יש לי שאלונת קטנטונת...

meandmeandme

New member
חחח...

אני נראה לי ינסה להגיע אבל לא נראה לי שיש לי 60 שקל
(נדבות יתקבלו בשמחה)

אממ..

התקשרתי אליהם היום. ואמרו שכדאי להזמין בקרוב כי התחילו להזמין המון כרטיסים. או שהם סתם אמרו. אני לא יודעת. בכל מקרה יאיר, אני נוסעת, אבל ברכבת. אז אמאתה רוצה אני אשב לידך.

טליה...

להגיע ברכבת זה לא בעיה.. מהתחנה את צריכה רק לדאוג לברר איזה אוטובוס מגיע לשם מה שכן, אני לא מבינה איך את מתכוננת לחזור לבאר שבע.. כי למיטב ידיעתי.. הרכבת האחרונה מתל-אביב לבאר שבע היא ב22:05.. ואני לא מאמינה שההופעה תסתיים עד אז.. (אני שואלת כי הבעיה שלי היא איך לחזור.. <אבא שלי קנאי לאוטו..ולא משחרר לי אותו
>...)

Yael Floyd

New member
תישנו אצל סבתא שלי ../images/Emo9.gif

איזה יופי שיש סבתא באזור וישנים אצלה אחרי כל הופעה...
ובאמת זאת בעיה. תמצאו פיתרון (טליה, תישנו אצל תמר
) אבל תסעו לשם באוטובוס! יותר זול, יותר כיף, וכשיושבים מאחורה מרגישים בטיול שנתי! וקו 380 במטרופולין מוריד אתכם ישר בארולוזורוב וזה ממש 10 דקות מהמקום!! רק שאם אתם להיות מסתבכים בת"א אז זה עדיין 10 דקות אבל במונית שאם תזרקו להם גרושים הם יאספו אתכם! (יעל מתלהבת שהיא גרמה לנהג מונית להסיע אותה במשך דקות ארוכות ב10 שקל וצעקה עליו שיפסיק לנסות להפעיל מונה) אז בקיצור, לנסיעה זולה ושמחה הרבה יותר, קחו אוטובוס. רק לא אגד. רק מטרופולין. כן. מטרופולין. <יעל מעלה זכרונות נעימים משלשום+פרסומת סמויה למטרופולין>

אנחנו ישנים בדירה של אח של חברה

שלי. ואוטובוס זה קקה. זה אולי יותר זול אבל זה הרבה פחות נוח ויש פקקים וזה מעצבן. אנחנו רוצות להגיע די מוקדם כדי להספיק עוד להיות בת"א. אז צריך לראות מה עם זה. וטלי- תדברי איתי באיסיקיו טוב? אם את שם אז אני ממש רוצה לראות אותך.

michal optimit

New member
נו,אולי תבואי איתי יא פוסטמה ../images/Emo13.gif?

נו, אני יודעת שהיית כבר. אבל יהיה כיף. ואני לא מאמינה שהם יתנו בדיוק את אותה הופעה (או שכן?)

Yael Floyd

New member
בדקתי, זאת אותה הופעה. וטליה....

אני נסעתי ביום גשום ועדיין לא היו פקקים (או שהיו ולא שמתי לב?) בכל מקרה הגעתי לת"א תוך שעה וחצי. רוצה, תהיי ילדה עשירה ותסעי ברכבת ויהיה לך פחות כסף לדיסקים ולהמון דברים שווים שיש באזור (חנויות ספרים יד שנייה, חנויות טבע עם שירותים אחוריים נורא קטנים וחמודים, ועוד דברים נחמדים חוץ משינקין ודיזינגוף
) אז זהו. סעי, סעי ברכבת. תוציאי את כל הכסף שלך על החרא הזה. ובכלל, לא תראי איש מגניב שדומה לדיוויד גילמור שכל הזמן מסנן איזה קללה כששי שר ועושה פנטומימה לPOST WAR OF DREAM ואני נקרעת מצחוק וצועקת עליו שהוא הורס לי ת´שיר אבל עדיין צוחקת

למעלה