קבלו אותי - הנבחרים../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif
עונה רק על דברים נבחרים... מה שיש לי כח. ושתדעו שבד"כ אני מחרימה שאלונים אבל בגלל שאין לי יותר מדיי מה לעשות [על מי אני עובדת
] אז אני עונה... ולעיקר
:
כללי: 1. שם: עדי ויינר. 2. מה פשר הניק ניים: ממ התחלתי לכתוב בתפוז בפורום של תנועת נוער [דיי קטנה] וכולם קוראים לה ויינר... אז בגלל שאני הכי קטנה במשפחה אז אמרתי ויינר הקטנה
[ישלזה גם תרתי משמע...
]. 3. תאריך לידה: 17.4.89 [לפני שבועיים מינוס יום
]. 4. אזור מגורים: נסציונה. 5. אי סי קיו או מסנג'ר: 176920404
[email protected] מה שבא לכם^. 6. חיה אהובה? חתול/כלב/אוגר/בנים. 7. צבע אהוב? אוף וייט וסגול לילך
חחחחחחח [ובאמת - כחול/אדום/טורקיז/סגול.. אין משו מיוחד
, מה שכן אני שונאת ורוד
].
מוסיקה: 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? ממ ניגנתי 5 שנים על קלידים [לא רצוף] וגם קצת על גיטרה אבל לא מי יודע מה.. 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה! [נו אני כבר יודעת קצת...]; 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? ממ רוק ישראלי.. או כזו מוזיקה שקטה... תלוי מה תהיה הליריקה[?]
. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוקישראלי
. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? ממ כל מוזיקה משפרת לי ת'מצברוח.. 6. להקה/זמר שלדעתך לא מתאים לעולם המוסיקה? רוני סטופידסטאר |: 7. אתה אוהב לרקוד? מממ בת'כלס כן. אבל לא מועדונים וכאלה.. וגם כאן - באמת באמת תלוי מה המוזיקה... :]. 8. תאר איזה סוגי ריקוד אהובים עליך? ראה סעיף קודם. 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? ממ לא ממש... או ש... כשיש מוזיקה כזאת סתם אז לפעמים כן
אבל זה לא ממש לרקוד.. זה סתם כזה
. 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? שו מקומות לא קשורים. 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? נונקומפורמיזם
. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יזהר כפרעליו, ברי.. אהוד מנור!
שאני אדע מה לבשל לך: 1. המסעדה האהובה:
. 2. המסעדה השנואה:
. 3. בשר מעודף:
! צימחונית
. 4. גבינה מעודפת: הגבינות שדודה שלי עושה
גבינות עיזים
. 5. ירק מועדף: מלפפון/פלפל/עגבניה? 6. תבלין מועדף:
. 7. פרי מועדף: תפוח
/תפוז/פומלה.. 8. דג מועדף:
! צימחונית
. 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): של אמא? 10. מאפה מועדף: קוראסון
[מילה מצחיקה]. 11. שתיה קרה מועדפת: מים/אייס קפה. 12. שתיה חמה מועדפת: קפה הפוך של אמא
. 13. שתיה חריפה מועדפת:
14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: תעזבו אותי באמשכם.
הכוכבים הנוצצים של הוליווד וגם מהארץ: 1. סרט אהוב: 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק): 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה): 5. סרט אחרון שראית: לא רואה סרטים תעזבו אותי נו 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: גריז
7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: 8. סדרה אהובה: שנות ה70[?] 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא איכ 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? עדי ויינר 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? דרדסית
12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? לא שורפת.. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש?
מחרימה ת'קולנוע 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? קודם נזכה באוסקר ואז נדע למי להודות [שעזר לי להגיע לשם
] *** אני לומדת תקשורת [בין השאר גם צילום] אני לא ממליצה לאףאחד לראות איתי סרט!!***
כישורים מיקצועיים: 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין. תקשורת ומחשבים
2. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 3. מה החלום שלך לקריירה? לא חולמת
. 4. אם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 5. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 6. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?
דת ואמונה: 1. יש אלוהים? לא. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? ממ זו דילמה. מצד אחד יש מצב שזה בן כי אם זו הייתה אישה היא לא הייתה נותנת לבנות כלכך לסבול...
אבל מצד שני בנים.. לא נראה לי שגבר מסוגל לנהל את העולם...
. 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? עזבו אותי באמכם. 4. האם העולם הבא קיים? קיים איזשהו. 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? ממ לא יודעת אם אני מאמינה בזה.. עזבו אותי נו. 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא[?]. 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא[?]. 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? זה עבמים*.. עצם בלתי מזוהה... ו.. קיימים איזשהם יצורים על כוכבים אחרים.. זה בטוח. לאו דווקא בני אדם אבל למה קוראים להם[?!] חייזרים????... 10. איך נוצר העולם? אבולוציה? 11. איך נוצר המפץ הגדול? אנערף 12. מי יצר את אלוהים? אין אלוהים. 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש נשמה.. נראה לי. לא יודעת נו עזבו אותי
לא מאמינה שעניתי על הכל כמעט|: פעם אחרונה!
.