יש לי שאלה..

ה אש

New member
יש לי שאלה..

אני אוהב מאוד את לד זפלין ומעריך אותם, ויש פה אחלה פורום, אבל השאלה שלי היא למה אין לדלתות פורום בתפוז?? או לג'ים מוריסון... :\ זה מוזר לי קצת... אולי תתנו לי תשובה.. תודה :]

ofirush 14

New member
אני חושבת שפשוט לא ניסו להקים אחד

יש המון להקות שאין להן פורום...=/ גם אתה יכול לנסות להקים אחד..

jimorrison

New member
ניסו ניסו

אבל לא נתנו...לא יודע למה...תמיד אפשר לנסות שוב

P o M i K i

New member
אם הפורום הזה בקושי מצליח אז

פורום לדלתות בחיים לא יצליח... בכל מקרה אפשר לדבר עליהם באגדות רוק או לפחות קומונה שנראה לי יותר מתאים

ofirush 14

New member
לא בהכרח...אסור לפסול מההתחלה

פורום של בדורס דווקא כן עשוי להצליח, כל פורום עשוי להצליח, הכל תלוי בתכנים (נראה לי). נכון, צריך לעשות מאמץ עצום בשביל זה, אבל זה שווה את זה בסוף, לא? ואני חושבת שכדאי לעשות את אותו הדבר גם בפורום הזה. במקום לפתוח כל יום מחדש הודעת "בייבי בייבי בייבי" על זה שהפורום מת, נתחיל לעשות משהו בעניין. נתחיל לעשות פינות, משחקים, ולדבר על עוד עניינים חוץ מלד זפלין, כי כפי שאתם רואים זה לא בדיוק מניע את הפורום. פיף...קצת גלשתי מהנושא...

אני מסכימה לחלוטין..

ורק שתדעי שהיו לא מעט הצעות למשחקים אבל משום מה זה לא הולך... כעיקרון המנהל הוא זה שאמור לארגן את הדברים האלה, אבל מסתבר שהוא לא ממש מתפקד.. אז..אממ..קודם כל, יונתן, מה קורה איתך?
אפילו תגובות שלך בקושי רואים. אני אתנדב לעשות את ה"תליין\איש תלוי" אם לא תהיה ממש ברירה..

P o M i K i

New member
אם זה לא היה על לד זפלין אז על מה?

כי ברגע שזה כבר לא היה קשור לנושא זה לא היה שווה וזה סתם שעשועים כדי להחזיק את הפורום חי...

ה אש

New member
אני בהחלט חושב...

שצריך להקים לדלתות פורום ואני לא ממש מבין למה לא פתחו אחד כזה עד היום.. בכל אופן, אני לא מבין כלום בניהול ובאינטרט, ואני גם לא ממש מבין בלהקה הזאת, אני יותר אוהב את המוזיקה, אבלמישהו צריך לקום ולפתוח להם פורום.

זה לא כ"כ פשוט..

צריך כישורי ניהול ובלה בלה. זה ה"טופס" (או איך שזה לא ייקרא..) שצריכים לשלוח לתפוז כבקשה לניהול למי שמעוניין.

yoyoyud

New member
יש אפשרות לשינוי שם לפורום

אז אם יש לכם נושא שנראה לכם שיהיה עליו יותר מה לדבר או להקה או להפוך את הפורום לפורום של יותר מלהקה אחת - אז אפשר...

hodaya17

New member
../images/Emo45.gif

הורג אותי שבמקום לפתור את הבעיה אתם מחפשים פתרונות מהצד..שביננו גם הם לא יעזרו..לשנות שם?! זה כאילו ויתור מראש.. מי שרוצה לדבר על רוק שילך לפורום רוק..

ofirush 14

New member
בדיוק!

פורום לד זפלין היה ונשאר פורום לד זפלין! כי גם מטורפים יכולים לאהוב אותם...לא סתם, התחרפנתי...חזרתי עכשיו מפעולה בצופים (לא לצחוק) ואני כולי מנושקת כי הייתה משימה לבקש מאנשים לשים אודם ולנשק אותי, אז אני מרגישה טוב:) זה כיף...**נשיקה לכולכם** בכל מקרה, באמת אסור לחפש פתרונות מהצד כי זה אידיוטי, זה לא יפתור את הבעיה המרכזית. אבל עדיין, אפשר לדבר על עוד נושאים...

ofirush 14

New member
צופים זה בריא! (טוב, תלוי איפה...)

לחברה שלך יש טעם טוב! תמסור לה ד"ש

וגם ממני ../images/Emo9.gif

אתה בטוח תדבר איתה לפניי. תמסור לה נשיקות וחיבוקים ושתרגיש טוב! (חיחי. שיט. אני מפחידה את עצמי
)

jimorrison

New member
חחח אין בעיה!

ד"ש חם מעומריקו בדרך למה את מפחידה את עצמך? עוד מישו רוצה למסור לה ד"ש?

למעלה