יש לי שאלה

Love Bem

New member
נצל"ש

חזרתי=] פח.. היה לי בעיה במחשב.. קיצר תגידו מה חדש? יוצא להם קליפ כי אני בכלל לא לא קשורה... אה.. ולמי שלא ידע זאת אימי טוב לא ידעתם פחח.. סליחה על ההודעה ביי

איזה יום יש לי...

קודם כל נפלתי. מהסוכה... אחר כך אח שלי מוחק לי הכל.. ועכשיו אתם מודיעות לי שיש לא בטוח לדאגי חברה!? יכול להיות יותר גרועע מי זה!? ועם כן מי היא!? מה היא ואיך קוראים לה.. אני רוצה לדעת ולברר עליה הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה פשוט לא היום שלי!!!!!

M c F l y

New member
אז היא צכה להיות שמחה בשבילו..../images/Emo9.gif

ממילא כולנו יודעות שאינלנו שום סיכוי איתו

lollipop1

New member
לא נכוןןן.... אני חושבת שלפחות

עם דאגי יש לרובנו פה סיכוי... ואתן שואלות למה הוא לא כזה גדול.. ממש ממש לא! וחוצמזה... אתן מכירות את הסיפור עם קוקו הזה (מהמורדים) שיש לו חברה פה בארץ!! בגלל זה אפשר :) חוצמזה גיל הוא רק מספר

DesertRose7

New member
אבל קוקו היה פה בארץ..

פעם.. פעמיים.. 9 פעמים.. דאגי רק רוצה לשלוח מישהו לטיול לישראל.. מצטערת.. אבל אתן חיות בסרט.

may90

New member
אז?....

זה לא שיצא מזה משהו הוא לא יחשוב: הממ אין לי חברה יאללה לישראל לילדות קטינות שאוהבות אותי!

Love Bem

New member
אממ..

איזה נדחפת אני קיצר.. יש לה סיכוי איתו!(אשליות!) סתם אבל כיף לפנטז אל זה! תתארו לכם שהם באים לישראל והוא רואה אותה בהופעה ומתאב בה סיפור האבה מוצלך...

חחחחחחחחח יאאלה טלנובלה וזהו..

מה עשיתם מהיום הרעע שלי... טלנובלה אבל אתם יודעים אפשר לעשות עצומה.. שלהביא אותם לישראל?! לא? בכל מיקרה עם זה יצליח או לא יצליח היה שווה את המאמץ עם נעשה עצומה... טובב נחזור לטלנובלה... וזה גם לא יהיה פייר לכל השאר.. מה איתכם... אתתם תמותו מקינאה... אתם רואים אני חושבת עליכם.. וגם אין סיכוי שדאגי יתאהב בי... למה שהוא יתאהב בי..? טוב חוץ מששנינו מוזרים ומטורללים ומחורפנים לאאלה... אין אז אין שום סיכוי... קיצ' אין סיכוי שדאגי יתאהב בי אבל יש סיכוי ענק שאני בו..

danirit1

New member
מותק תאמיני לי

שלפעמים חלומות מתגשמים ואם את רוצה משהו חזק חזק את תשיגי אותו אם תשקיעי הכל כדי להשיג אותו..אף פעם אל תאבדי תקווה אל תתייאשי אף פעם!! ובקשר לעצומה, תפסיקו בבקשה להתייאש מכל דבר ולחשוב שכל דבר שנשמע הכי פתטי ולא מציאותי בחיים לא יצליח! יש ניסים בחיים *לפעמים חלומות מתגשמים* או לא? בקיצור אולי זה נכון שאי אפשר עכשיו להתחיל בעצומה אבל אפשר ללחוץ עוד קצת על התחנות רדיו ועיתונים ולהציג את מקפליי לכל בן אדם אפשר וכוליי וכוליי וכך, כשיהיו כתבות לפחות מילה אחת בראש 1 פעם בשבועיים יעני גיליון כן גיליון לא, אז שלפחות רבע עד חצי ארץ תכיר אותם, וצריך ללחוץ חזק חזק חזק המון המון המון על מי שאפשר כמה שאפשר איך שאפשר אז יהיה אפשר להכין עצומה וללחוץ בכל הכוח ותאמינו לי, תאמינו באלוהים תתפללו כל לילה ותאמינו לי לפחות משהו אחד יצא מזה...ומשהו טוב! אולי לא יביאו אותם לארץ (בזמן הקרוב) אבל הם יישמעו ממנו ואנשים מישראל יראיינו אותם משם והדעות הלא כל כך חיוביות של דאגי לגבי ישראל ישתנו כאשר הם ידעו על החום והאהבה וההערצה שלנו אליהם מארץ רחוקה ומשונה בשביליהם וההערצה הפינה הקטנטונת והחמה של טום לישראל בלבו תגבר ותגדל והם ידעו עלינו ויזכירו אותנו פה ושם ואנחנו נהיה מאושרות ואולי גם נשלח להם מכתבים ננסה בכל דרך אפשרית להשיג את הכתובת בה נהיה ב-ט-ו-ח-ו-ת ב-100 אחוז שלמי שמיועד המכתב (טום הארי דני דאגי או כולם) הוא יקבל אותו וכך או כך נשיג משהו ולא קצת נשיג כי אם משקיעים בכל הכוח ורוצים מאוד וכולנו יחד כמשפחה מאוחדת ניכנס בכולם חזק חזק עוד נפרוץ את המחסום הזה שמפריד בינינו לבין מקפליי ואתן עוד תראו שעם כל המהומה שנוכל לעשות שתהפוך את הארץ, הבנות הבריטיות יקנאו בנו!!! וכל זה אינו חלום! *כ-ל ש-ת-ר-צ-ו א-י-ן ז-ו א-ג-ד-ה* אשמח לשמוע תגובות כי אני רצינית בעניין הזה!!!!

למעלה