יש לי שאלה!

whatascene

New member
ברור, אבל בכל זאת

יש לי איזה מישי במשפחה שאת המחזור שלה שחררו כי היו יותר מדי בנות בצה"ל.. חח

coullette

New member
כן,

אבל זה יכול להיות טוב לפעמים...כי פוגשים המון אנשים..לפחות ככה תמיד אמרו לי.. גם אצלי באוניברסיטה כולם מדברים על מה שהם עשו בצבא והם מדברים במונחים צבאיים שזה קצת גורם לך להרגיש בחוץ.. וגם החבר שלי עתודאי אז עכשיו הוא בצבא ורוב החברים שלו ככה אז כך ששוב אני לא מבינה על מה הם מדברים...

whatascene

New member
חח זה מצחיק הקטע הזה

שאנשים נכנסים לצבא ומתחילים לדבר בראשי תיבות מוזרים כל הזמן לעזאזל.

whatascene

New member
חברה שלי כבר מחכה שזה יקרה לי

רק בשביל שהיא תוכל לצעוק עליי כל הזמן.. חח "אתם כולם עם הממק"ד ששק"צ הזה שלכם!!!"

whatascene

New member
זה סתם היא לא יודעת מה היא מדברת חח

אבל אני בטוחה שזה לא רחוק מזה

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאוי, כן..

אח שלי התגייס לפני חצי שנה, ועכשיו הוא כל הזמן בדבר בראשי תייבות יחד עם אח שלי הגדול.. ואני לא מבינה כלום!! זה מטריף..

coullette

New member
כן הצבא חייבים להמציא ראשי תיבות

לכל דבר שזז. מישהו אמר לי פעם שהוא שמע קיצור לכרטיס מגנטי: כרט"מ. כאילו פאק,כרטיס מגנטי!!! מה צריך להמציא לזה ראשי תיבות ג'יזס!

Sum41xGiRL

New member
עבדנו על הקב"ן

קיבלנו צו גיוס,אמרנו שאנחנו סוס אז נשלחנו לקבן,ועכשיו אנחנו כאן אמרנו שאנחנו סוס אמרנו שאנחנו לא מסתדרים עם אנשים אחרים אז 21 נפשי וזה קטע לא אישי לא מסתדרים עם אנשים אחרים עבדנו על הקב"ן וצה"ל על הקטן משטמטים וגאים ושימותו חיילים צה"ל על הקטן.

clam

New member
חחח...אני פה!

לא שכחתי אותכם. אני חוזר בערך פעם בשבועיים לשישי שבת. גם כשאני חוזר לא תמיד אני כותב פה. די מעפן פה. יצאתי היום ואני חוזר מחר בערב לשמור בנמל תל אביב או משהו כזה...איזה זין. חחח אורי...גם אני אוהב אותך...

דוקי1

New member
פחחחחח

מעמד פועלים... איפה החולצה הכחולה?! איפה היית ב1 במאי?

למעלה