מה? תמונה לא משו לא הייתי נוגעת בו עם לייזר בלי בטריות[הו......כמה נדוש,נו תגידו.]
ס ס ט י י ק New member 2/10/05 #14 מה? תמונה לא משו לא הייתי נוגעת בו עם לייזר בלי בטריות[הו......כמה נדוש,נו תגידו.]
נ נמש לנצח New member 2/10/05 #15 רק אני חושבת שהוא לא כזה פאקינג ביג דיל מבחינת המראה? כל המעריצות של שייגעצ מטורפות עליו בגלל המראה וכאלה.. רק לי הוא לא נראה כזה מהמם כמו שעושים ממנו
רק אני חושבת שהוא לא כזה פאקינג ביג דיל מבחינת המראה? כל המעריצות של שייגעצ מטורפות עליו בגלל המראה וכאלה.. רק לי הוא לא נראה כזה מהמם כמו שעושים ממנו
ס ס ט י י ק New member 2/10/05 #16 את לא לבד. גמני חושבת ככה. האמת שאת אפחד מחברי הלהקה לא הייתי עושה מבחינה חיצונית.הם לא משו. אולי את יובל.אבל גמלא.
את לא לבד. גמני חושבת ככה. האמת שאת אפחד מחברי הלהקה לא הייתי עושה מבחינה חיצונית.הם לא משו. אולי את יובל.אבל גמלא.
נ ניו יורק רפיח New member 2/10/05 #19 כי הוא מתופף וכמו שכולכם יודעים מתופפים זה הגזע העליון!(נכון טובי?) (כי יש יותר מידי גיטריסת ויותר מידי מהם גיטריסתים בשקל אבל גם אם היה גיטריסת אחד בעולם מתופפים עדין היו נחשבים גזע עליון )
כי הוא מתופף וכמו שכולכם יודעים מתופפים זה הגזע העליון!(נכון טובי?) (כי יש יותר מידי גיטריסת ויותר מידי מהם גיטריסתים בשקל אבל גם אם היה גיטריסת אחד בעולם מתופפים עדין היו נחשבים גזע עליון )
Z ziljian 1234 New member 2/10/05 #28 ת'אמת, גם אני חושבת שהוא לא משו אני אישית מעדיפה יותר את יובל או את אבי...כן כן, אבי עושה לי את זה בטירוףףףףף\
ת'אמת, גם אני חושבת שהוא לא משו אני אישית מעדיפה יותר את יובל או את אבי...כן כן, אבי עושה לי את זה בטירוףףףףף\
E Extraordinary Girl 8 New member 2/10/05 #26 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
R rock4ever המקורית New member 2/10/05 #30 נצל"שששששששששש$%$%#$ הינה אנלא פותחת שירשור חדש מי שאוהב את פיטר רוט, נפתחה קומונה פיטרוט