יש לי שאלה...

אני אוהבת ת´רגעים הדרמטיים האלה -

כל עוד אין שפתיים שנוגעות אחת בשנייה - Fine with me ושלא תעיזי לשים משהו כזה...

lucy 2000

New member
אני אוהבת...

את הקטעים האלה שזינה וגבריאל וג´וקסר הם כמו "one big happy family" כמו בסוף הפרק של הילדה שברחה מהבית והם סיפרו לה את סיפור סינדרלה... (אוף אני ממש מסריחה בלזכור שמות-אני צריכה לעבוד על זה!)

שתי מחשבות

א. אחרי כל הטריקים שארס עשה לזינה, בפרקים כמו THE RECKONING, THE FURIES, TIES THAT BIND, SACRIFICE ועוד רבים אחרים, לדעתי היה מגיע לו. ב. דפי, את לא חושבת שבתמונה הזאת זינה נראית קצת כמו סולן?

Dafi the Mighty

New member
מגיע לו?! לא לדעתי.

ארס הוא אל המלחמה, זה מה שהוא עושה. ארס הפך אותה למשוגעת, ארס התחזה לאבא שלה, ארס גרם לפיוריס להיות אחריה - הוא עשה לה הרבה דברים רעים, נכון. אבל זה מה שהוא עושה. But!!! זינה היא טובה לעומתה. היא נלחמת בשביל טובת הכלל, והיא דמות טובה. לפעמים יש לה את הסטיות בין טוב לרע (ולפעמים ארס אחראי לזה), אבל היא טובה. היא לא שקרנית והיא לא מנצלת רגשות שם אחרים. אגב, אותו העיקרון קרה בפרק "אנתוני וקליאופטרה". בשני המקרים, הבחור מאוהב בה והיא מנצלת את הרגשות שלו ומשקרת לו. טוב נו, אני סוטה מהנושא, נכון? אבל באמפיפוליס תחת מצור היא גרמה לו ללכת כנגד המשפחה שלו אי שם באולימפוס, נגד אחותו! ומה בסוף יצא מכל העניין? היא שיקרה לו. והקטע הוא שהיא זינה! היא לא עושה דברים כאלה! לא?

היא לא מניפולטיבית?

ראינו אותה סדרה? המון פעמים זינה השתמשה ב"קסם הנשי" שלה בשביל להשיג מה שהיא רוצה. זה חלק מהטקטיקה שלה. זה לא עושה אותה פחות טובה. אני גם לא חושבת שהיא דמות טובה במובן שגבריאל היא דמות טובה. אצלה החלק הרע הוא לא איזו סטיה איזוטרית אלא חלק גדול וממשי ממנה שהיא צריכה להתמודד איתו כל הזמן. בקשר ללגרום לארס ללכת נגד משפחתו, הוא אף פעם לא אהב את המשפחה שלו במיוחד, או הם אותו (גם במיתולוגיה, דרך אגב). כמו שהוא אמר להרקולס ואפרודיטה, הוא אף פעם לא היה הבן המועדף. ובקשר ללכת נגד המשפחה שלו: 1. בהרקולס, ב-STRANGER IN A STRANGE WORLD הוא לא הביע שום צער על זה שאבא שלו הולך למות. להפך, כל מה שעניין אותו הוא לרשת את כסאו. 2. ב-SACRIFICE הוא מכר את כל המשפחה שלו לדהאק. אם הוא התפתה בכזאת קלות לזינה, אם הוא, כמו שאמר ההוא מ-THE DIRTY HALF DOZEN וגם אתנה עצמה, חשב עם החלק התחתון של הגוף, ולא עצר לרגע לחשוב שזינה לעולם לא היתה עושה את זה, יש לו רק את עצמו להאשים.

*זינה*

New member
../images/Emo46.gif היי וואו! ../images/Emo46.gif

ל-ו-ס-י ל-א מ-ג-ע-י-ל-ה ! ! !
אין מצב

למעלה