יש לי שאלה...

מצב
הנושא נעול.

dikla222

New member
יש לי שאלה...

יש לי שאלה...
כמו שכבר אמרתי אני עובדת בחברת אבטחה והגשתי מכתב התפטרות ואני מסיימת את עבודתי שם ביום רביעי הקרוב. השאלה שלי היא כזאת: הם לא שילמו לי ימי חופשה שלקחתי והם היו צריכים לשלם לי. אני יכולה להגיד להם שעד שהם לא ישלמו לי אני לא מחזירה להם את הנשק והביגוד? או שהם יכולים לעשות לי משהו אם אגיד את זה?

אין לך זכות להשאיר אצלך את הנשק...

יש לי שאלה...
כמו שכבר אמרתי אני עובדת בחברת אבטחה והגשתי מכתב התפטרות ואני מסיימת את עבודתי שם ביום רביעי הקרוב. השאלה שלי היא כזאת: הם לא שילמו לי ימי חופשה שלקחתי והם היו צריכים לשלם לי. אני יכולה להגיד להם שעד שהם לא ישלמו לי אני לא מחזירה להם את הנשק והביגוד? או שהם יכולים לעשות לי משהו אם אגיד את זה?
ואת הביגוד שלהם - אם את כבר לא עובדת שם. אם הם לא משלמים לך את החופשה שמגיעה לך - את יכולה לתבוע אותם על זה, אבל אסור לך להחזיק בדברים שאינם שלך בגלל זה.

hck

New member
צודק , אבל...

ואת הביגוד שלהם - אם את כבר לא עובדת שם. אם הם לא משלמים לך את החופשה שמגיעה לך - את יכולה לתבוע אותם על זה, אבל אסור לך להחזיק בדברים שאינם שלך בגלל זה.
צודק , אבל...
את תמיד יכולה לטעון ש"כבר אין לך זמן" להגיע ולהחזיר את כל הציוד מכיון שמצאת עבודה אחרת, ואז באותה נשימה לשאול "מה קורה עם כל מה שמגיע לך?" כבדרך אגב. כמובן שעל פי החוק אסר לך להשאיר את הנשק אצלך. קחי בחשבון, שכמו את יכולה לתבוע אותם על כספים שלא קיבלת, הם יכולים לתבוע אותך על כך שלא החזרת את הנשק לחברה וגרמת להם להפסדים כלכליים וכ"ו... (זה אולי אפיל פלילי).

מצב
הנושא נעול.
למעלה