יש לי שאלה

Dark86Angel

New member
גם אני...

אבל אצלי זה היה בכיתות א'-ד'...פעם בשבוע חברה שלי היתה באה ביום אחר... אבל דווקא היה נחמד

OpticalIllusion

New member
אמממ .. אני בחרתי מכבי אש ../images/Emo9.gif

(כמה צפוי) ... המחויבות הסתיימה בסוף י' אבל אני המשכתי .. איזה כיף ...
רגע, אז זה אומר שאני היחידי שבאמת עשה מה שאמרו לו ?! |מקס ילד טוב|

kleptomaniac

New member
לאא...

אני עשיתי מחייבות אישית רגילה בכיתה י ב"מרכז למניעת אלימות"- או במילים אחרות.. מעון לנשים מוכות.... בדקתי את מגורי העתיד שלי.. אתם יודעים.. אמרו לי שיש לי פוטנציאל להיות אחת כזאת
כל מקרה העבודה שלי היתה להעסיק את הילדים... לשחק איתם לדבר איתם וכו.. ועשיתי את כל ה 60 שעות . אפילו עשיתי הפסקה בכיתה י בגלל ה"לחץ" של הבגרויות.. ממ כן בזמנו לשון היסטוריה ופסקל של כיתה י נקרא לחץ חחח.. והבטחתי להשלים את השעות שלי למרות שבתכלס כבר נתנו לי את הציון בתעודה ולא הייתי חייבת .. אבל השלמתי בתחילת יולי.. איזה ילדה טובה אני :0)

אני הדרכתי בצריף של בן גוריון

היה שם ממש כיף! אך בנג'י בנג'י לאיפה הלכו אותם ימים

fresh mishmesh

New member
לא היה לנו דבר כזה בבצפר...

אבל הדרכתי שנתיים, הייתי שנה אחת פעילה, והשנה הייתי מש"צית בבני המושבים וכל זה לא מתוך הכרח

Nimst

New member
אני עשיתי בלילך

היו שם זוג תאומים בלונדינים (כיתה א?), הם היו כ"כ מתוקים.

גלה17

New member
בהתחלה הייתי בארגון טל לחיים

שאוסף מזון, ומחלק אותו לכל מיני משפחות..אבל לא התמדתי שם כי לא היה לי תפקיד קבוע.. אז בסופו של דבר חנכתי ילדה נכה בכיתה ב'..ושם כן התמדתי עד סוף השנה.

מיקס מפ

New member
אני הייתי

בנעמ"ת שזה גני ילדים וזה קרוב לבית ספר שלנו היינו צריכים להיות שעתיים אבל מי שהיה בנעמ"ת אז רק שעה כי הבית ספר מסתיים ב-3 ונעמ"ת מסתיים ב-4 בסוף יש לי 100 בזה בלי לעשות אפילו חצי מהשעות כי אני בתאטרון ויש לנו הטבות...

Krishi

New member
אממ.. חצי חצי.. חחח

בעיקרון לא היה לי כח לכל השטויות האלה של מחויבות אישית אז לא עשיתי כלום עכשיו.. יש לי חבר.. חבר הכי טוב שלי (מתוך 5 חברים הכי טובים) והוא נשאר כיתה... אז בתחילת השנה הייתי בא אליו הביתה יושב איתו, עוזר לו בשיעורי בית, מתכונן איתו למבחנים וכאלה... אני גר בפ"ת והוא ביפו... ככה שהרבה פעמים בגלל שהייתי נשאר ללמוד איתו עד מאוחר אז גם הייתי נשאר לישון אצלו.. וכמעט לא הייתי בבית.. אישית לא למדתי כל כך כי הלימודים לא מעניינים אותי ממש אז היה לי הרבה זמן להקדיש לו.. בכל מקרה... אחרי 3 חודשים שנינו הבנו שזה לא יעזור.. הבחור לא יכול ללמוד... כל שניה אומר לי "יגאל בוא נילך לנגן משהו.. יגאל בו נילך לאכול.. יגאל בוא נילך לשחק במחשב... יגאל בוא נעשה הפסקת סיגריה.." אז שנינו החלטנו להפסיק עם זה.. כעבור כמה חודשים שואלת אותי המחנכת מה בדיוק עשיתי במחויבות אישית שלי כי אמרתי לאף אחד כלום ולא נתתי דיווח חודשי של כמה שעות עבדתי או מה שזה לא היה... ואז עלה בראשי רעיון מבריק! אמרתי לה שחנכתי תלמיד משכבה תחתונה... רק לא סיפרתי לה שהתלמיד הזה הוא החבר הכי טוב שלי וחנכתי אותו רק 3 חודשים.. חחחח בכל מקרה.. רשמו לי שעשיתי מחויבות אישית ע"י חניכת תלמיד מכיתה ט'... וככה יצאתי מזה..

Ez sLeeP

New member
חדר מיון.

אני וידידות שלי היינו יושבים ומאזינים לריכולים של האחיות, מקבלים הרעלות מזון מאוכל של בי"ח, ובין היתר שולחים בדיקות דם ושתן במכשיר מגניב למעבדות השונות.

painapple

New member
sounds like fun.

כמעט ורציתי לעשות מחויבות אישית. אבל לא.. כלא איזורי, ביטלו את זה לפני כמה שנים.

למעלה