יש לי שאלה?

יש לי שאלה?

אני אשאל את השאלה בהודעה מתחת בכוונה לא כאן..כי אני רוצה לבקש ממי שקורא את ההודעה והחליט להגיב לשאלה. לקרוא את השאלה בהודעה מתחת ולהגיב עליה תוך 15-30 שניות בלי לחשוב, וגם אם היא לא ברורה לכם תענו מה שתבינווחשוב מיד , זה מאוד חשוב לי, אחרי התגובות אשאל את השאלה השניה. בתודה מראש רחל-נשמה

גם הסהרים מוזמנים להגיב כולם

ולא חייבים לפרט אפשר בכללי לענות. מישהו בא ושואל אותכם תוך שניות להגיב-מה מפריע לכם בחיים? אל תחשבו, אל תבקשו הסברים, שפכו ישר לתגובה ....קחו בחשבון שזה חייב להיות אמיתי, וממצה. רחל-נשמה

הכעס שלי על עצמי

והאי יכולת לבטוח באנשים. מיד. ממצה. ובלי לחשוב....... אוףף..

שני מקסימה אני שמחה שענית

וזה מאוד חשוב לי שיענו כמה שיותר...בסוף אשאל את השאלה השניה...ואחרי תגובה לה אסביר הכל.....וזה לא תרגיל פסיכולוגי....זה מצב אמת ששרף אותי....לכן אני נעזרת בכם....אלה המילים שלכם שיכולות לעזור....בבקשה שישאר השרשור רק לזה..... מבטיחה בסוף הסבר... רחל-נשמה

אני מודה שחשבתי על זה... והרבה

אבל אותה תשובה שהיתה לי מהרגע הראשון, עדיין ישנה גם עכשי: מה הכי מפריע לי בחיים: הכאב

stonefroze

New member
חוסר היכולת לזרום

כפי שאני רוצה. נראה לי לפעמים כאילו התווי שבו אני זורם איננו שלי,לא אני יצרתי אותו. הנסיבות הן שיצרו אותו. ברגעים כאלה אני יכול בקלות לעלות על גדותי אולם גם את זה אינני מרשה לעצמי לעשות, עדיין אני עושה חשבון, אלוהים יודע למי.

מותר לאמר כמה שרוצים

הבדידות הנפשית, אין לי חברת בני אדם בחיי הנוכחיים שלא אוכל ללדת שלא אוכל להקים משפחה העומס שאני על אמא שלי והרסתי את חיה, נאלצת להיות שנים המטפלת שלי שנהרסה לי הקרירה, שעמלתי בשבילה שאין לי חיים, אין לי בשביל מה לחיות... שאני נרדפת על ידי חוקרים שחודרים לחיי החרדות שלי הפחד מהמוות.. הפחד להתרחק מהבית שאני תלויה במכונות, בחמצן, במטפלים שאיבדתי המון, חלומות הכל נהרס... אין לי את השיקום שלי .. מעדיפים לזרוק כספים על חוקרים ולא לעזור לי.. אני במצוקה כלכלית..... שחיי נהרסו ועוד.. זה מה שזרקתי עכשיו בלי לחשוב... הלב דיבר..... מה איתכם יש עוד משהו שמפריע לכם...זרקו חופשי....

POOH*

New member
כמה דברים...

הכאב שלא עוזב... הפחדים... המחשבות האובדניות שלא עוזבות... חוסר האמונה שזה ישתפר מתישהו...

