יש לי שאלה..

ה אש

New member
אממ

הפורומים המיוחדים ללהקות הם יותר בשביל לדבר על הלהקה ולא רק על ז'אנר המוזיקה..(למרות שזה אפשרי).. נגיד אם אני בפורום של פינק פלויד, אני לא ידבר רק על רוק.. אני ארצה לדבר עליהם בפרט.. ואותו דבר גם פה. בגלל זה לא צריך לפתוח פורום כוללני... אלה להשאיר פורום לכל להקה, אבל גם להקים לדלתות פורום.. כי היא להקה ענקית.. (ואני בטוח שלא רק אני חושב ככה)..הלוואי ותפוז ישתכנעו...

אתה באמת לא היחיד..

ואתה צודק, יש פורומים מסויימים שבהם אפשר לדבר על ז'אנר מסויים באופן כוללני, ופורומים כמו זה הם לא בדיוק המקום..אבל בכל זאת, בשלב מסויים כבר אין יותר מידי מה להגיד.. אז עדיף לפעמים לדבר על נושאים שלא קשורים בפרט בלהקה מאשר לא לכתוב בכלל בפורום, כי אז כשיהיה מה לכתוב כבר לא ישארו אנשים לדבר איתם
ובקשר לדלתות, באמת להקה גדולה ובהחלט מגיע לה פורום בתפוז (חח..כאילו איזה כבוד זה כבר..), מוזר שלא נפתח עד עכשיו. ערב טוב :)

ה אש

New member
יש דברים שאני פשוט לא מבין...

לא לרמה של תפוז לפתוח ללהקות כאלה פורום?? כאילו מה..זה טיפשי. בכל אופן.. לא נראה לי שגם ג'ים מוריסון היה רוצה שנפתח ללהקה שלו פורום... חחח הוא היה צוחק עלינו במבט הזוי..חחחח :]

yoyoyud

New member
תציעו לפתוח... אני לא רואה סיבה שלא

יסכימו, למרות שלפי דעתי פשוט ילכו לשם אותם האנשים שיהיו כאן. אז פשוט אפשר לדבר כאן גם על גאנז והדורס. אפשר גם לעשות עוד הפעם באטל רק של הדורז או של גאנז

weird dust

New member
תגובה

לדלתות וללד זפלין יש מעט אלבומים ומעט חומר. אין להם סנסציות (כמו צ'ינו מפרייקט וואי שצועק שהוא סנסציה ואומר שלום לחומוס) אותן להקות אתה נגיד עושה כזה באטל ואז מדבר קצת על ג'ים מעלה תמונה שלו מכל השנים מראה את הקבר בצרפת ואז מה? ממשיך לדבר על הלהקה שאף אחד לא זוכר את השם שלה (זה עינין עקרוני לא אמיתי או שכן, לכו תדעו) ואז מדברים על האלבום האחד יותר מידי שהם הוציאו לבד בלי ג'ים. בסופו של דבר אין על מה לדבר כמו שאין מה לדבר על לד זפלין לפי דעתי במקרה של מנהל יציב וטוב יש אפשרות לעשות פורום טוב כמו פינק פלויד למשל שם הלהקה שינתה סגנונות זרקה נגן וכותב ואת שאר האלבמים כתבה עליו הלהקה עושה בעיות אחד לשני עד היום והמנהלת שבחופשה כעת מפעם לפעם מעלה כתבה. זה בעיקרון עוזר מאוד לפורום להצליח.

weird dust

New member
כמה דברים

בשביל פורום מצליח צריך דבר ראשון אנשים דבר שני מישהו שיכתוב ודבר שלישי מנהל חייבת להיות תעבורה בפורום ולא סתם לכתוב שטויות יש צורך בעיניין הציבור. (כל 15 הודעות הפורום עובר עמוד) אם למישהו יש רעיון לשנות את השם של הפורום ההיתי ממליץ על שנות ה-70 מה שקצת בעייתי כי זה פורום אגדות רוק מצומצם יותר. בהתחלה היו כאן הרבה אנשים שעברו לאגדות רוק. אני לא עברתי ולא אהבתי אותו כי הוא מפוצץ ומי שזוכר אותי אני זה שרשמתי הודעה בשעה כשהפורום היה מת מזמן מזמן.

למעלה