יש לי שאלה.....

v o d k a

New member
יש בזה משהו....

לא כולן כוסיות ולא כולן זונות... אבל ה"זונות" זה משהו שאפשר להסביר- פשוט קל להן להשיג בחורים, כי יש להן תרבות והן נראות טוב בדרך כלל, ובנוסף לכל- יש להן גם שכל בראש, אז זה לא מפליא שיש להן הרבה מחזרים... רק חבל שיש בנות ש"מתמכרות" לחיזורים האלה ורוצות הכל מכולם וזה הופך אותן ל"זולות" או ל"קלות" או מה שזה לא יהיה... אבל את זה יש בכל חברה... רק שאנחנו הרוסיות בולטות יותר ובגלל זה כל הסטיגמות התחילו... כולנו יודעות שזו פשוט קנאה טהורה... בכל עם יש את החרא שלו, גם בשלנו... מעניין למה את החרא שלנו מדגישים יותר כשהוא קיים בעצם בכל מקום... התשובה היחידה היא- קנאה, כאמור... WHAT DO YOU THINK?

AcesHigh

New member
קצת שכל בראש?

לשום בת אין שכל בראש אם היא מוכנה לוותר על הכבוד העצמי שלה... בד"כ בנות אינטרסנטיות, הן מתחברות למישהו שהמצב הסוציואקונומי שלו משובח ביותר כדי לבסס את מעמדה, והתמורה שלו היא יחסי מין מזדמנים.. אני מדבר על בנות בכלל.... לא על כולם, אני לא מכליל... אבל יש מספיק.

THE ronch

New member
...:|

אין מספיק בנות שמתחברות למישהו שהמצב הסוציואקונומי שלו רע? אין מספיק בנות שמתחברות למישהו שעוד לא הספיק לבסס אפילו מצב סוציואקונומי ועדיין גר אצל ההורים? אין מספיק בנות שלא אכפת להן ממעמדות, ומספיק הוגנות, כלפי עצמן וכלפי בן הזוג בשביל להיות איתו רק כי הן באמת אוהבות אותו? אין מספיק קשרים שאין בינהם יחסי מין מזדמנים?... :|

THE ronch

New member
אזהו, שנראה לי שכן הטעות.

לא חושבת שככה זה בדרך כלל. נדמה לי שזה ככה רק לעיתים רחוקות. ואם אתה רואה את רוב הבנות ככה אז.. חבל. :|

Angel lips

New member
../images/Emo123.gif מה זה עוד הפעם נותת??

קודם כל צאו מיזה שבנות נותנות ובנים לוקחים או מקבלים!!! קודם כל אף אחת לא נותת אלה משתפת פעולה... כמו שלבנים מותר ככה גם לבנות, ולא כל מי שפתוחה בראש ולא פוחדת מה יגידו השכנים ומבינה שיש לה את הזכות להנות ממין כמו לגבר היא נותת או זונה!!! ועכשיו יש את הסטיגמה שרוסיות זונות בגלל שהן מתופחות יותר באה מארץ יותר מפותחת לאומת ארצות אפריקה ששם ההתפתחות איטית יותר הלבוש שונה והתרבות וכאשר התחילה להיות עלייה מרוסיה הגיעו נשים מטופחות יותר והגברים נמשכו והתחילו יותר להסתכל עליהן ומפה יצא הסטיגמה שרוסיות זונות... ככה זו דעתי.

AcesHigh

New member
אז אזת טוענת...

שהמנטליות הישראלית היא מנטליות של מדינת עולם שלישי? את בערך צודקת.. אבל תזכרי שבארץ קיים דור שששורשיו עוד מימי סטאלין העליזים. ויחסית למערב, רוסיה בכלל לא מפותחת עם הדמוקרטיה בשקל שמושלטת שם.. התרבות הישראלית והרוסית לא שונות כל כך אחת מהשנייה.. בתרבות הרוסית מקובל השלטון הפטריאכלי, מרות הגבר במשפחה, האישה כיישות משנית במשפחה, ואנדליזם ועוד ועוד... שוב, לא מכליל, אבל לרוב זה ככה.....

leok55

New member
תשמעי אני לא המצאתי ת'מושג

אבל זה מה שקורה.... ומה זה משנה ?? נותנת\שותפה\מקבלת ...עדיין הבנות מחזיקות בכל הקלפים :> ולא נראה לי שבנות רוסיות מטופחות יותר? איך הגעת לזה...זה כבר ממש לא קשור למוצא

Angel lips

New member
הבנות הרוסיות מטופחות יותר

לפחות בתחילה... עכשיו זה אוליי השתווה אבל החצאיות המיני העקבים והבגדים האלגנטים הנשים המאופרות מאיפה הן?? אז בארצות המיזרח זה לא היה, האנשים חיו בקבוצה גדולה עם כל המשפחה הנשים הרוב היו במטבח עסקו בעבודות הניקיון וחינוך הילדים.. לא בידיוק היה להם זמן להשקיע בעצמן. ובהרגל כזה עלו לארץ...

leok55

New member
ממש לא!!!!

זה לא קשור למוצא... זה קשור לתקופה... הנשים היו פעם רק במטבח ואז החלו לצאת .. אבל אין קשר בכלל בכלל בין המוצא שלהם.... ההתעוררות התחילה אצל כולן... ולהגיד שזה מרוסיה? טיפשי ביותר

sveta y

New member
יש לי שאלה...

למה אומרים שאם בת שוכבת עם הרבה בנים זה אומר שהיא שרמוטה...ואם בן שוכב עם הרבה בנות אז הוא גבר...???????????????????

v o d k a

New member
אומרים את זה כי... מה לעשות,

החברה שלנו מעוותת וביקורתית ושומדבר לא ישנה את זה בזמן הקרוב, ככה זה נראה...

Angel lips

New member
בערך

זה לא כי החברה מעוותת אלה כי אנחנו מעוותים אותה ונותים לה להתעוות...

למעלה