A Angel lips New member 24/5/04 #17 אוי שאלה מכשילה../images/Emo12.gif בעצם כן... זהאומנם היה אתמול בלילה אבל זהנחשב להיום.. עזרתי באירגון היום ההפוך בבית הספר, באתי לפניי לארגן ולסדר וגם באתי בבוקר לנקות הכל.
אוי שאלה מכשילה../images/Emo12.gif בעצם כן... זהאומנם היה אתמול בלילה אבל זהנחשב להיום.. עזרתי באירגון היום ההפוך בבית הספר, באתי לפניי לארגן ולסדר וגם באתי בבוקר לנקות הכל.
E eMiFrEaK New member 24/5/04 #18 אמממממממממממממ..... שנייה... אני צריכה לחשוב...... לא. לא יצא לי היום.... אבל בדר"כ אני עוזרת ותורמת ומתנדבת... יאפ!! זאת אני!! חחחחח
אמממממממממממממ..... שנייה... אני צריכה לחשוב...... לא. לא יצא לי היום.... אבל בדר"כ אני עוזרת ותורמת ומתנדבת... יאפ!! זאת אני!! חחחחח
T the freaky girl New member 25/5/04 #31 אממ.. כן, היום עזרתי לכמה בנות בצוות בעבודה.. אם זה נחשב ל"מעשה טוב".. (כי עזרתי להן ואז הן הלכו מוקדם יותר הבייתה..)
אממ.. כן, היום עזרתי לכמה בנות בצוות בעבודה.. אם זה נחשב ל"מעשה טוב".. (כי עזרתי להן ואז הן הלכו מוקדם יותר הבייתה..)
B bariska New member 25/5/04 #36 ת'אמת עשיתי עוד משהו טוב אני עונה על השאלה של עצמי פעם שניה כבר עשיתי נשימה תאית זה גרם להוצאת פחמן דו חמצני מהראות שלי וככה זה אפשר לצמחים לעשות פוטוסינתזה והם פלטו חמצן לאויר וכך ניהיה לנו חמצן לנשום, תרומה חשובה לאנשות!
ת'אמת עשיתי עוד משהו טוב אני עונה על השאלה של עצמי פעם שניה כבר עשיתי נשימה תאית זה גרם להוצאת פחמן דו חמצני מהראות שלי וככה זה אפשר לצמחים לעשות פוטוסינתזה והם פלטו חמצן לאויר וכך ניהיה לנו חמצן לנשום, תרומה חשובה לאנשות!