יש לי שאלה!

whatascene

New member
נוסדו.. חח

מייק ובילי ביחד מגיל 11 בערך.. הדיסק הראשון שלהם יצא ב91 (אוסף של EPs) וקוראים לו 1,039/smoothed out slappy hours המספר בצד השני רק

crazy monkey

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שנת תש"ח אני חייבת לציין שהרגת אותי...

ADCMAN

New member
סטלה רולז,

לפי חתימתך אני רואה שאת כניראה: מסניפה דבק\מתעסקת עם באנגים\מעשנת מרווה. ובכן. יש לי חבר שיש לו קצת סחורה למכור לך, אם את מעוניינת צרי איתי קשר

Satla ruleS

New member
../images/Emo6.gif

.NOT
אני..[אני לא מאמינה שאני עומדת לומר את המילים האלה..] אני בגמילה

ADCMAN

New member
זה אומר שאני אנארכיסט\מעמד פועלים.

תודה.
שלי מלכה

ADCMAN

New member
גם איש טוב בשם clam

הוא קומוניסט כמוני. והאמנם הוא כעט משרת בארגון הטרור, אבל שהוא יבוא לפה,אתם מביאים לו כבוד. קאפיש?

coullette

New member
don't worry

אבל למה הוא לא כותב פה בכלל מאז שהתגייס? מה לא נותנים להם חופש שם פעם בכמה שבועות? לא שאני מבינה מעולם לא עשיתי צבא..

למעלה