יש לי שאלה...

lucy 2000

New member
יש לי שאלה...

ואני לא יודעת אם שאלו אותה כבר אבל אני אשאל בכל זאת... איזה פרק משך אותכם לסידרה/אתם הכי אוהבים? אצלי זה הפרק עם תחרות היופי(שכחתי איך קוראים לו) לפני זה חשבתי שזינה זו סידרה דבילית וראיתי אותו אפילו בלי לדעת שזה זינה ופתאום אני קולטת שזו הסדרה הזו ואני אתאהבתי בה בשנייה זו ומאז אני לא עוזבת (מרגש...)... ואתם???

*neta*

New member
אההההההההה

אני אוהבת מלא פרקים..........אין טעם אפילו להתחיל לכתוב........ אבל האהוב עלי זה Fallen Angels!! הפרק הראשון בעונה החמישית....פשוט פרק מדהים!!

shiri_b

New member
הפרק שמשך אותי לסדרה היה

altared state היו כמה פרקים לפני אבל אחרי זה התחלתי לצפות יותר והשתדלתי לא לפספס שום פרק אחרי עוד כמה פרקים כבר נכבשתי

ally15

New member
אני חושבת שזה היה הפרק...

Ides of March זה היה בין הפרקים הראשונים שראיתי, ואחרי הפרק הזה הייתי בהלם, וכל כך קיויתי שזה לא הפרק האחרון... אביב

בעיקרון, מתחילת האובססיה, הפרק

הראשון שראיתי היה Sacrifice I וזה לא ממש משך אותי, רק הדסון משכה אותי... מכל הבחינות (סתם!) בקיצור, אני דיי מאוהבת בקלייר, אז הפרק שאחרי שני החלקים של אדוונצ´רס, הפרקים היותר אהובים עליי הם Looking death in the eye ו-Fins, Femmes and Gems הפרק עם האובססיות, למקרה שאת לא יודעת לפי השמות... פשוט פרק שולט! מיכל
אימצתי ת´אייקון הזה, וזהו!

הפרק הראשון שאני זוכרת

ממש שמשך אותי היה מהעונה הראשונה, WARRIOR...PRINCESS. נאלצתי להודות, למרות רצוני, שזה היה משעשע וכיף לצפות.

canimal

New member
אני לא זוכרת מה משך אותי אני חושבת

שפשוט הרעיון של התוכנית משך אותי וראיתי את זה מההתחלה.. פרקים אהובים: been there done that fallen angel זה עם המאנדי ועוד.. וכל סצנה עם קאליסטו..(yum)

vampire1

New member
אני אתחלתי לראות

מהפרק WARRIOR...PRINCESS כמו חלק מהאנשים שכאן והמשכתי לראות את זה כי אהבתי את הסיגנון של התוכנית ומאז אני תקוע פה.

הראשון שגרם לי להתייחס ברצינות

לסדרה היו שני הפרקים של Adventures in the sin Tarade שפשוט כבשו אותי לחלוטין. מאז אהובים עליי מלא פרקים בעיקר מהעונה השלישית - במיוחד כמובן The Debt וכל הפרקים שהופ חלק מהם (כולל פרק האיחוד של זינה עם גבריאל בתחילת העונה הרביעית - Family Affair קוראים לו עד כמה שזכור לי).

Dafi the Mighty

New member
פרק שמשך אותי? הממ...

תראי, לי שמו כבלים רק בפברואר בשנה האחרונה, אז רק שמעתי על זינה. גם אין לי מושג איך בדיוק, כי גם אינטרנט לא היה לי וגם הייתי מנותקת בלי קשר, אבל שמעתי עליה. אז הסידרה הגיעה לערוץ שתיים, ומאד שמחתי שיש לי אפשרות לראות את הסידרה. התחלתי לראות ונהנתי מאד. לא היה לי אז פרק ספציפי בעונה החמישית, אבל נהניתי ולא הפסדתי שום פרק (חוץ מSuccesseion שבמקרה באותו יום ושעה הייתי במקום אחר). לא ידעתי שמות של פרקים אז, לא ידעתי איזו עונה זו בכלל, לא ממש ידעתי מה היה לפני זה, אבל... אחרי הצפייה בפרק Amphipolis under Siege, החלטתי שאני מאוהבת בסידרה. ממש, החלטתי שאני פשוט חולה על הסידרה הזאת. הפרק הזה הוא הפרק האהוב עליי.

