יש לי שאלה

יש לי שאלה

נזכרתי בזה בחלום מה הייתה המחויבות האישית שלכם
ובאמת מילאתם אותה עד הסוף או שרימיתם כמוני?

osher O

New member
יצאת צדיק ../images/Emo3.gif

בחטיבה עשיתי למרות שהייתי במגמה ולא הייתי אמורה לעשות היו לי שתי מחוייבויות אישיות אחת במועדון לעיוורים והשניה במועדון של ילדים עם בעיות בבית בתיכון התחלתי לחפף..

מישהו מוכן להסביר לי מה זה מד"צ?

מדריך דו צדדי? מורד דרך צבא? מיילד דחפורים צבעוניים? ממציא דחקות ציניות?..

-עונה לעצמי-

הייתי בכלבייה. ולמרות אהבתי הגדולה לכלבים, הכלבייה הייתה מסריחה (והאמת שהיא תקועה ממש ליד המזבלה), קטנה ומלאה בקרציות. לא כיף. וגרו שם בחדר קטן שומר הכלבייה הבדואי ואישתו. אחח שיבלי, שיבלי.

הייתי במדצים

אבל יותר הברזתי מאשר באתי למפגשים אז עשיתי רק 30 שעות במקום שישים אחר כך השלמתי עוד 30 באשכול... ואז התחילה לי בעיה ענקית שאני מעדיפה לשכוח... בעעעעעע בסוף בכלל לא התיחסו לזמן הזה שהייתי באשכול ישר רשמו לי שעשיתי... חבל השלמתי סתם נכנסתי לבעיההה

אמממ...

מה זה מחוייבות אישית? הייתי מד"צית וגם מד"מית, אבל אין לי שמץ מה זה מחוייבות אישית...
הסבר בבקשה...

מה זה מחוייבות אישית?

זה כשהבי"ס מכריח אותך להתנדב איפשהו. יופי של אוקסימורון. ויש מספר כלשהו של שעות שאת צריכה למלא בהתנדבות

אז למה

יש בתי ספר שכן עושים את זה וכאלה שלא עושים? מחוייבות אישית זה איזשהי דרישה של משרד החינוך או שכל ביצפר מחליט בעצמו אם הוא עושה את זה? כי הדבר הזה נשמע כמו משהו שהביצפר שלנו ישמח להטיל על תלמידיו האומללים, אז מעניין שאין אצלנו את זה.

chatrit1

New member
הייתי ב"ידידים"

היה דווקא נחמד כי הייתי עם עוד חברה כי החניכות שלנו היו אחיות. וממה שאני זוכרת עשיתי את כל השישים שעות פחות או יותר.

painapple

New member
עשיתי חניכות ביסודי ל2 ילדים..

היה חביב דווקא. היום הם בכיתה ח ואין להם מושג מי אני .)

ronibh

New member
עזרתי לילדים

בכיתות ד-ה, פעמיים בשבוע בלהכין שיעורי בית בכל מיני מקצועות,וסתם לשבת איתם ולשמח אותם. ממש נהנתי:)

W a v i

New member
גם לי הייתה את אותה הפעילות..

רק שסבלתי מכל רגע! לא אוהב ילדים קטנים

למעלה