מסכימה הכל צריך להיות בציונים של 90 ומעלה, רצוי 95.
ל לטינית בנשמה New member 13/7/06 #21 מסכימה../images/Emo45.gif הכל צריך להיות בציונים של 90 ומעלה, רצוי 95.
I in god we trust New member 13/7/06 #22 אפשר גם להרחיב ספרות ל- 5 יח' ואפילו היסטוריה למרות שזה יותר קשה (עדיף ספרות). תמיד אפשר להוסיף גאוגרפיה 5 יח'...
אפשר גם להרחיב ספרות ל- 5 יח' ואפילו היסטוריה למרות שזה יותר קשה (עדיף ספרות). תמיד אפשר להוסיף גאוגרפיה 5 יח'...
ל לטינית בנשמה New member 13/7/06 #23 אפשר, במקום תנ"ך אין צורך להוסיף יותר ממורחב אחד. עם שיפור של אנגלית, מתמטיקה והרחבה של אחד ממקצועות החובה היא אמורה להגיע לממוצע של סביבות 110.
אפשר, במקום תנ"ך אין צורך להוסיף יותר ממורחב אחד. עם שיפור של אנגלית, מתמטיקה והרחבה של אחד ממקצועות החובה היא אמורה להגיע לממוצע של סביבות 110.
P papa המקורי New member 13/7/06 #24 כן אבל תנ"ך נחשבת לאופציה הכי קלה מכולם במיוחד ביואל גבע.... ויש לה גם ציון יחסית נמוך שם....
S Sweet From Birth New member 16/7/06 #25 תודה לכולם !!!! בינתיים נראה לי שאני אשפר את האנגלית והמתמטיקה - לגבי תנך נראה בהמשך - כי זה לא הצד הכי חזק שלי כל התחום הזה .. בכל אופן - המון תודות !!
תודה לכולם !!!! בינתיים נראה לי שאני אשפר את האנגלית והמתמטיקה - לגבי תנך נראה בהמשך - כי זה לא הצד הכי חזק שלי כל התחום הזה .. בכל אופן - המון תודות !!