הפרק שהפך אותי מצופה אדוקה

למעריצה ממש היה בעצם שילוב של פרקים. בסופשבוע אחד הראו את ORPHAN OF WAR ויום אחריו את REMEMBER NOTHING והפרקים האלה לימדו אותי לקח חשוב בקשר להסתכלות על החיים והעמיקו את הקשר שהרגשתי לסדרה.

foxfire_h

New member
אצלי זה היה "קאליסטו"...

לפחות, זה הראשון שאני זוכרת. עוד מהתקופה שהיו משדרים את זה בשבת בערב בערוץ 3, בסביבות שבע או משהו כזה, לפני או אחרי "קלולס"... עצוב שאני זוכרת את כל זה :) הקטע שהכי זכרתי היה הסצינה ליד המדורה, ואז רשמתי לעצמי להתחיל לראות את הסידרה הזו יותר ברצינות... והנה אני כאן

ares chosen

New member
אצלי זה היה מהרקולס...

כן כן... אני מהזקנים שראו כל פרק אפשרי...

canimal

New member
כנ"ל. אבל אז זינה היתה כל כך טובה

והרקולס פשוט היה אידיוט...

אליאסף

New member
הפרק האהוב עלי ביותר היה...

הפרק שראית עם התחרות יופי נקרא here she comes... mis Ampipolis. פרק מתוק הפרק שאני הכי אהבתי הוא looking death in the eye. וכל פרק אחר עם אירס בו. במיוחד הקטעים שזינה ואירס ביחד. הפרק הראשון שראיתי ומיד שבה את ליבי היה Hercules and the amzon woman. ששיחקה בו לוסי לולס והוא היה אחד מהספין-אוף של הסדרה. הפרק הראשון שהכי אהבתי בסדרה זינה היה the reckoning עם אירס שמנסה להחזיר את זינה בחזרה אליו. סדרה מושלמת אהבתי את כמעט כל הסדרה חוץ מכמה פרקים מגעילים בעונה החמישית כמו אמפיפוליס תחת מצור ששם זינה מנסה לפתות את אירס כדי שיציל את הבת שלה ולוסי כמעט ערומה בפרק והיא פשוט מגעילה שם.

מישהי17

New member
היי היי להיזהר! ../images/Emo46.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo70.gif

עם כל הכבוד לחופש הדיבור! זה לא פורום שיורדים בו על לוסי! רק הזהרה לעתיד!

