יקירה..
ובכן.. למה לא אמרתי את מה שאומר בקרוב בשאלה הראשונה.. כי אלה מגבלות פיזיות. כי אני חשבתי על מה שמגביל אותי מבחינה רוחנית נטו. ראיתי אנשים עם סיסטיק פיברוזיס, עם סרטן, איידס, אנורקסיה, בולמיה, ועוד ועוד. <כולל נכים מרמות שונות> וכל אחד מהם, כל מי שחלה, לקח את המחלה שלו והמשיך בחייו ב2 גישות או שיהיה טוב או שיהיה רע. אני מנסה לטפל בעצמי מהבחינה הרוחנית בלבד. ועל זה חשבתי בשאלה הראשונה והנה התשובות.. 1. יש לי מגבלה פיזית- ואני לא עושה ספורט כבר 5 שנים בגלל זה. 2. אסור לי לאכול המון דברים כבר 7 שנים, ומאוד מפריע לי, במיוחד כשאני שומעת את האנשים בקולנוע, או רואה את אבא שלי מביא אוכל שאסור לי, או בארוחות המשפחתיות <אח.. איך אהבתי כרוב חמוץ..>, וכמובן שלא אוכלת כלום במסעדות. 3. טוב, יש את המחלה עם הבטן שלי, יש סינוסטיס שככה בחורף בשנים האחרונות די בקביעות הכניס אותי לבי"ח <אני חייבת להיות קיצונית גם שמדובר בשפעת, הכל מחמיר אצלי>, אה ואסור לשכוח את הרגל שבגללה אני לא עושה ספורט. <בחיי עברתי.. 7 ניתוחים.. אחח.. נחמד..> 4. אין כאבים, למרות שכשחולה <וזה בא בגלים> זה בהחלט מטריף הכאב ולא יכולה לעשות כלום, אבל יש לי אנמיה מאוד קשה, ומחסור ברכיבים בגוף ולכן הרבה סחרחורות, התעלפויות, וקבלת מכות מכיסאות שולחנות וכו בגלל אותם מקרים. <ובגלל הבטן אסור לי לקבל אותם בכדורים> <אני נפצעת בקלות> 5. כל זאת בפינתנו מה הבעיה הפיזית של שני. ובכל זאת.. מה שמפריע לי.. כתוב בשאלה 1. <אה, ואני בקרוב אצטרך לבלות כמה ימים בביח בגלל תשובה מספר 4> אני צריכה להביא את הרופאים שלי <כל אחד בתחומו> לקרוא את זה, ואחכ שיגידו לי שרק חתן יעזור ושהם ישדכו לי אחד, והם מחפשים. מבדרים ממש... שני.