מה שכתוב בתעודת זהות) אז תנהגי בהתאם. (זה נכון גם לגבי כל החברות שלך שהשמינו מגלולות) אחותו שהשמינה רק מהריונות, ולא מגלולות אפעם.

Angel lips

New member
למזלי יש לי דוד גניקולוג

אני אתייעץ איתו בקשר לגלולה ותודה על התגובה :)

faith2

New member
לא נכון, היא צודקת דווקא...

אחותי לקחה גלולות והפסיקה כי כולה התנפחה, היא גרה באילת ושבאתי לבקר אותה התפלאתי כמה שהיא השמינה, אחריי שלושה ימים שהיא הפסיקה לקחת (משהו כזה) היא חזרה להיות רזה... צריך להתאים את הגלולות לאדם ספציפי מה שלי יתאים לא בהכרח יתאים למישהי אחרת...יש המון תופעות לוואי....

עינת

New member
יקירה

גלולות לא משמינות.נקודה. זו אמונה טפלה ! אולי התאבון גובר (אולי) אבל מה שמשמין הוא האוכל וכל השאר תרוץ זול. גם תופעות הלואי הן נדירות ויותר מכך היום ישנן גלולות עם רמת הורמונים מזערית המותאמות במיוחד לנערות ותפקידו של הגניקולוג להתאים אותן... אגב - הריון משמין וכאן זה בדוק

Angel lips

New member
דוד שלי הגניקולוג

אמר לי כמה שיותר להתחרק מהגלולה, לנסות להמנע מכך לפחות עד שאהיה בת 18 כי יש לי נטייה להשמנה... ואני עוד מתפתחת

faith2

New member
../images/Emo4.gif לא יודעת...

שראיתי את אחותי נדהמתי....וגם הרופאת משפחה שלי אמרה לי על התופעות הללו....(המחזור לא סדיר, העדפתי להתרחק מתופעות לוואי)

jessy19

New member
../images/Emo45.gif

תיזהרי תשתמשו באמצעי הגנה ולא תצטרכי לדאוג כל הזמן.

fipo

New member
..

לגבי השאלה שלך.. אם אמא שלך יודעת שאת מקיימת יחסי מין אז זאת תיהיה פחות בעיה לספר לה במקרה ואת בהריון! אם היא לא הייתה יודעת זה כבר בעיה אחרת חוץ מזה תשתמשי בכל האמצעים כדי למנוע הריון כי אם את תכנסי להריון תאממיני לי (מנסיון) ש"איך לספר לאמא" יהיה הדבר שהכי פחות ידאיג אותך! בהצלחה@!!

faith2

New member
צריך לזכור...

שהריון הוא לא טעות. הפלה היא רצח! היריון הוא הרבה יותר מטעות, אם תכנסי להיריון את תצטרכי להתמודד עם מה שעשית, חוסר אחריות יביא אותך להרוג משהו שבעוד 9 חודשים יהיה תינוק חי ונושם. חשוב לזכור את זה.

faith2

New member
קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ועכשיו לשאלתך, אממ אף פעם לא עמדתי במצב הזה אבל ידיד שלי כן. הוא הכניס את החברה שלו (בת ה-16!) להריון, מבחוץ ההורים שלו נראים ממש קשים, אבל הוא סיפר לי שהם עמדו לצידו לאורך כל הדרך, האחיות שלו באו איתם לרופא ואפילו להפלה. ככה שקשה שההורים נראים קשים, אני בטוחה שהם לא מטומטמים ואם יש לך חבר סביר להניח שהם מקיימים יחסי מין ומה לעשות לפעמים יש טעויות והם חייבם לקבל את זה. ושזה לא ישמע לרגע שאני בעד הפלות...

למעלה