Dafi the Mighty

New member
להיזהר בהחלט! ../images/Emo46.gif

א. לקרוא ללוסי מגעילה?! ב. לקרוא לאמפיפוליס תחת מצור דבר מגעיל?! פחח... בתור אחת שאוהבת לראות את זינה וארס (ווי! יפה יפה!) את דיי אמורה לאהוב את הפרק הזה (כמובן שאני לא כופה עלייך לאהוב את הפרק, אבל...). נכון, זינה שם מפתה אותו ומשקרת אותו, אבל תאמיני לי שרק לפי המבטים שהולכים בפרק הזה... (אוקי, שאר ההודעה, כמובן שהיא מדעתי האישית, כל מה שאני אומרת הוא מדעתי האישית שלי, לא מבטלת דיעות של אנשים אחרים. כאלה שיודעים שזה סתם ירגיז אותם, שלא יקראו) אבל באמת... ראיתם את המבטים שם?! מי יודע כמה פעמים ראיתי את הפרק הזה! אפשר לראות שממש קשה לה עם כל זה, בלי הקשר שבסוף, אחרי שהוא נעלם ומשאיר אותי את השאלה אם היא הרגישה משהו, לא רק שהיא אומרת I felt something, ולא רק שזה נראה שהיא מריחה את האוויר ומוציאה לשון ללקק את השפה, אחרי זה תסתכלי על המבט העצוב שיש לה על הפנים! חשבת שלא קשה לה עם זה? קשה לה! זה מתרץ את המעשה שהיא עשתה בפרק הזה? ברור שלא, אבל זאת עדיין זינה...
כן, מה עוד? תאמיני לי, היו שם כ"כ הרבה קטעים יפיפיים. כל המבטים שלהם... אחרי שאימא תופסת אותם בקטע של הספה (הממ, אם מישהו רוצה שאני ארחיב את דעתי בנושא הספה...
) הם מתלבשים וארס מציע לה שהוא יקח אותה את איב למקום בטוח בזמן שאתנה עסוקה. זינה לא מסכימה וארס אומר שהוא ימלא ככה את העסקה שלהם. זינה עונה לו שהיא יודעת שהוא היה עושה את זה, אבל שהיא חייבת לעשות את זה בדרך שלה. בלי קשר, שהסצנה השנייה שבה הם נפגשים (במקדש שלו, כשהיא מבקשת ממנו שיעזור לה) זאת פשוט סצנה כזאת מתוקה! איך ארס מנסה לא ליפול בפח, הטון של זינה כשהיא מדברת אליו, הדמעות בעיניים (אצל שניהם, נא לבדוק בתמונה), פשוט מקסים לדעתי. מלבד זה, שזינה לא הייתה צריכה לעשות את המפגש הזה שהיא מפתה אותו על הספה. הוא לא היה נותן לה למסור את איב (יש כאלה שיגידו בגלל שאם איב תמות הוא לא יוכל לזכות בזינה, יש כאלה שיגידו שזה בגלל שהוא אוהב אותה) בכל מקרה, אז היא לא הייתה חייבת לעשות את כל עניין הספה! לא יודעת למה היא עשתה. אולי סתם בשביל הכיף. זינה הייתה חייבת להגן על הבת שלה, וארס היה הפיתרון היחיד. אני כועסת על זינה על זה שהיא עשתה את זה, בהחלט. היא אמרה לו שהיא תהיה איתו, היא ניצלה את זה שהוא אוהב אותה, אחרי זה היא גרמה לו להילחם באחותו ולבגוד במשפחה שלו. כל זה טוב ויפה כל עוד היא מקיימת את מה שהיא הבטיחה לו, אבל לא, היא משתמשת בבובה קטנה, כשזה ברור מאליו שארס חשב שזאת איב, ושבלי קשר, אם אתנה הייתה פוגעת בבובה, היא הייתה יודעת שזאת בובה! אז בעיקרון ארס כן הציל את איב... (היא מנסה ממש להקשיח את עצמה בסוף הפרק, למי שלא שם לב. ושוב, כשהוא שואל אותה איך היא הרגישה, היא בהתחלה באה להגיד משהו (אולי היא באה להגיד שהיא הרגישה משהו, אולי היא באה להגיד שהיא לא הרגישה כלום ואז התחרטה על זה לרגע), היא אומרת לו בכזאת קשיחות, בכזה פרצוף שהיא לא הרגישה כלום (קשה לה להגיד את זה). ואחרי שהוא נעלם, היא נראית מאד עצובה. זינה מרושעת בפרק הזה ואכן מתנהגת מאד לא יפה לארס, אבל בשביל זה ללכלך על כל הפרק?! נו...
זה רק אני או שזינה מתנהגת שונה אל ארס כשהיא איתו ומתנהגת שונה איתו כשהיא עם אנשים אחרים?
קיצר, לא לכלכך על אמפיפוליס. פרק טוב, פרק טוב.

בואנה דפי, איזה תמונה! אבל, זה רק

אני או שהוא בכלל לא מסתכל לה בעיניים, אלא על השפתיים? מעניין מה הוא חושב...
טוב, אני לא רוצה לדעת!!!

Dafi the Mighty

New member
אהממ...

התמונה הזאת היא בדיוק מקטע מסוים שהוא מסתכל לה על השפתיים. אבל לא, יש גם תמונה שהוא מסתכל לה בעיניים... יש כל מיני מבטים... <שיעול>
הביטי לדוגמא לתמונה המצורפת. פשוט יפיפיה.

למעלה