יש לי שאלה.....

leok55

New member
יש לי שאלה.....

מכירים את הסטיגמות : שכל הרוסיות כוסיות? ושרוסיות זונות? בקשר לזה אני אנסח מדוייק יותר.. האם באמת בחורות רוסיות נותנות יותר, יותר פעילות מבחינה מינית מאשר הצברים??? תענו ברצינות.....

bariska

New member
חח ואנחנו חושבים ההפך

שהצבריות זונות ונותנות מהר יותר.. אבל 2 הסטיגמות לא נכונות..גם אצל הרוסים וגם אצל הצברים יש כאלה ויש כאלה

m a n k o

New member
....... אין כזה דבר

בת שלא נותנת יש בן שלא יודע לקחת אמר פעם איש חכם

igorsa

New member
לפי דעתי

זה לא כל כך חשוב מיזה מוצא היא... יצא לי כבר להכיר בחורות "ישראליות" שנותנות ו"רוסיות" שלא נותנות בכלל. לפי דעתי זה תלוי בחינוך ובחברה שמסביב לאותה בחורה. וחוץ מזה אומרים שכל בת נותנת רק צריך לדעת איך לקחת...

leok55

New member
אוקיי

את אמרת תלוי בחברה ובחינוך... נו אז יש הבדלים בין צבריות לרוסיות בשני אלה... אז מי "נותנות" יותר? ובקשר לאימרה שכל בת נותנת רק צריך לדעת לקחת.....אז זהו שלא! אני יכול להכיר לך בנות, לא משנה המוצא... שאין אין אין אין מצב שהם יתנו למישהו.....

igorsa

New member
אמממ

נתחיל בזה שאני בן...איפה ראית בת שקוראים לה איגור? לגבי החינוך והחברה, זה לא חד משמעי. לא נראה לי שאפשר לעלות פה על איזה "חוקיות" מסוימת.

AcesHigh

New member
לדעתי זה בערך נכון....

זה לא שהרוסיות נותנות לגמרי וישראליות נשארות עם חגורת הצניעות עד גיל 32... פשוט בתרבות הרוסית מקובל שנערה תתחתן עם מבוגר או לפחות תצא איתו... לא מזמן חוקקו ברוסיה חוק דווקא מאוד מתחשב שכל נעה מגיל 14 שנכנסה להריון תוכל להנשא.

eMiFrEaK

New member
אמ... תאמת...

אני רוצה!!!! קח אותי!!!! רוצה הריון?? מחר אני נכנסת להריון!! עם הגיל זה די בעיה.. לא נורא.. 3 שנים זה לא כזה הבדל.. :)

AcesHigh

New member
טוב.

זה אייקון שהמערכת בנתה... האייקון הנ"ל קיבל כמה שמכונה "זפטה" לפנים ושיניו נשברו.. עכשיו ברור?

למעלה