יש לי שאלה

yuvalf90

New member
יש לי שאלה

מתי יהיו כל ההגרלות של האולימפיידה (עד עכשיו שמעתי רק על טניס ויריות )מה עם האחרים??? שחייה אתלטיקה וכו' בבקשה תעזרו לי לדעת

nitsansh

New member
היום היו הגרלות בטניס, ג'ודו וטנ"ש

מהענפים שמתחילים בשבוע הראשון, עוד לא פורסמו השיבוצים בשחייה, התעמלות מכשירים וסיוף... בשחייה אין הגרלה אלא שיבוץ למקצים לפי זמני הכניסה לתחרות. יש להניח שההגרלות לענפים שמתחילים יותר מאוחר יתקיימו כמה ימים לפני תחילת התחרויות. זה כולל אתלטיקה, קיאקים, האבקות, טקוונדו, שחייה אמנותית והתעמלות אמנותית.

yoss5

New member
ד"א שחייה

לפי מה שבדקתי ולפי מה שאני זוכר, בורוכובסקי, יום שבת-מקצה 4, מסלול 7

nitsansh

New member
ליתר דיוק מקצה 3...

כצפוי, ורד משובצת באחד מ-3 המקצים של המדורגים בשביל צדדי... לפי השיבוץ, זמן הכניסה שלה מדורג במקום 18 מתוך 38 שחייניות ב-100 פרפר. זאת אומרת שהיא צריכה להתעלות כדי לעלות לחצי גמר, ועל יותר מזה אין מה לחלום... זמן הכניסה של ורד הוא 59.41... האם זה השיא שלה? הזמן של השחיינית ה-16 הוא 59.19... זה בערך צריך להיות זמן שיבטיח מקום בחצי גמר...

nitsansh

New member
אניה גוסטומלסקי ב-100 גב

מקצה 3 מתוך 6, שביל 6. מדורגת 28 עם זמן כניסה 1:03.05. הזמן ה-16 1:01.38. אין מצב לחצי גמר לדעתי, מקום טוב בעשיריה השלישית יהיה טוב.

nitsansh

New member
באתר הרשמי של אתונה

תיכנס מהדף הראשי ל-SCHEDULE/RESULTS, תלחץ בטבלה על הענף והיום המתאים, ותחפש START LIST.

קזנובה3

New member
59.41 הוא השיא של ורד

נקבע באליפות העולם שנה שעברה בברצלונה. מאז לא ירדה את הדקה.

nitsansh

New member
נראה לך שהיא במצב לעשות שיא??

והאם אתה מסכים עם ההנחה שלי שזמן כניסה של מקום 16 זה ה-CUT OFF הצפוי לעליה לחצי גמר?

קזנובה3

New member
שתי תשובות

1. לגבי ורד היא במצב מצויין, ויכולה לשחות מהר מאוד ואף לקבוע שיא ישראלי. האם זה יספיק לעלייה לחצי גמר, נראה מחר. 2. ברור שמקום 16 זה הזמן שצריך, אבל קשה לדעת האם זה יספיק על סמך זמני ההרשמה, כי שמני ההרשמה נקבעו בזמנים שונים וכל מדינה על פי קריטריונים ותקופות זמן שונות. להזכירך כי הזמנים נחשבים החל מינאור 2003, כך שיכול להיווצר מצב ששחיינית שרשומה במקום 16 על סמך תוצאה מלפני שנה וחצי וכיום כלל לא מתקרבת אליה, וכמובן שחיינים שמדורגים במקומות 16-20 שכיום שוחים הרבה יותר מהר ( כפי שכמובן אמור להיות) מזמן ההרשמה. בשורה התחתונה הכול צריך להיות תלוי בורד. נאחל לה בהצלחה.

nitsansh

New member
גופמן יתחרה ב-16.30

הוא שובץ בתחרות השניה של המוקדמות, שבה יתחרו נבחרות רוסיה, ספרד, ארה"ב ו-3 קבוצות של מתעמלים בודדים. בקבוצה שלו, שתפתח על מכשיר המתח ותסיים במקבילים, יש עוד מתעמלים מפורטו-ריקו וקזחסטן.

yuvalf90

New member
תקשיב

יש לי את האתר וזה מה שאני כל הזמן עושה אבל מצאתי רק קליעה פינג פונג גודו טניס וזהו אתה יכול להביא לי קישור לכל השאר.?בבקשה

nitsansh

New member
אילת אוחיון נגד גרמניה

סימון באואר דורגה במקום 7 באליפות העולם אשתקד. זכתה במדלית ארד באליפות העולם 1993. בסיבוב השני, אם תנצח, כנראה נגד סינית. אילת מדורגת 38 בדירוג העולמי (19 בין המשתתפות באתונה), הגרמניה מקום 15 (13 באתונה), הסינית מקום 12.

yuvalf90

New member
מדורגת 28

נראה לי שנייה אחרי ה 16 אבל לא בדקתי 50 פרייסטיל

nitsansh

New member
ורד במקצה 1 ב-200 מעורב

יש רק 4 מקצים, אבל היא במקצה החלש ביותר עם זמן של 2:20.69, מקום 29 מתוך 30... אם זה הזמן הטוב שלה, אין לה מה לעשות במשחה הזה... אבל נדמה לי שהשיא שלה הוא 2:17, ויכול להיות שהיא נרשמה בכוונה עם זמן חלש (יש שחיינים שעושים את זה!)

nitsansh

New member
אניה ב-100 חופשי: מקצה 4 מתוך 7.

שביל 5, מקום טוב באמצע... מדורגת 26 עם זמן של 56.27. הזמן של מקום 16 54.79. לא נראה לי שיש מצב לחצי גמר...

למעלה