לרחל-ניסיון לתשובה

אם היו שואלים מיד מה מפריע לי בחיים אני חושבת שהייתי עונה שמה שבאמת מפריע לי זה אובדן הערכים,חוסר הסבלנות והסובלנות,ההתרחקות מהמסורת.זהו פחןת או יותר. אוהבת חנה גונן

פרוזק

New member
התשובה הראשונה

שעולה לי לראש היא זה שאני נושמת זה שאני עוד חיה זה שאני לא רוצה להיות פה ביקשת שלא נרכיב אז זהו בעצם

אף אחד

New member
המילה הראשונה

המילה הראשונה שקפצה לי לראש הייתה "אהבה". אחרי שניה זה עבר מין "ביאור" והפך ל"הבדידות". אבל אני חושב שהמילה הראשונה קלעה יותר - האהבה שהייתה ונגמרה, האהבה שמעולם לא הייתה, האהבה שחסרה לי, האהבה שאין למי לתת. זה מה שהכי מפריע. עם זה, או אחרי זה, בא חוסר הביטחון שלי, הפחד שלי, השנים הרבות שאני מרגיש שפספסתי.

hope_29

New member
אז ככה...

- בדידות חברתית ורגשית - אני לא חיה את חיי כפי שאני באמת רוצה... לא יודעת אם אהיה גם מסוגלת לכך - חוסר באהבה/זוגיות שאף פעם גם לא היתה.... - אני מתחשבת ברצונות של אחרים (בסביבה הקרובה) ופחות בשלי...מנסה להתחשב באין סוף גורמים, דיעות ואנשים ולא בעצמי. - הוצאת אנרגיות אדירה על מחשבות וניתוחים אין סופיים...במקום לזרום בביטחון עם מה שאתה חושב ומרגיש. - חוסר בטחון עצמי וקושי לזרום עם החיים - חוסר הידיעה לגבי מה אני רוצה לעשות עם עצמי ומה יהיה עימי (ברמה האישית) - ולמרות שכבר אמרתי קודם...בעקר בדידות חברתית

lance-knight

New member
קראתי קצת מאוחר

כן, יש כזה דבר. והוא- הביישנות והחרדה מלהיות דחוי.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ואי ואי ואי, כמה שאתם נהדרים ../images/Emo23.gif

קראתי את הכל וזה כל כך יפה!!!! ((((((((((((((((אנשים))))))))))))))

השאלה השניה!

חשוב לי תחילה להסביר לכם משהו. ביקשתי ממכם, ואפילו הגבתי בכוונה בשלב כלשהו, וגם זה חלקי....שאתם חייבים להגיב מהר בלי לחשוב, אבל מותר לכם לאמר כל מה שמפריע לכם, וכמה דברים שאתם רוצים-לא הגבלתי בכמות הדברים.וגם בשאלה זו הכמות לא מוגבלת, רק חשוב להגיב מהר, מרגע קריאת השאלה. יש לכם בחיים איזה שהיא מגבלה פיזית? יש משהו שאסור לכם לאכול, לשתות ומפריע לכם? יש משהו שאתם חולים בו ומפריע לכם? יש משהו שבגלל מחלקה או פגיעה או שבר אתם לא יכולים לבצע ומפריע לכם? יש לכם איזה שהם כאבים חוזרים שתוקפים אותכם ומפריעים לכם? יש לכם איזה שהוא תלות פיזית במשהו מכשירים, כדורים, טיפולים, בדיקות? יש לכם איזה שהיא תלות פיזית שמשהו, חוסר יכולת לנהוג , משהו רפואי שמגביל אותכם ומטריף אותכם, כואב לכם פיזית , קוצר, לב, משהו? כל מה שאתם צריכים לענות-ללא חובה בכלל לפרט: אם לא -אז לא. אם כן-למה לא ציינתם את זה כששאלתי אותכם מה מפריע לכם בחיים? למה בחרתם לענות רק מה שעניתם ולא מה שעכשיו אתם חושבים עליו, נניח לא מסוגלים לרוץ , סתם דוגמא? שוב אל תחשבו תנו הסבר מהר....גם מישהו/י שעוד לא העיז לענות בכתיבה על שאלה ראשונה, ורוצה להגיב על שאלה שתיים, תוך שהוא מציין שלא היה כותב את זה בשאלה ראשונה, אשמח לקבל את תשובתו. בתודה מראש רחל-נשמה

למעלה