אני לא הבנתי האמת אם זאת הייתה שאלה או פשוט אמירה. השמות המלאים שלה םזה הארולד, דאגלאס, טומאס ודניאל. אבל בימינו לכל שם כזה יש קיצור. אז הארי, דאגי, טום ודני
שוב לא הבנתי אם זאת שאלה או אמירה. אז אני פשוט אגיד גם השם המלא של דני - דניאל אלן דיויד ג'ונס הארי- הארי ג'אד דאגי - דאגי לי פוינטר טום - טום פלצ'אר וכן בדקתי את זה עכשי ובכמה וכמה אתרים וככה זה כתוב. אבל השם המלא והארון של דאגי זה דאגלאס ושל הארי זה הארולד או הנרי(הנסיך הארי) ושל טו םזה טומאס
תגידי לי מה כל כך קשה להבין את המוח שלנו!? זה שאנחנו משוגעות? הבנת.. זה שאנחנו מחורפנות? הבנת זה שאנחנו מטורללות? הבנת וזה שאנחנו לא בסדר? הבנת... אז מה קשה להבין פה!?? אלה וכל מי שפה המציא שמות להם! כמו דאגלס של אלה ותומס ודניאל אלה שמות חיבה שלהם שאנחנו מביאות להם (כי כניראה משעמם לנו בחיים) קיצר אלה שמות חיבה כמו שלך אני יתחיל להפליץ שמות כמו נוני פוני נועי נועעעל נעל פעל נועל'ה וכ""ו הבנת!? מקווה שהבנת!? (אני ביום לא טוב)
דווקא אלו כן השמות המלאים שלהם.או לפחות המקור של השמות שלהם.כי באמת אם ניקח לדוגמה את דני שנולד דני..השם בא במקור מדניאל..ובקיצור כל ההסברים הנ"ל. *חוץ מההסבר של ליטל,שדיי העליבה אותי...
....סתאאאם...אבל אני צריכה דיבור איתך* קיצר אפשר לרדת מזה...כי זה נושא נוסף שאפשר לדבר והלתווכח עליו שנים,כשבעצם הוויכוח חסר משמעות,ובעצם הוא על סתם...כי אלו בסה"כ שמות.....ואנחנו יודעים את השמות שלהם,ומיותר לעשות בשבילם שיעורים במורשת
שיהיה לך לילה טוב
. אגב את בטח חדשה,או שפשוט אף פעם לא שמתי לב שהצטרפת
זאת לא התחלה טובה מה...-.-;; אני עכשיו במחשב של אח שלי ואמא שלי כי שלי בתיקון אבל כשאני אגיע למחשב שלי אני אפתח משתמש חדש [כי עכשיו אני במשתמש של אמא שלי..חח] -נועה-
אני פשוט זוכרת שמישהי שאלה על זה לא מזמן. הבנים עברו דירה, או לפחות ככה אומרים. והפעם..נפרדו.. דני עם הארי וטום עם דאגי. והם כנראה גרים באותו בלוק. the end of the beginning
לדאגי אכן יש חברה, ולפי מה שמספרים היא ממש נחמדה וחמודה. אני מזכירה שהכל בגדר שמועה, לא לקחת יותר מדי ללב למרות שלגבי עניין המעבר אנ ידי בטוחה