יש לי שאלה...

ביתרית

New member
והשלישי/השלישית?

פשוט נראה שמנהלי הפורום כל הזמן יוצאים נגד מתנגדי ההתנתקות, הייתי שמחה לראות גם השתתפות של מנהל המתנגד לפינוי...

AGENT SHESH

New member
אני מתנגד להתנתנקות.

ביתרית

New member
סתם רציתי לדעת...

פשוט יש פה הרגשה של התקפה על המתנגדים להתנתקות, ותמיכה כוללת של המנהלים יכולה רק להוסיף לכך.....

Rotema3

New member
נכון יש.

אבל לא זה מה שיישבור אותנו. ולמעשה שום דבר לא ישבור אותנו!.

Rotema3

New member
גם את הרוח?.

נראה לך ששוטרים חיילים מכות מעצרים ומה שלא, יכול להפיל את רוחו של אדם?, ולעקור את האדאולוגיה שלו משורשה?. לא.

t i p o

New member
חס וחלילה

אבל כל האידיאולוגיה וכל רוח הלחימה שלכם לא תעזור בפינוי.

מיטלוש8

New member
את יודעת מה??

אחרי שראיתי את האחווה, האהבה, והקירוב לבבות שהיה שם בכפר מימון זה הספיק לי. השוטרים לא ניצחו. אומנם בסופו של דבר המתנגדים חזרו לביתם, אבל א. זה היה התכנון לאחר תחילת הצעדה ב. הם עדיין העמידו כוחות של 15,000 שוטרים, זה נראה לך הצלחה?? ג. והכי חשוב- הם לא שברו את הרוח ואת האידיאולוגיה! ואת יודעת מה, לפחות יש אידיאולוגיה, סיבה לחיות, מטרה, משו שאיתו אפשר להמשיך ולהיאבק עליו! הנער הפלשתיני שבא לפוצץ אותנו בפיגוע, אותו אנחנו שונאים. אבל הוא מתאבד למען אידיאולוגיה. אולי זה לא עוזר לו להשיג את הארץ הזאת שזו המטרה, אבל הוא מקריב עצמו למען אידיאולוגיה. אז המתנגדים ברוך השם לא הורגים את עצמנו למען האידיאולוגיה, אבל הכוח והעוצמות הענקיות מחזקות בטירוף. זה מספיק טוב.

מיטלוש8

New member
סליחה ../images/Emo26.gif

אני לא בודקת אם זה בן או בת לפני שאני עונה.. ואני אוטומטית כותבת בנקבה... אז אל תעלב...

very dark girl

New member
לא.

אם הם היו פועלים כיאות למדינה דמוקרטית אולי היה להם סיכוי, אבל תפתח את העניים אחי! האש שבוערת בללבות האנשים האלו חזקה יותר מכל כח שאתם תצליחו לגייס!

למעלה