יש לי שאלה:)

עינת

New member
תגידי לי את

מה את חושבת שאנחנו לא היינו בגילך
בטח שבודאי שהורים מבינים

Angel lips

New member
אבל אז זה היה אחרת

לא הייתה תקופת השמרנים? :) היחיד של אמא שלי זה היה אבא.... וככה רוב החברה

qt1

New member
Angel lips ../images/Emo24.gif

את שואלת על תקופה שבה השמרנות היתה גבוהה מזו של היום , במגזרים מסוימים בארץ היא עדיין קיימת בצורות שאולי אינן מוכרות לך. מה שמטריד אותי בהודעות שלך זה שהגעת לדון בנושא של תקופות של שמרנות יתר, בעוד את לא נוטלת גלולות או נבדקת בהקשר למחזור החודשי הבלתי סדיר שלך(וזה יכול להצביע על בעיות שצריך לשלול , זה בכלל לא עניין של מה בכך!!!)ובעוד את מקיימת יחסי-מין בלתי מוגנים בגיל 17 . אני ליוויתי את הבת שלי(16.5 ) לגנקולוג כשהמחזור שלה לא היה סדיר והוא נתן לה כדור שסידר את זה , אם את לא רוצה להשתמש בגלולות את יכולה להשתמש בספאנג'+ קוטל זרע , ניתן לרכוש את זה בבתי המרקחת ללא מרשם רופא. את שואלת איך ההורים יגיבו אם תהיי בהריון ,אני חושבת שאני אהיה מאוד עצובה אם הבת שלי תאמר לי דבר כזה. זה יתן כיוון שונה לחיים שלה , זה יגרום לה לעבור דברים שהיא לא היתה אמורה לעבור והייתי שואלת את עצמי אם אמרתי לה שיש כל מיני אמצעי מניעה חוץ מגלולות קונדומים וספאנג'. אגב ,נכון כתבה לך מי שכתבה לך שגלולות לא משמינות , יש מגוון רחב מאוד של גלולות היום , פעם אולי זה היה נכון , אינני יודעת. את יכולה להציץ בפורום טיפול מיני ומיניות ולבדוק מה כותבים שם על גלולות , את יכולה להכנס למאמרים ואולי תראי גם מה כותבים על ספאנג'. על כל פנים זה לא לעניין להמשיך כך בהימור על עתידך ועתיד חברך , זה לא הוגן גם כלפיו... אני מבינה אותך בעניין הגלולות , אני מבינה אותך באופן כללי אבל חושבת שאת צריכה לנהוג באחריות כלפי עצמך ולא לתת לדברים לגלוש למקומות בהם לא תהיה לך ולחברך שליטה. אני רק מציעה אני לא שופטת אותך , זה לא מקומי... חיבוק

Angel lips

New member
כן אתם צודקים

דיברתי היום עם אמא והיא אמרה שנלך לגניקולוג יחד ונתייעץ איתו והוא יתאים לי גלולות לסידור המחזור ומניעת הריון כך שאני לא אשמין...

Angel lips

New member
תודה :) היה קשה אבל התגברתי

על הבושה, יותר מביך לספר על הריון מאשר לבקש להתאים לי גלולות

למעלה