מותק תאמיני לי
שלפעמים חלומות מתגשמים ואם את רוצה משהו חזק חזק את תשיגי אותו אם תשקיעי הכל כדי להשיג אותו..אף פעם אל תאבדי תקווה אל תתייאשי אף פעם!! ובקשר לעצומה, תפסיקו בבקשה להתייאש מכל דבר ולחשוב שכל דבר שנשמע הכי פתטי ולא מציאותי בחיים לא יצליח! יש ניסים בחיים *לפעמים חלומות מתגשמים* או לא? בקיצור אולי זה נכון שאי אפשר עכשיו להתחיל בעצומה אבל אפשר ללחוץ עוד קצת על התחנות רדיו ועיתונים ולהציג את מקפליי לכל בן אדם אפשר וכוליי וכוליי וכך, כשיהיו כתבות לפחות מילה אחת בראש 1 פעם בשבועיים יעני גיליון כן גיליון לא, אז שלפחות רבע עד חצי ארץ תכיר אותם, וצריך ללחוץ חזק חזק חזק המון המון המון על מי שאפשר כמה שאפשר איך שאפשר אז יהיה אפשר להכין עצומה וללחוץ בכל הכוח ותאמינו לי, תאמינו באלוהים תתפללו כל לילה ותאמינו לי לפחות משהו אחד יצא מזה...ומשהו טוב! אולי לא יביאו אותם לארץ (בזמן הקרוב) אבל הם יישמעו ממנו ואנשים מישראל יראיינו אותם משם והדעות הלא כל כך חיוביות של דאגי לגבי ישראל ישתנו כאשר הם ידעו על החום והאהבה וההערצה שלנו אליהם מארץ רחוקה ומשונה בשביליהם וההערצה הפינה הקטנטונת והחמה של טום לישראל בלבו תגבר ותגדל והם ידעו עלינו ויזכירו אותנו פה ושם ואנחנו נהיה מאושרות ואולי גם נשלח להם מכתבים ננסה בכל דרך אפשרית להשיג את הכתובת בה נהיה ב-ט-ו-ח-ו-ת ב-100 אחוז שלמי שמיועד המכתב (טום הארי דני דאגי או כולם) הוא יקבל אותו וכך או כך נשיג משהו ולא קצת נשיג כי אם משקיעים בכל הכוח ורוצים מאוד וכולנו יחד כמשפחה מאוחדת ניכנס בכולם חזק חזק עוד נפרוץ את המחסום הזה שמפריד בינינו לבין מקפליי ואתן עוד תראו שעם כל המהומה שנוכל לעשות שתהפוך את הארץ, הבנות הבריטיות יקנאו בנו!!! וכל זה אינו חלום! *כ-ל ש-ת-ר-צ-ו א-י-ן ז-ו א-ג-ד-ה* אשמח לשמוע תגובות כי אני רצינית בעניין הזה!!!!