יש לי שאלה

הודגיק

New member
לגבי ה3 שלך .

אם אני לא סופר את החברים מיוצאים לחיים ו/או אנשים שהכרתי דרכם , אז אפשר לומר שרוב חברי הטובים ביותר נשואים . ומכוון שהם כאלה(חברי הטובים ביותר) אני מדבר איתם על הכל . אבל תמיד יש הרגשה של "דברים שרואים מכאן לא רואים משם" וכשנכנסתי ליוצאים לחיים , לא היתה ההרגשה הזו - אפילו ההורים שלי ,שהם מאד קרובים אלי ומנסים להיות כמה שיותר מבינים - לא מבינים ! רק מי שעבר את מה שעברתי ומי שחווה את החוויות ואת עולם המושגים שלי , יכול להבין על מה אני מדבר כשאני אומר לו למשל את המילה :ריח ! אז הקבוצה נתנה לי להרגיש לא מיוחד (החולה סרטן של החבר'ה) נתנה לי להרגיש נורמלי , וכמו כולם . אני יודע שאם היו מכניסים אפילו את החבר הכי טוב שלי כשהוא נשוי ואפילו ללא אשתו , הייתי יודע שאני לא כמו כולם (מבחינתו ובשלב מסויים מבחינתי) וזה שוב היה מרגיש כמו "דברים שרואים מכאן לא רואים משם". הודג'יק.

ihovav

New member
אני לא מנסה

להתווכח איתך לגבי התחושות שלך. ומעבר לזה - אני שמחה שהיה לך טוב בקבוצה ומיצית אותה ככל הניתן! בגדול אני לא רואה למה רווקים אמורים להרגיש שונה בחברת נשואים. למה דווא פה התחושות אחרות? אולי עדיף לחלק את הקבוצה לפי המינים? (גם פה יש תחושות שונות...) אולי לפי קב' גיל של שנתיים? אולי לפי סוג המחלה... (וכו'...) ואולי פשוט לפי מפגש אישי והיכרות עם המשתתפים...

מיליתו יקירתי

אמנם אני קצת יותר מבוגרת וכבר יש לי ילדים אבל אני מרגישה בדיוק כמוך. רק השבוע הבעתי בפעם הראשונה בקול רם את הדברים האלה - כאישה אחוזת תזזית (מה לעשות הגנים הגנים) רגילה להיות עובדת פעילה מתנדבת וכו'.. הפכתי בגלל מצבי הגופני כרגע לחסרת פעילות כמעט לחלוטין. אני מרגישה חסרת תועלת כאילו אפילו לא מצדיקה את קיומי אפילו מתביישת בזה שאני לא עובדת ולא עושה למשפחתי כמו שהייתי רגילה לפני כן. לא עוזר לי שאומרים שעכשיו אני עסוקה בלהחלים כי גם זה לא כל כך נכון כי או.קיי. ניצחתי קרב אחד שעוד לא התאוששתי ממנו והנה אני לפני ניתוח שני ושוב כימו ושוב כל הקקה הזה ובניתוח הזה אני מאבדת את הרחם עם כל מה שמסביב - הרחם סמל הנשיות האמהות, החום, ה"עליונות" הנשית וגם אם אני משכילה ונאורה ויש לי ילדים זה קשה לי. קשה לי להפרד מהמרכז הגופני שהפך גם למרכז הרוחני שלי בימים האחרונים. אז לעזאזל כל היתר העיקר לעבור את זה ונראה מה יהיה. כולם מצפים מאיתנו להיות גיבורים וכולם משבחים אותנו על כל הסבל והדכאון והחרא שאנחנו עוברים אבל מה? יש לנו ברירה? יש כל כך הרבה בשביל מה להיות כאן. אז אני בעד כל קבוצה שתקום כדי לתת תמיכה כדי לתת במה לרגשות כדי לדבר חופשי בלי להצטרך להתחשב ברגשות של אלה ש"אסור" לדבר על ידם כי הם "רגישים"... אני מחזקת את ידייך ומחבקת אותך ואת כולם.

למעלה